Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Asc service required

Dahol
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי מיצובישי אאוטלנדר, 2017

שבוע שעבר החלפנו מנוע.. (נתפס המנוע)

אתמול בערב, שלושה ימים אחרי שהרכב חזר אלינו, נדלקה נורה asc system service required..  מקריאה בגוגל זה קשור ל abs.. 

אני קרוב מאד למוסך אז הצלחתי לסוע, הרכב הגביל להילוך שני (קראתי איפשהו שזה משהו שהאוטו עושה במצב כזה) 

הוא חיבר מחשב שאמר לו משהו שהתקלה היא מכיוון ההילוכים.. קצת לא הגיוני לי כי נסענו עליו 3 ימים ומרגיש ממש בסדר האמת. 

הוא אמר שיכול להיות שבשטיפה של המנוע וזה ענייני חיישן, הוא איפס את התקלה והיא באמת נעלמה וגם נסעתי עם האוטו במשך שעה לראות.. 

ששאלתי איך יכול להיות קשור להילוכים, אמר יכול להיות שמתחממים, נשמע לי לא הגיוני בהתחשב בזה שנסעתי אתמול לדרום עם האוטו. 

אחרי ההחלפה של המנוע לא בא לי עוד הרפתקה יקרה, בדרך כלל ממה נגרמת תקלה כזו?

• תוכן חדש...