Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 30.3.2023 בשעה 21:13, סולל הדרך כתב:

בגיל מסויים אתה מבין שיש אנשים מאוד מצליחים שלא אכפת להם במה הם נוסעים ורכב לא נמצא בכלל בשום סדר עדיפות שלהם.

אמת ויציב. עובדה קיימת זאת וורן באפט שנוסע באותה גרוטאה (ביחס למכוניות שהוא יכול לקנות) כבר שנים על גבי שנים.

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לפני שעתיים, EliC25 כתב:

שעורך דין מסור ומוערך לאו דווקא מרוויח יותר כסף (לפחות בשלב ובהסכם טרחה שהיה לי מולו) 

ושעורך דין שמרוויח יותר כסף ונוסע ברכב מפואר לאו דווקא מטפל לך בתיק יותר טוב.

מספר הפגישות בין הלקוח ובין עורך הדין לא מעיד בהכרח על המסירות והרמה המקצועית של אותו עוה"ד.

ראה תגובות קודמות - סוג או תדירות החלפת הרכבים לא בהכרח מעיד על הרווחים של אותו האדם כשאפשר לממן רכישת רכב בהלוואה.

פורסם
לפני 17 שעות, KOOKE כתב:

בכל שנות עבודתי לא הגיע אלי ולו לקוח אחד בגלל סוג הרכב בו נסעתי אלא רק מפה לאוזן.

השיקול של רכב שיתאים לתדמית שלי כעורך דין היה זניח עד לא קיים בבחירת הרכבים בהם נסעתי ונוסע גם כיום, אלא בחרתי רכבים שמהנים אותי וגורמים לי לחייך כשאני נוהג בהם.

אז למה פתחת בזמנו שרשור שבו אתה מדגיש כל הזמן את השיקול של "רכב מרשים" (בכותרת) ו-"אפקט הגעה".

מצורף:

בתאריך 20.12.2014 בשעה 09:58, KOOKE כתב:

כיום נוהג על ג׳יפ הרנגלר רוביקון שלי שמשמש אותי גם כרכב יום יומי. אומנם הקילומטרז׳ כולל הטיולים לא ממש גבוה - 20,000 ק״מ בשנה, אבל, עדיין הבהמה שותה לשוכרה בממוצע 5.5 ק״מ לליטר וזהו נשבר לי- רוצה לחסוך.

התאומות שלי יש להן רכב - פיג׳ו 207 שנת 2012 מנוע 1.6 ל׳ אוטומטית. הן ישמחו להחליף איתי (הן כמעט ולא נוסעות) ולנחל לעצמן את הג׳יפ.

לא אוהב את הפיג׳ו ושוקל למכור אותה ולרכוש לעצמי פרייבט אחר.

הדרישות:

חסכוני בדלק. נוסע לבד בדרך כלל. שיהיה מהנה לנהיגה ונוח רצוי ידני. שיהיה מרשים עם אפקט הגעה... ( חלק מדרישות העבודה שלי זה הפוזה... נשמע דבילי ופלצני אבל תכלס זה בהחלט שיקול של לקוחות שבין היתר בוחנים גם באיזה רכב אתה נוהג). תקציב: 70,000₪ עד 80,000₪.

שקלתי כמה אופציות:

סופר מיני חדשה ( פיג׳ו 208 החדשה גיר ידני מנוע 1.2 ל׳ או רנו קליאו המקבילה). נהגתי על הפיג׳ו אהבתי. סחיבה מפתיעה, מנוע חיי ואוהב לטפס בטורים. נוחה ומאד חסכונית. החסרון אין אפקט הגעה. רנו לא נהגתי אבל בצבע המתאים יש לה אפקט הגעה אבל לפי מה שהבנתי לא נוחה כמו הפיג׳ו ולא ממש סוחבת.

וולוו 60s שנת 2010- 2011. נוחה ומפנקת. אפקט הגעה יש. החסרון לא הכי חסכונית שוק חלש כיד שנייה ואמינות מפוקפקת לפי השמועות.

