Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאמר: השקת ORA Funky Cat - הודעה לעיתונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, yohai71 כתב:

מקפיץ לצורך מבחן ארוך-טווח מעניין שעלה ליוטיוב, ע"י ג'וני סמית'. הרוח שעולה מהדברים, לפחות אצלי, שאולי יש פה מוצר מעניין מאד אבל באותה מידה גם לא אפוי במיוחד.

יש דברים לא אפויים (כמו התוכנה והקטע של הפנסים בשמשה האחורית ללא מגב), אבל יש גם החלטות עקרוניות שהתקבלו בתכנון המוצר - כמו זה שלא ניתן לנתק באופן קבוע את הדרייבר אסיסט - שבעיניי הם דיל ברייקר חד משמעי. כשיצרן מכל תחום שוכח שהמכונה או המוצר אמורים לשרת את המשתמש ולא להפך, הוא מאבד אותי כלקוח.

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

^

באופן כללי העינית הזו שמכוונת כלפי הנהג באופן קבוע לא נותנת תחושה נוחה במיוחד. אפילו אם זה לא "נשלח היישר לפוליטבירו הסיני", לא הייתי רוצה לשבת מול אחד כזה.

פורסם (נערך)

האורה פאנקי תופס משבצת  של רכב נישה  עם עיצוב רטרו מגניב ויש אנשים שמוכנים לשלם על זה.

(לא שאני מצדיק את המחיר שלו)

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth
  • אהבתי 1

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם
לפני 15 דקות, CarloAbarth כתב:

האורה פאנקי תופס משבצת  של רכב נישה  עם עיצוב רטרו מגניב ויש אנשים שמוכנים לשלם על זה.

(לא שאני מצדיק את המחיר שלו)

סבבה נישה, לא ב 175 א"ש...

טעות קשה של היבואן ותמחיר מעוות לחלוטין.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

היום ראיתי לראשונה את הרכב ברחוב ולא הצלחתי להבין איזה חברה זאת.

נראה רכב סופר מיני צעצוע לנשים בעיקר, טווח נסיעה קטן ביחס לרכבים חדשים שבאים כבר עם 400 ק"מ אמיתיים פלוס, רכב שנוסע 250 ק"מ לא שווה 140 אלף.

IMG_20230501_165010.jpg

IMG_20230501_165024.jpg

IMG_20230501_165041.jpg

• רעיון טוב! 1

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם
לפני 4 שעות, levy כתב:

האורה פאנקי מתומחר יקר ולכן אין לו סיכוי מול byd וג'ילי

אגב, זה בדיוק מה שנאמר בסרטון - כביכול ציפו שיעלה בסביבות 25k ליש"ט בבריטניה ובסוף הגיע ל-35 ליש"ט. הוא מדבר על זה שמול מתחרים אחרים שמוצלחים יותר, האורה פשוט יקר מדי. 

פורסם

זה בסדר - עוד חצי שנה או יותר נראה אותם באתרי 0 קלומטר בהנחות יפות,
לובינסקי מתמחים בזה (ראו תמחור של הC4 X החדשה מעל כל האחרים)....

פורסם
לפני 12 שעות, yohai71 כתב:

אגב, זה בדיוק מה שנאמר בסרטון - כביכול ציפו שיעלה בסביבות 25k ליש"ט בבריטניה ובסוף הגיע ל-35 ליש"ט. הוא מדבר על זה שמול מתחרים אחרים שמוצלחים יותר, האורה פשוט יקר מדי. 

בהחלט צודק שתמחירי לובינסקי הם הזיה, במקרה הנ"ל מדובר על כלמוביל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני כשעה, CX25GTI כתב:

בהחלט צודק שתמחירי לובינסקי הם הזיה, במקרה הנ"ל מדובר על כלמוביל.

אני לא חושב שלובינסקי או כלמוביל יבואני מכוניות באנגליה.

• מצחיק 1
פורסם (נערך)

בגרסת הסוללה הגדולה אין לה הרבה מה להציע, אבל בגרסה הזולה וקצרת הטווח שלה יש לה עדיין יתרונות כרכב שני במשפחה בייחוד שהיא כנראה נמכרת עדיין במחיר הישן שלה. 

אם לוקחים בחשבון את החסכון בהוצאות השוטפות היא מתחרה בסופר מיני למינהם. היא מרווחת מהן, מאובזרת יותר גם בגרסה הזולה, חזקה מהן ויפה ומיוחדת, לדעתי, מרובן. טווחים ברכב שני פחות קריטיים ונכון שהיא לא אפוייה עד הסוף, אבל את זה ניתן לבדוק לפני עד כמה זה מפריע, וחלק מהבעיות ניתן יהיה לפתור בעדכוני ota עתידיים אם אורה תרצה.

המתחרה היחידה שלה בפרקטיות ותהיה שווה לה בהוצאות תחזוקה כוללות היא ההונדה ג'אז, אבל היא מכוערת ברמות ולא זמינה, ואיך שאני מכיר את מאיר, כשהיא תחזור למלאי הוא יקפיץ את המחירים לשמיים.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...