Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי טיוטה יאריס 2018. לפני כחודשיים החלה בעיה של הופעת נורת ה-eps למספר שניות ואז נעלמת. בהמשך המולטימדיה הייתה מפסיקה לכמה שניות ונדלקת בחזרה. אחרי כמה ימים לא הצלחתי להתניע והבנו שמדובר בבעיה במצבר והחלפנו אותו והבעיה נפתרה.

לפני כמה ימים הבעיה חזרה שוב ובתדירות גדולה יותר - הופעת נורת eps, כיבוי והדלקה של המולטימדיה וגם שמתי לב שהאורות הן בחוץ והן בפנים מרצדים.

האם יש מישהו שמכיר את הבעיה? יש רעיונות מה זה יכול להיות? האם ייתכן ששוב הלך המצבר?

תודה רבה

פורסם

האם החלפת המצבר נעשתה בחשמליית רכב או באופן עצמאי על ידייכם?

מערכת חשמל ברכב לא בנויה רק על מצבר, אלא גם על הההתקן שממלא אותו בחשמל ושמו בישראל אלטרנאטור.

ייתכן שהגיע גם זמנו של האלטרנאטור.

האלטנאטור מורכב על צידו החיצוני של המנוע ומקבל את הכח שלו מרצועת המנוע.

באמצעות רצועת הגומי הזאת, מסתובב האלטרנאטור ומפיק חשמל ומתחבר בחוטים מולכים למצבר.

אבל את זה כדאי לבדוק במאופן מיקצועי במוסך חשמלאות רכב.

פורסם (נערך)

תודה על התודה , אך לא ענית על שאלתי הישירה:

האם החלפת המצבר נעשתה בחשמליית רכב או באופן עצמאי על ידייכם ?

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם

הרכב מ 2018, סבירות נמוכה שהאלטרנטור התקלקל. החלק הזה מחזיק הרבה שנים.

בעל הרכב, האם ברכב שלך יש מערכת stop/start?

ואם כן, האם המצבר שהחלפתם תואם למערכת כזאת?

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

המצבר הוחלף על ידינו.

סליחה על השאלה, מה זאת מערכת stop/start?

מבחינת הגיל של הרכב, מסכימה שהוא יחסית חדש, אבל לדוגמה נשרפה לי מנורת לד שגם לא אמורה להישרף כל כך מהר והתיכון עלה לי 2000 ₪ (אחרי הנחה משמעותית)

מה יכולה להיות בעיה מבחינת החלפת המצבר?

תודה רבה

פורסם (נערך)

גשי לחשמלאי רכב.

זה מעבר ליכולת המיקצועית שלכם.

נקווה שזה יצא הרבה פחות מ 2000שקל כמו שיצא לכם על פנס לד. (שלא נראה לי הנחה בכלל).

נשמח להתעדכן.

(*) האם זה יאריס מהדור האחרון, או מהעיצוב שקדם לו?

(**) סטארט-סטופ זו מערכת שמכבה מנוע בעמידה ברמזור, בדגמי יאריס הייבריד.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם

בדגמי יאריס היברידי יש מערכת stop-start?  חשבתי שבטויוטות ההיברידיות אין מערכת כזאת כי פשוט הרכב עובר למנוע החשמלי בעמידה.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אין אצלי מערכת STOP/START

תודה לעונים, ניקח את האוטו למוסך בשישי ונעדכן מה הייתה הבעיה

הדר

• תוכן חדש...