Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאמר: השקת ORA Funky Cat - הודעה לעיתונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הולך ומשתפר... ממש פורשה לעניים. עצוב לחשוב שהדבר היחידי שעוצר את המכירות של המותג הזה במערב הוא המחיר, בעוד שלקניין רוחני או מקוריות בעיצוב כבר אין שום ערך בעיניי הצרכן. חיקויים מסין הפכו זה מכבר לטרנד משל עצמם בתחום האופנה, ועכשיו זה הולך ונהיה מקובל חברתית גם בתחום הרכב. מעניין לאיזה עתיד זה יוביל אותנו, ומה תהיה המוטיבציה של יצרנים להשקיע בפיתוח ועיצוב אם גם ככה הסינים יעתיקו הכל ושאר העולם יקנה מהם.

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יצא לי היום לנהוג מאחורי הפאנקי קט, זה היה די מוזר וגם מעצבן. כביש צדדי חשוך ואני רואה שאני מתקרב לרכב צר במיוחד, כאשר הייתי קרוב יותר הבחנתי שלדגם הזה אין בעצם תאורה בפינות כמו כל רכב נורמלי, כל התאורה האחורית של הרכב היא פס לאורך השמשה האחורית עם המון עודף מת בצידי הרכב, האיתות דווקא נמוך על הפגוש. מה המעצבן? התאורה הזו די בהירה וממש בגובה של העיניים של הנהג מאחור. לא מבין איך מאשרים ליצרני הרכב כמעט כל שטות שהם עושים. 

• מעניין 1
פורסם

כאשר היבואן מציג מחיר חזירי לרכב הוא מוסר 322 רכבים בלבד מתחילת השנה..., כל השאר תופסות גוון במגרשי האחסנה באילת.

• אהבתי 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)

מעניין אילו דגמים הם מכרו ואיזה יושבים בנמל, גרסת ה 137-אלף-שקל מציעה תמורה לא רעה במיוחד, כל השאר במחירים מגוחכים

נכון שבנובמר 2021 היה אפשר לקנות ג'ילי 350 ב134 אלף אבל אנחנו כבר לא שם, מחיר ממוצע של חשמליים עומד על 150-165, עדיין הORA הבסיסית זולה יותר מזה

(אם כי הפער לא מאוד משמעותי כי בכל מקרה קונים במימון וההבדל בתשלום החודשי זניח)

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לפני 24 דקות, NINJMNKY כתב:

מעניין אילו דגמים הם מכרו ואיזה יושבים בנמל, גרסת ה 137-אלף-שקל מציעה תמורה לא רעה במיוחד, כל השאר במחירים מגוחכים

נכון שבנובמר 2021 היה אפשר לקנות ג'ילי 350 ב134 אלף אבל אנחנו כבר לא שם, מחיר ממוצע של חשמליים עומד על 150-165, עדיין הORA הבסיסית זולה יותר מזה

(אם כי הפער לא מאוד משמעותי כי בכל מקרה קונים במימון וההבדל בתשלום החודשי זניח)

אני גר באילת.

אם תגיד לי מאיזה צד צריך להסתכל עליהם כדי להבדיל בין סוגים, אשמח לגשת במהרה למגרש ולצלם בזום עצבני במיוחד ולהעלות כאן.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

חיצונית אפשר להבחין רק ב-GT שיש לה פגושים וחישוקים שונים. היתר נראות אותו הדבר. צריך לחכות לנתוני מסירות של החציון כדי לדעת מה מכר יותר. 

ברבעון הראשון נמכרו 178 מכוניות. 80 יחידות 300 פרו, 16 יחידות 300 פרו פלוס, 62 יחידות 400 פרו פלוס, ו-20 יחידות GT.

אתמול פורסמו נתוני מסירות עד לסוף חודש אפריל ושם כמות המסירות הכללית של אורה כבר עומדת על 322 יחידות.

• אהבתי 1
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

כניראה מישהו מתחיל להבין שהוא התבלבל קצת בתמחור. 

הפאנקי קאט בגרסת ה 300 כבר מגיעה לאתרי ה 0 קילומטר ב 129 אלף. 

אני מניח שזה מה שקורה כשאתה מוסר בחודש מאי 40 רכבים ללקוחות פרטיים, ובשליש חודש יוני רק 3. 

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

בקרוב: שליטה מרחוק באמצעות אפליקציה- ל- Funky Cat אפשרות שליטה והפעלה מרחוק באמצעות אפליקציה על מערכות שונות ברכב:

·         שליטה בצופר

מבקש לא לזלזל. תראו לי עוד רכב שיש לו פיצ'ר כזה (כלומר אין, אבל יהיה "בקרוב").

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני כשעה, Jack457 כתב:

בקרוב: שליטה מרחוק באמצעות אפליקציה- ל- Funky Cat אפשרות שליטה והפעלה מרחוק באמצעות אפליקציה על מערכות שונות ברכב:

·         שליטה בצופר

מבקש לא לזלזל. תראו לי עוד רכב שיש לו פיצ'ר כזה (כלומר אין, אבל יהיה "בקרוב").

BMW 750Li בשנות התשעים בסרט של ג'יימס בונד 🤣🤣

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, Gavrik כתב:

*שתי בלונים

אכן יש פה שילוב של שני שווקים שקצת מדשדשים אז הם משלבים כוחות

הקבלנים לא רוצים להוריד מחירים כי זה יגרור ירידה נוספת אז הם נותנים כל מיני מתנות מטבח מיזוג ואורה לקינוח 

בכלמוביל גם לא שמחים להתקפל אז הם דוחפים את הרכב לקבלנים במחיר זול 

עריכה אחרונה על ידי tan tan
  • תוכן חדש...