טויוטה פריוס 2009 -2010 נוחה. מאאאד חסכונית. החסרונות אפס הנאה אין אפקט הגעה ואישית לא אוהב יפניות

מרצדס c-200 דיזל מונית לשעבר. היתרונות נוחה. מפנקת. חסכונית. אפקט הגעה. החסרונות - מונית לשעבר - תחזוקה ותקלות יקרות.

אשמח להצעות נוספות.

• מצחיק 1

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

1. סוכן פנסיוני של החברה שאני עובד בה, חיבב רכבי ספורט. כל שנה היה מגיע עם רכב ספורט חדש. החברה הפסיקה לעבוד איתו אחרי שבדקנו את הפוליסות שהוא הציע עם מספר סוכנים אחרים וגילינו שהן לא אופטימליות.

2. עורך דין שאני מעריך ומשתמש בשירותיו כבר יותר מעל 10 שנים, יושב במשרד מתפורר ולמען האמת, עדיין לא גיליתי באיזה רכב הוא נוסע.

חשוב לא לשכוח, שיש הרבה אנשים שחשוב להם לראות טוב, מסופרים, מסורקים, מגוהצים, ממתוגים ויש כאלה שזה ממש לא חשוב. כך או כך זה לא מעיד על מקצועיות.

לכן אם בעל מקצוע יגיע ברכב של 800,000 או 5000, אני אשכח את הנתון הזה תוך 2 דקות. 

פורסם (נערך)

כבעלים של חברה שנותנת שירות ללקוחות, אני מאוד חושש שיראו אותי ברכבים יקרים כאלו, אפילו לאשתי לא הראתי את ה GT3 RS

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • מצחיק 1
פורסם

דעתי האישית, ספציפית על עו"ד, זה אומר שהוא יודע לעשות כסף

האם הוא יודע לעשות כסף על אנשים תמימים, זו כבר שאלה אחרת.. (כלומר אישית הייתי בורח ממנו..)

פורסם
לפני 5 שעות, BoazB11 כתב:

כשזה חזר על עצמו מדי שבוע,

בעל המשק נתן הוראה לפועלים למעוך ולשבור את הסחורה לפני ההשלכה לפח..

למה?

שייהנו האנשים. מה אכפת לו?

הוא יפסיד זר וחצי שאולי הוא היה יכול למכור להם?

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני 21 דקות, Froyne כתב:

למה?

שייהנו האנשים. מה אכפת לו?

הוא יפסיד זר וחצי שאולי הוא היה יכול למכור להם?

כי הוא מרגיש שזה מתחרה בו.

במקומו הייתי משקיע כמה שקלים בעבודה, מכין מהם זרים ושולח דרך אחד הגמחים לנזקקים עם ברכת שבת שלום עם הלוגו שלי. הם היו מרויחים זר לשבת שישפר להם את ההרגשה ואני הייתי מרויח פרסום.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם אני אראה מישהו עם רכב יוקרתי, אני אגיד איזה רכב נחמד, אבל לא אשקיע עליו מאמצים מיותרים. 

עסקים אלו אינטראקציות עם בני אדם ולא לפי רכוש חומרי כלשהו, זה שמישהו נוהג ברכב יוקרתי לא אומר שהוא נוכל, גזלן וכו… 

אבל גם מי שנוהג ברכב גרוטאה לא בהכרח מעיד שהוא איש מקצוע על הפנים. 

מי שמייחס את רמת המקצוענות של איש מקצוע ביחס ישיר לשווי הרכב שלו או לתדמית של הרכב שלו, אינו אדם שאני רוצה לקבל ממנו המלצה לאיש מקצוע. 

לצערי ראיתי הרבה אנשים מוכשרים וחכמים בטירוף שנפלו קורבן לתככים של אנשים והתרוששו בעל כורחם. 

אותם אלה שהתרוששו היו בעלי מקצוע מהשורה הראשונה וגם כאשר לא היה להם שקל על התחת, אנשים קיבלו עליהם המלצות שיעסיקו אותם. 

