Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום שנה פיאסטה ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

גם אני לא מבין איפה הכיף הגדול פה.

זה אולי כיף אם יש לך רכב חזק.

אבל כשצריך לעמוד בפקק זז או להוריד הילוך בשביל לקוות לעקיפה זה מבאס.

לאילת חששתי לסוע איתה,לקחתי רכב אחר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לגמרי מסכים, אם יש נסיעה ואני יודע שיש עומס, אני לוקח את הספייס סטאר.

אני גר באזור הררי, היה מבאס מאוד עם העליות כשיש לך 75 כ"ס (קליאו 3).

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני שעה, Potato כתב:

זה אולי כיף אם יש לך רכב חזק.

אבל כשצריך לעמוד בפקק זז או להוריד הילוך בשביל לקוות לעקיפה זה מבאס.

לאילת חששתי לסוע איתה,לקחתי רכב אחר.

נסעתי לאילת עם סקודה סיטיגו ידנית 60 כ"ס (וגם לחרמון).

עם רכב תקין הכל טוב.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

נסעתי לאילת עם סקודה סיטיגו ידנית 60 כ"ס (וגם לחרמון).

עם רכב תקין הכל טוב.

ברור שהכל טוב.

לא דאגתי מבחינת אמינות,זה היא תגיע בטוח.

אבל זה כביש שאני מרגיש בו יותר בנוח ובטוח עם רכב חזק.

פורסם (נערך)

רכב סבבה. ברמת הוא לא חזק במיוחד, אבל עושה את העבודה.

נחמד שאפשר לעשות לו בקלות שדרוגים כמו פתיחת מחשב דרך, בקרת שיוט (כן. בגיר ידני), נעילת דלתות בנסיעה, הרמת חלונות, הוספת נורות למקומות מוכנים מראש שהיבואן לא שם.

האם הוא עם המערכת המולטימדיה העלובה בהתקנה מקומית של היבואן? הרכב במקור מגיע עם מערכת "טיפשה" עם איכות סאונד מפתיעה לטובה, אבל היבואן שחט אותה עם המערכת הזיבלית שהוא שם במקומה.

אם לא עשית, תבדוק את השרשור שדרוגים הזה:

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • אהבתי 3
פורסם (נערך)

שמע, אני ממש לא מתחבר לביקורת.

הייתה בבעלותי אחת שנת 2015 עד לא מזמן.

אחת הידניות הכי כיפיות שהיו לי והיו לי(איביזה 2011, 2013, 206, 206 פלוס פונטו איבו, פנדה, איביזה 2003)

הפיאסטה הכי מהנה לנהיגה בפער, תיבת הילוכים מדויקת, הגה טיפה קשה אבל מתקשר מאוד, ורכב שלדעתי מלבד ה206, הכי מתקשר שהיה לי, האוטו הזה היה מעלה לי חיוך כל פעם שרק רציתי.

המנוע אנמי מאוד, חלש, המזגן חלש ,צפוף מאחורה והבאגז הכי לא פרקטי בחבורה.

ועדיין תן לי לבחור אחת מכל אלה שנרשמו למעלה, ואני לוקח פיאסטה, בלי למצמץ, מעלה תמונה לזיכרון, בחיי שמתגעגע ( ועברו רק חודשיים)Screenshot_20221230-172216_Gallery.thumb.jpg.36b28dd2a62c63d8581cb7152858777d.jpg

עריכה אחרונה על ידי OranKimhi
  • אהבתי 3
  • מצחיק 1
פורסם
בתאריך 21.2.2023 בשעה 16:30, Potato כתב:

אבל זה כביש שאני מרגיש בו יותר בנוח ובטוח עם רכב חזק

זה בדיוק מה שהרגשתי כשהשתנמכתי מאיוניק 2018 לסיוויק 2002.

כמה שאהבתי את הסיוויק, אבל הרכב היה צפוף וקופצני, לא יציב במהירויות שהאיוניק הייתה שטה עליהן בלי שום בעיה, פחדתי לנסוע בה למרחקים ארוכים, היה חסר לי ESP, ותמיד הייתה בראש מחשבה שבמקרה של תאונה אהיה הרבה יותר מת מאשר ברכב חדש יותר.

דווקא מבחינת כח, ה1.6 של הסיוויק סחב מעולה על כל ה115 סוסים שלו, למרות גיר אוטומטי 4 הילוכים.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

זכותך לבחור מה שטוב לך.

אני נוסע ברכב מהבית לרכבת בשעות עומס או בבין עירוני.

אין לה קרוז קונטרול או הילוך שישי.

כל מה שציינת לא רלוונטי עבורי.

יש אנשים שאוהבים ג׳יפונים,לי התנוחה מאוד מוזרה ולא הצלחתי להתרגל אליה,גם לא בקופרה פורמנטור שאמורה להתנהג טוב,משהו שם לא הקליק לי.

הרכב הזה הוא גרוטאה,אחת שמקבלת יחס כאילו היא רכב חדש ויקר אבל זו מהות הרכב בשבילי.

הוא לא מאבד ערך,הטיפולים שלו עולים גרוש וחצי וככה גם הטסט.

למצב העני שאני נמצא בו כרגע בחיי,הוא נהדר.

עריכה אחרונה על ידי Potato

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 24.2.2023 בשעה 23:24, OranKimhi כתב:

המנוע אנמי מאוד, חלש, המזגן חלש ,צפוף מאחורה והבאגז הכי לא פרקטי בחבורה.

ועדיין תן לי לבחור אחת מכל אלה שנרשמו למעלה, ואני לוקח פיאסטה, בלי למצמץ, מעלה תמונה לזיכרון, בחיי שמתגעגע ( ועברו רק חודשיים)

בגלל שהיבואן שמסרס את המותג הנפלא הזה בארץ ,מביא את הגירסא הכי דפוקה והכי חלשה ללא אפשרות לבחור בגירסאות היותר חזקות .

• תוכן חדש...