Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3008 2020 דיזל - תקלת גזי פליטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הופיע לי התקלה הנ"ל והנורה של ה ad blue. האם זה קשור למיכל אוריאה? האם גם אני בסטטיסטיקה? בכל מקרה הרכב באחריות ולכן אני מניח שמגיע לי טיפול ללא עלות. השאלה היא האם הם באמת פתרו את הבעיה וזה לא יחזור על עצמו תוך שנה. אודה לעיצותכם.

פורסם

יש אוריאה במיכל?

תחליף את הממשק לאנגלית ותראה איזה הודעה הוא רושם, אולי התרגום לעברית לא מדוייק.

אם כתוב משהו כמו Antipollution fault אז כנראה כן, תקלת אוריאה...

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

יש אוריאה במיכל?

תחליף את הממשק לאנגלית ותראה איזה הודעה הוא רושם, אולי התרגום לעברית לא מדוייק.

אם כתוב משהו כמו Antipollution fault אז כנראה כן, תקלת אוריאה...

יש אוריאה. אני מניח שהתיקון צריך להיות בחינם לחלוטין. השאלה אם מצאו פיתרון לבעיה הסיסטמטית הזאת. אחרת זה יחזור בעוד תקופה.

פורסם

כן התיקון ללא תשלום אם אתה באחריות.

אם זה באמת החלפת מיכול אוריאה, תצטרך לשלם רק על מילוי אוריאה מחדש.

אבל ישכן שזה משהוא אחר.

פורסם (נערך)

הבנתי שיש פקק חדש עם נשם למיכל אוריאה שפותר כמעט לחלוטין את התקלה. עם הפקק הזה המיכל בעצם לא אטום לגמרי אז המשאבה פחות מתאמצת ונוטה לחיים ארוכים יותר.

שווה לבדוק.

מק"ט 1631999880

Cap reservoir adblue berlingo c3 c4 c5 208 308 a1631999880 | eBay

עריכה אחרונה על ידי TZR84

פורסם
לפני 3 דקות, TZR84 כתב:

הבנתי שיש פקק חדש עם נשם למיכל אוריאה שפותר כמעט לחלוטין את התקלה. עם הפקק הזה המיכל בעצם לא אטום לגמרי אז המשאבה פחות מתאמצת ונוטה לחיים ארוכים יותר.

שווה לבדוק.

מק"ט 1631999880

Cap reservoir adblue berlingo c3 c4 c5 208 308 a1631999880 | eBay

אני מקפיד "לאוורר" את המיכל בכל תדלוק. די סקפטי שזאת בעיית ואקום. יכול להיות התגבשות של האוריאה ומשאבה עדינה מדי.. האוטו עם 30K. יש שם בעיה סדרתית!

פורסם (נערך)

אוורור בתדלוק זה מעולה אבל כשכמות הנוזל במיכל אטום יורדת ואין כניסה של אוויר חדש נוצר וואקום אז יכול להיות שזאת כן הבעיה.

בכל מקרה אתה באחריות עדיין גש למוסך אם צריך יחליפו לך את המיכל ללא עלות

עריכה אחרונה על ידי TZR84

פורסם
לפני כשעה, TZR84 כתב:

הבנתי שיש פקק חדש עם נשם למיכל אוריאה שפותר כמעט לחלוטין את התקלה

הפקק הזה יצא בערך ב 2017-2018 והוחלף בריקול שקט לכל המכוניות שנכנסו לטיפול למוסכים מורשים.

במודל 2020 הוא כבר אמור להיות מותקן מהייצור.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...