Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

infinity reference 3004a vs 9004a

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

בעבר המליצו לי על infinity reference 3004a.

המחיר שלהם נכון להיום הוא בערך 700 ש"ח בארץ.

ממש במקרה נתקלתי באמזון בדגם infinity reference 9004a, ב 150 דולר כולל משלוח לארץ הקודש.

ההבדל זניח במחיר, ואם זה היה אותו דגם לא הייתי חושב בכלל וקונה בארץ. אבל לי 900 נשמע מתקדם יותר מ 300 :-) 

בחיפוש באינטרנט ראיתי שה 900 חזק יותר.

האם הוא טוב יותר מה 300? או שאין אפשרות בכלל להשוות.

תודה,

ליאור.

פורסם

יש לך טעות קלה ה 900 אינו מסידרת הרפרנס הוא מסידרת הפרימוס שהיא סידרת כניסה Infinity Primus 9004A

מדובר במגבר בטופולוגיה קלאס D ברמת כניסה ,אישית אני לא אוהב את המגבר הזה ולא את האח התאום שלו מבית JBL.

ה-infinity reference 3004a הוא מגבר מסידרת הרפרנס הגבוהה יותר מגבר איכותי במחיר נגיש ,תמורה גבוה לכסף.

מדובר במגבר בטופולוגיה קלאס AB ,ואני בהחלט ממליץ עליו. הוא מגבר מצויין למחיר.

• אהבתי 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 29.12.2022 בשעה 08:22, AUDIO KING כתב:

יש לך טעות קלה ה 900 אינו מסידרת הרפרנס הוא מסידרת הפרימוס שהיא סידרת כניסה Infinity Primus 9004A

מדובר במגבר בטופולוגיה קלאס D ברמת כניסה ,אישית אני לא אוהב את המגבר הזה ולא את האח התאום שלו מבית JBL.

ה-infinity reference 3004a הוא מגבר מסידרת הרפרנס הגבוהה יותר מגבר איכותי במחיר נגיש ,תמורה גבוה לכסף.

איזה מגבר הוא התאום מבית JBL? 

פורסם

בראש ובראשונה איכות הסאונד כמובן.

אבל גם פרמטרים אחרים כמו אמינות יכולים להכנס לשיקול.

"סוד קטן" בנוגע למגברים ככל שה-frequency response שלהם רחב יותר כך הם נוטים להיות איכותיים יותר 

וזה משמעותי במיוחד במגברים קלאס D ,למשל ה-JBL A9004  מגיע עם frequency response של עד 20KHZ 

לעומתו jbl gtr104 מהסידרה הגבוהה של JBL גם הוא מגבר קלאס D אבל עם  frequency response של עד 35KHZ.

תקן JAS למשל מזכה מגבר במיתוג Hi-Res אם ה-frequency response שלו מעל 40KHZ.

https://www.jas-audio.or.jp/english/hi-res-logo-en

בתאריך 29.12.2022 בשעה 08:22, AUDIO KING כתב:

גם לי יש טעות קלה 

הרפרנס הוא מגבר בטופולוגיה קלאס H שזה למעשה טופולוגיה משופרת של קלאס AB

בדומה למגברים האיכותיים מסידרת ה KS הישנה של ארק אודיו.

אגב אינפיניטי אינה מפרסמת את ה -frequency response שלו 

ואני חושב שזה בכוונה עלמנת למתג אותו כזול 

כי הוא איכותי באופן חשוד ואם היה מתגלה כמגבר במיתוג Hi-Res היו צריכים להרים לו את המחיר.

download.png

• תוכן חדש...