Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

בחודש ספטמבר האחרון קיבלתי את הג'ילי גיאומטרי. מיד לאחר מכן הבחנתי כי במהירות גבוה (100+) הרכב סוטה ימינה.

במסגרת ריקול (שאינו קשור), הגעתי למוסך מורשה של ג'ילי בת״א, וביקשתי שיטפלו גם בזה.

לצערי, על אף שאמרתי שאין שום קשר לפרונט עקב כך שאנשים רבים התלוננו על כך בקבוצות של ג'ילי ומדובר בכלל על כיוון כלשהו במנוע (טורק במנוע, או משהו כזה), הם ביצעו כיוון פרונט.

כבר ביציאה מהמוסך הרגשתי שהם לא עשו כיוון פרונט אלא עיקום פרונט. כדי לנסוע ישר היה צריך להסיט את ההגה ימינה וכו', ובמקום שהרכב יסטה מעט רק במהירות גבוה - ההגה עקום והרכב לא נוסע בקו ישר כשההגה ישר. הרסו יותר מהועילו, חבל.

חזרתי אליהם לאחר מכן, בדקו את הפרונט, בדקו את איזון ההגה. שחררו את הרכב שוב בטענה שהכל מאופס. שום דבר לא היה מאופס כמובן

חזרתי לאחר שבועיים ארוכים ומחרפנים כי בעיניי רכב שאינו ישר (הגה ונוסע ישר) זה קטסטרופה, הגעתי שוב והפעם יצאתי לפחות ל-4 סיבובים עם אחד המנהלים שם. ציין שהכל בסדר, אבל ישלחו ל״מומחה״ חיצוני שהם עובדים איתו.

הרכב חזר - עדיין לא בסדר, והרמתי מהם ידיים.

אז מה הפשט? אני מחפש אחר מקום מקצועי שאפשר להגיע אליו בעיניים עצומות, שיטפל בצורה טובה ויעילה בבעיה אקוטית מבחינתי. כיום במידה ואני מחזיק את ההגה ישר (אם אני לא מחזיק הוא נוטה טיפה ימינה), הרכב נוטה לשמאל.

יצויין כי הרכב חשמלי, אם זה משנה את דרכי הטיפול...

תודה רבה!

פורסם

מבחינתי לפחות, אחד המקצועיים והישרים ביותר בתחום זה הוא אלי קרמן (בני ברק). הוא לא זול, אבל מקצועי מאוד, פדנט ולצד זה מעניק אחריות לשנה הכוללת 4 כיוונים במידה וצריך. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני שעה, ch28566 כתב:

מבחינתי לפחות, אחד המקצועיים והישרים ביותר בתחום זה הוא אלי קרמן (בני ברק). הוא לא זול, אבל מקצועי מאוד, פדנט ולצד זה מעניק אחריות לשנה הכוללת 4 כיוונים במידה וצריך. 

תודה.

יש צורך לקבוע תור מראש או שאפשר פשוט להגיע? לא הצלחתי להשיג אותם בטלפון שמופיע באתר.

פורסם (נערך)

לי יש ניסיון חיובי עם "צמיגי אביגדור פרונט כחלון" בכפר סבא.

לא צריך לקבוע תור או משהו, פשוט תגיע כשהם פתוחים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא ציינת באיזה איזור, 2 מקומות סופר מומלצים במרכז כפי שכבר צויין כאן הם:

1. אלי קרמן פרונט בע"מ - בני ברק

2. מוסך הציר - פ"ת

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, Ragnar כתב:

@לירון .ה.כל אזור המרכז והשרון מצוין לי

רציתי להציע בחדרה, אבל זה בטח רחוק.

כל מקום אחר שהציעו יעבוד.

אם לרכב אין 4 מתלים עצמאיים, אין כיוון פרונט אחורי, רק קדמי

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני כשעה, carsgo כתב:

לא ציינת באיזה איזור, 2 מקומות סופר מומלצים במרכז כפי שכבר צויין כאן הם:

1. אלי קרמן פרונט בע"מ - בני ברק

2. מוסך הציר - פ"ת

בול! שני המקומות המקצועיים ביותר בתחום לדעתי, באיזור המרכז.

פורסם

מעדכן:

קבעתי בשבוע שעבר עם אלי קרמן. אחלה בחור, מאוד נחמד ושירותי, יעיל. האוטו נכנס לכיוון פרונט חדש, איזון גלגלים וכיוון הגה.

לקח משהו כמו שעה וחצי עבודה, כמובן שאלי יצא לסיבוב עם הרכב פעמיים (לפני ואחרי) כדי לוודא תקינות העבודה

אלי שחרר אותי לדרכי וציין כי סביר להניח שתהיה עוד עבודה לעשות. צריך לנסוע קצת עם הרכב, להרגיש מה עדיין לא תקין ולחזור. הפרונט היה מדויק, גם האיזון גלגלים. כיוון ההגה אם כי - עדיין לא היה תקין באופן מוחלט.

חזרתי הבוקר לאחר שתיאמתי עם אלי, סיבוב נוסף, שיפור נוסף, סיבוב נוסף - נראה שתקין לגמרי. עדיין לא יצא לי לגמוע מרחק מספק כדי להפריך את הפערים שהיו, על פניו נראה שהכל תקין עכשיו

ממליץ בחום ותודה לכולם על ההמלצות

• אהבתי 3
פורסם

קח בחשבון דבר אחד נוסף, יש גם את נושא כיול התגבור החשמלי וזה משהו שרק היצרן באמצעות עדכון תוכנה יכול לשלוט עליו. אני זוכר שפעם קיה ויונדאי היו מאוד רעים בתחום הזה, דבר שהיה גורם לכך שבנסיעה בכביש המהיר היה קשה לשמור על הכיוון והנהג היה נדרש כל הזמן לתיקונים קלים - לא מהסוג הטבעי בשל סלילה, צמיגים וכו'. 

• תוכן חדש...