Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מזדה 3 2008 ספיריט ששמורה מאוד, לאחרונה הציעו לי עליה סביב ה28 - 30 אלף (כן כן הרבה מעל המחירון)

למרות שאני מאוד קשור לרכב, תמיד יש לי רצון להתקדם ( 15 שנה על הכביש, קרקושים בלתמים וכו)

תפס אותי בעין פיג'ו 308 2016 ומעלה (עניין הרצועה ידוע לי מאוד), מאמין הרכב הזה נסחר סביב ה35 אלף זאת אומרת תוספת לא גדולה, האם לדעתכם זה המחליפה האולטימטיבית למזדה?

בגדול מעדיף משפחתי ומרווח, אמין, חסכוני בדלק ותמיד רציתי רכב טורבו כדי לא לשמוע רעשי מנוע 3K סלד כדי להתקדם כמו אטמוספרי.

האם ידוע על עוד תקלות ב308 השנתונים הנל חוץ מהרצועה? איזה עוד רכבים יש לי בסגמנט ובתקציב ובדרישות?

פורסם
לפני 6 דקות, ms.kusit-al כתב:

ברשותי מזדה 3 2008 ספיריט ששמורה מאוד, לאחרונה הציעו לי עליה סביב ה28 - 30 אלף (כן כן הרבה מעל המחירון)

למרות שאני מאוד קשור לרכב, תמיד יש לי רצון להתקדם ( 15 שנה על הכביש, קרקושים בלתמים וכו)

תפס אותי בעין פיג'ו 308 2016 ומעלה (עניין הרצועה ידוע לי מאוד), מאמין הרכב הזה נסחר סביב ה35 אלף זאת אומרת תוספת לא גדולה, האם לדעתכם זה המחליפה האולטימטיבית למזדה?

בגדול מעדיף משפחתי ומרווח, אמין, חסכוני בדלק ותמיד רציתי רכב טורבו כדי לא לשמוע רעשי מנוע 3K סלד כדי להתקדם כמו אטמוספרי.

האם ידוע על עוד תקלות ב308 השנתונים הנל חוץ מהרצועה? איזה עוד רכבים יש לי בסגמנט ובתקציב ובדרישות?

כנס לאשכול המושמצים

• תוכן חדש...