Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עבור זוג מבוגר- 60,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר ברכב שני עבורם, כשהדרישות הם:

-בטיחותי

-אמין

-ישיבה גבוהה (משיקולי נוחות בכניסה ויציאה מהרכב)

-עדיפות לרכב מהחמש שנים האחרונות

האם הדרישות ריאליות בכלל בתקציב הזה?

תודה רבה.

פורסם

קאיה ספורטאז מהנתונים הראשונים עשויה להיכנס לתקציב

קח בחשבון שאמינה ככל שתהיה עדיין מדובר ברכב בן 8 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הונדה גאז' יכולה להכנס בתקציב היא בעלת ישיבה גבוהה, אמינה חסוכנית ובעלת היתרון גדול של מערכות בטיחות אקטיביות.

• רעיון טוב! 1
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחרי תקופה שלא מצאו רכב מתאים, התקציב הוגדל ל90,000. 

האם יש המלצות בתקציב כזה?

אחד הרכבים שמצאו הוא סיאט ארונה מנוע 1 ליטר (מומלץ?).

שוב תודה.

פורסם

הארונה זריזה, מושבים נוחים במיוחד בגירסת FR, איכות החומרים פשוטה, גם פה לFR יתרון.

אם הנסיעות בעיקר עירוניות או פקקים לרכב יש גיר רובוטי שפחות אוהב אותו ונחשב לפחות אמין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הארונה גם מציעה אבזור עדיף - חיישני רוורס מקוריים, ניטור שטחים מתים, תא נוסעים נעים יותר ואיכותי יותר, מושב נוסע מתכוונן לגובה, מצבי נהיגה, צביעה דו גוונית ועוד כמה דברים שאני בטח לא זוכר.

בתקציב הזה אני מאמין שתיכנס FR משנת 2019 עם נתונים טובים.

נזכרתי בעוד משהו - החל משלב מסוים, גם הסטייל (רמת הגימור הבסיסית) קיבלה ניטור שטחים מתים, אני יודע שזה קרה ב-2020. כמדומני לקראת סוף השנה.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הארונה גבוהה אך הישיבה בה נמוכה (לפחות בגרסת הסטייל). אישית אני מוצא אותה לא נוחה. אבל זה הישבן שלי, לא של אותם בני זוג. 

לא ציינת את צרכיהם של אותם בני זוג, אולי כדאי שתרחיב על כך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, dorsht כתב:

הארונה גם מציעה אבזור עדיף - חיישני רוורס מקוריים, ניטור שטחים מתים, תא נוסעים נעים יותר ואיכותי יותר, מושב נוסע מתכוונן לגובה, מצבי נהיגה, צביעה דו גוונית ועוד כמה דברים שאני בטח לא זוכר.

בתקציב הזה אני מאמין שתיכנס FR משנת 2019 עם נתונים טובים.

נזכרתי בעוד משהו - החל משלב מסוים, גם הסטייל (רמת הגימור הבסיסית) קיבלה ניטור שטחים מתים, אני יודע שזה קרה ב-2020. כמדומני לקראת סוף השנה.

הרכב הספציפי שנבדק היה שנת 2020, רמת גימור סטייל (חיישני רוורס לא מקוריים ומובילאיי).

בסיכום שצירפת תיארת צריכה בבין עירוני של כ15 קמ"ל. מעניין, חשבתי שהיא אפילו יותר חסכונית.

לפני שעה, sperial כתב:

הארונה גבוהה אך הישיבה בה נמוכה (לפחות בגרסת הסטייל). אישית אני מוצא אותה לא נוחה. אבל זה הישבן שלי, לא של אותם בני זוג. 

לא ציינת את צרכיהם של אותם בני זוג, אולי כדאי שתרחיב על כך.

דווקא תנוחת הנהיגה והכסאות היו נוחים (כוונו למצב הגבוה ביותר).

הארונה צויינה כמועמדת פוטנציאלית שתתן כיוון לרכב שמצא חן בעיניהם ולא בהכרח כבחירה הסופית שלהם.

הרכב ישמש כרכב שני בבית ובעיקר לנסיעות עירוניות בתוך גוש דן.

פורסם

משולב 1:15. נסעתי עם הרכב הזה בכל תוואי אפשרי, משהו כמו 70\30 לטובת בינעירוני.

מחוץ לעיר רואים מספרים יותר יפים, איזור 1:17-1:18. עליות מתמשכות (כבישים בצפון או הדרך חזרה מאילת) מורידות את צריכת הדלק לאיזור 1:16.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...