ו

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Shmelov כתב:

אז למה פתחת בזמנו שרשור שבו אתה מדגיש כל הזמן את השיקול של "רכב מרשים" (בכותרת) ו-"אפקט הגעה".

מצורף:

כבר אז כתבתי (או לפחות השתמע מדבריי כפי שנוסחו) שלי אישית זה לא היה חשוב השיקול של רכב שמתאים לתדמית עו"ד אבל ללקוחות זה חשוב כפי שכתבתי גם כאן וציינתי את ההערות שקיבלתי מלקוחות וניסיתי להימנע מהן - לכן חיפשתי אז רכב שיהיה לו גם אפקט הגעה

לא הדגשתי אז שאפקט ההגעה זה השיקול הראשון והעיקרי בחיפוש הרכב דאז (ההדגשות הן שלך בצבע ובקו)

חוץ מזה מאז החכמתי בכמעט 9 שנים וכיום עבורי חשיבות שיקול אפקט ההגעה אכן כמעט ולא קיימת לו הייתי מחפש כיום רכב (ואני לא)

עריכה אחרונה על ידי KOOKE
  • אהבתי 2
  • מעניין 1
פורסם
לפני 15 שעות, BoazB11 כתב:

בעל המשק נתן הוראה לפועלים למעוך ולשבור את הסחורה לפני ההשלכה לפח...

אני לא בטוח שאני מבין איך זה קשור לשרשור הזה - הדבר היחיד שאני רואה פה זה אדם דוחה שבגלל צרות עין על אישה אחת שאולי נהנית מדברים שהוא זרק לא מאפשר לאנשים קשי יום להתפרנס מהזבל שלו. כמו אותם סופרים וירקנים ששופכים אקונומיקה על הסחורה שהם זורקים כדי שאף אחד לא יוכל לאכול אותה, "או שתקנה אצלי במחירים שלי, או שתמות ברעב".

דוחה, ובושה שיש אנשים כאלו.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תכלס מגעיל. אם הזרים עדיין נראים טוב שימכור אותם בעצמו.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 16 דקות, Fazer כתב:

אני לא בטוח שאני מבין איך זה קשור לשרשור הזה - הדבר היחיד שאני רואה פה זה אדם דוחה שבגלל צרות עין על אישה אחת שאולי נהנית מדברים שהוא זרק לא מאפשר לאנשים קשי יום להתפרנס מהזבל שלו. כמו אותם סופרים וירקנים ששופכים אקונומיקה על הסחורה שהם זורקים כדי שאף אחד לא יוכל לאכול אותה, "או שתקנה אצלי במחירים שלי, או שתמות ברעב".

דוחה, ובושה שיש אנשים כאלו.

לא הייתי נוהג כמוהו אבל מבין מאיפה זה בא. הוא רואה שמה שהוא לא מוכר פוגע לו במכירות והוא רוצה למזער את הנזק.

כבר כתבתי איך הייתי ממזער את הנזק כך שכולם יהנו בלי שאני אנזק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 15 דקות, Night Driver כתב:

הוא רואה שמה שהוא לא מוכר פוגע לו במכירות והוא רוצה למזער את הנזק.

בעיני אם זה פוגע לו במכירות כנראה שהוא זורק סחורה שהוא לא צריך לזרוק - ואם בגלל "אישה אחת עם מרצדס" הוא מוודא שגם אנשים קשי יום לא יוכלו לעשות משהו עם השאריות שלו, בעיני זה עצוב מאוד.

היקרן (הטעות בכוונה) ליד הבית שלי, לדוגמה, מוכר תפוחים "פחות מוצלחים" בתור "תפוחים לעוגות" בחצי מחיר, למרות שמנסיוני הם ממש מוצלחים גם למאכל.

פורסם

אחד הבוסים הקודמים שלי היה יוצא לפגישות מכירה בהתאם ללקוח.

לחלק מהלקוחות עם מרצדס לשדר הצלחה.

לחלק מהלקוחות עם ניסאן משפחתית של אחד אנשי המכירות.

השיטה עבדה לו כנראה טוב מאוד. העסק שלו די מצליח.

• מעניין 2
  • תוכן חדש...