Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I20N בדרך?

Froyne
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק עברתי בסוכנות ושאלתי - אמרו שיש כבר רכבים בארץ (אני לא יודע אם רק תצוגה והדגמה) וההשקה תהיה מתישהו בחודש הבא. השארתי מספר...

• מעניין 1
פורסם

ה-i30n קיבלה תיבה אוטומטית במתיחת פנים.

לגבי ה-i20, כלמוביל בעבר הביאו כמה דוגמיות של רכבים שלא נמכרו פה בסוף - סונטה היבריד לפני הדור שנמכר בייבוא סדיר, כמה דוגמיות של ג'נסיס שעוד נמכרו תחת מותג יונדאי, גרנד סנטה פה, ix55 ועו'.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

לפחות לפי ביקורות בחו"ל, הI30N נמצאת אחרי ה-R מבחינת יכולות, ולפני כל הואגיות.

הבעיה האמיתי עם הרכב היא שאין לו "הילה" (כי אין לו היסטוריה) ובסוף לשבת בI30 עם כמה גימורים באדום ועור זה באמת מבאס לטווח המחיר הזה.

מי שממש בקטע (שימושיות והנעה קדמית) הולך על הR, מי שמחפש אוטומטי כנראה שהפן הספורטיבי טיפה פחות חשוב ולכן ילך על ואגיות.

אני לא רואה הצלחה אם אם לא יהיה מחיר תחרותי בשביל לייצר משיכה ולבנות מותג, לטעמי תחרותי יהיה מתחת ל 230 (ודי ברור לי שאתבדה).

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם

הלוואי 230.

לאון וגולף באזור 250, לא סביר שהיא תהיה הרבה פחות.

אלא אם כן יחליטו שמביאים גרסת ליסינג מוזלת... 🤪

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

כן, כבר הגיעו כמה יחידות לארץ ומדובר על השקה חודש הבא.

לפי כתבה שראיתי ב- ynet, מחיר משוער עבור הרכב הוא 175,000 ש"ח.

לדעתי מדובר במחיר יקר לחבילה, נכון - הרכב טוב, מגניב, מלא בתוספות, וזכה לתשבחות.

יחד עם זאת - עדיין מדובר ברכב עם תיבת הילוכים ידנית, ונכון שקיימים האנשים שמחפשים את זה, אבל 175,000 ש"ח לרכב ידני זה המון כסף גם עבור חובבי ידני.

מישהו ציין כבר למעלה, 150,000 ש"ח מחיר יותר ריאלי עבור החבילה המדוברת, וכמובן עדיף עם 5 שנים אחריות יצרן.

מקור לכתבה: https://m.ynet.co.il/articles/s1qndgjb2

• אהבתי 1

עומר :-)

פורסם (נערך)

175K זה מוגזם ממש, מהמר שלא תראה הצלחה גדולה בארץ במחיר הזה.

וזה חבל, כי לפי הביקורות חטיבת N מפציצה, בזמן ששאר היצרנים דווקא מצמצים ייצור של הרכבים המעניינים בהיצע שלהם.

מפחיד לחשוב מה יהיה המחיר של I30N הרובוטית...

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
  • אהבתי 1
פורסם

המחיר ממש מבאס. כששמעתי שהi20n תגיע לארץ השנה ממש רציתי להזמין אחת. אבל המחיר מאוד גבוהה ביחס לעלות שלה במדינות אחרות ומרגיש מאוד לא מוצדק לחבילה שמקבלים בסופו של דבר..

פורסם
לפני 9 שעות, iluxxxa כתב:

300...

בתאריך 30.3.2023 בשעה 10:01, ProMeR כתב:

יחד עם זאת - עדיין מדובר ברכב עם תיבת הילוכים ידנית, ונכון שקיימים האנשים שמחפשים את זה, אבל 175,000 ש"ח לרכב ידני זה המון כסף גם עבור חובבי ידני.

ואם זה היה אוטומט, זה בסדר? אם תגיד שכן, אז התיבה הידנית ממש לא אמורה לשנות, האנשים שיקנו את הרכב הזה כנראה יחפשו את זה ספציפית ולא את הפולו gti שעולה 25,000 יותר. לטעמי המחיר בסדר גמור ומאמין שגם יירד אחרי כמה חודשים טובים אם יישארו רכבים במלאי.

פורסם
לפני 11 שעות, iluxxxa כתב:

175K זה מוגזם ממש, מהמר שלא תראה הצלחה גדולה בארץ במחיר הזה.

וזה חבל, כי לפי הביקורות חטיבת N מפציצה, בזמן ששאר היצרנים דווקא מצמצים ייצור של הרכבים המעניינים בהיצע שלהם.

הגולף gti והמגאן ספורט כבר נמצאות בטווח מחיר של 250 אלף, ה-i30 לדעתי תהיה סביב אותו מחיר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...