Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היי מה דעתכם על פיגו 208 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, אני מעוניין להחליף את האוטו
*הונדה סיוויק 2006 ex*
ונתקלתי בפיגו 208 שנתונים 2012-2015 נדלקתי על המראה הדלק יחסית זול
אוטו קטן מתאים לי למה שאני צריך
רציתי לשאול אתכם מה דעתכם עליו? הבנתי שהצרפתיות לא כל כך אמינות אבל מה דעתכם?

הבנתי גם שהיה בעיה במנועים בשנתונים האלה, ושצריך לדעת על מה ואיפה להסתכל...

אך בכל מקרה אני חייב אוטומט אז אני אלך על המנועים 1.6 שהמטרה גרסאות ה "ACTIVE"

פורסם

אם כבר צרפתיה הייתי אומר לך להישאר עם ההונדה.

(בסוגריים אוסיף באופן כוללני שיש לי נסיון גם בצרפתיות וגם ביפניות, חד משמעית הסטיגמה נכונה לדעתי על פחות אמינות בצרפתיות למעט נוחות (וצריכת דלק כפי שכתבת).

בפורום פה יש הרבה משתמשים שאוהבים צרפתיות, אבל תדע לשים כסף בצד על תקלות לא צפויות בעליל.).

לא סתם הם זולים יותר.

• אהבתי 1

משתדל לעזור

פורסם

הפיגו נוחה, אבזור בסדר, מנוע 1.6 די בסדר מבחינת ביצועים אבל לא חסכוני.

עלות טיפולים ממוצעת, חבא מחזיק בכזה רכב משנת 2014, כיום עם 140 אלף, למעט משאבת מים, כמה נורות ובולמים לא היו בעיות במנוע או בגיר, הוא מרוצה וחשב לשדרג ל 208 1.2 טורבו.

מאחור המרווח סביר לא מדובר ברכב מרווח במיוחד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 8 שעות, PASHUT כתב:

אם כבר צרפתיה הייתי אומר לך להישאר עם ההונדה.

(בסוגריים אוסיף באופן כוללני שיש לי נסיון גם בצרפתיות וגם ביפניות, חד משמעית הסטיגמה נכונה לדעתי על פחות אמינות בצרפתיות למעט נוחות (וצריכת דלק כפי שכתבת).

בפורום פה יש הרבה משתמשים שאוהבים צרפתיות, אבל תדע לשים כסף בצד על תקלות לא צפויות בעליל.).

לא סתם הם זולים יותר.

כן באמת זה מאוד מוזר לי אחי המחירים האלה

אבל ההונדה שלי גומרת עלי עם הדלק ממש מעצבן כבר

כאילו אתה אומר ממש להתרחק מזה? או שפשוט להסתכל טוב טוב על מה אני קונה קודם…

ומה דעתך על הונדה גאז? טווח שנים בערך 2010-2014?

לפני 4 שעות, yulianx כתב:

הפיגו נוחה, אבזור בסדר, מנוע 1.6 די בסדר מבחינת ביצועים אבל לא חסכוני.

עלות טיפולים ממוצעת, חבא מחזיק בכזה רכב משנת 2014, כיום עם 140 אלף, למעט משאבת מים, כמה נורות ובולמים לא היו בעיות במנוע או בגיר, הוא מרוצה וחשב לשדרג ל 208 1.2 טורבו.

מאחור המרווח סביר לא מדובר ברכב מרווח במיוחד.

כאילו האוטו אצלו משנת 2014 עד היום? אם הבנתי נכון….

אני מחפש גם משהו שיחסית אפשר לסמוך עליך ולא לפחד בכל פעם שאני מניע חחח…

מה דעתך על הונדה גאז? בטווח השנים 2010-2014

פורסם

אכן הרכב אצלו מ2014, הוא קנה אותה חדשה.

אם אתה מחפש החלפת רכב בשביל שיפור בדלק, ה208 לא פיתרון.

מה הנסועה השנתית שלך?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הונדה ג'אז מבוקשת וחסכונית.

חבר מחזיק אוטו' 2008 ומרוצה מאוד, עשה איתה חרמון הלוך חזור בלי לעצור בתחנת דלק.

אבל חשוב לבדוק תקינות כללית ולא לקחת רק כי הוא חסכוני אלא לבדוק מצב מכני היטב.

חבר אחר טען לי שעדיף הדגם הבנזין הרגיל מבחינת אמינות וכו' מאשר ההיברידי אבל מאידך ברור שהיברידי יותר חסכוני.

לחילופין אם אתה נוסע הרבה תוכל לעבור לדיזל כמוני:)

משתדל לעזור

פורסם

המקרה שלו ההיברדית עדיפה  בגלל הדלק, אך חשוב לבדוק אם יש אחריות על הסוללה, אחרת ההחלפה יכולה ליפול עליך.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, yulianx כתב:

אכן הרכב אצלו מ2014, הוא קנה אותה חדשה.

אם אתה מחפש החלפת רכב בשביל שיפור בדלק, ה208 לא פיתרון.

מה הנסועה השנתית שלך?

אני יחסית נהג חדש, ההונדה היא ההרכב הראשון שלי ככה שאני לא יודע כמה בערך בשנה..

אבל אני כן מחפש משהו לעבור אליו שהוא סופר מיני כזה קומפקטי כן מרווח  בפנים יחסית כי אני אדם גבוהה וגדול

התקציב שלי הוא עד 30 אלף 

הסתכלתי גם כמו שאמרתי על ההונדה גאז, ובנוסף גם על מאזדה שתיים.. שניהם נראות לי סבבה לגמרי מה דעתך?

לפני 35 דקות, PASHUT כתב:

הונדה ג'אז מבוקשת וחסכונית.

חבר מחזיק אוטו' 2008 ומרוצה מאוד, עשה איתה חרמון הלוך חזור בלי לעצור בתחנת דלק.

אבל חשוב לבדוק תקינות כללית ולא לקחת רק כי הוא חסכוני אלא לבדוק מצב מכני היטב.

חבר אחר טען לי שעדיף הדגם הבנזין הרגיל מבחינת אמינות וכו' מאשר ההיברידי אבל מאידך ברור שהיברידי יותר חסכוני.

לחילופין אם אתה נוסע הרבה תוכל לעבור לדיזל כמוני:)

וואו עד לחרמון הלוך חזור זה פצצה חחחח

כן כמובן כל רכב שבסוף אבחר לא משנה מה הוא אני אקח אותו לבדיקה.

יש הבדל גדול כל כך בין ההיבריד לבין הרגילה?

כאילו אני רוצה לשים גם מגבר, וגם סאב וופר אז ככה שאני צריך לקחת את זה בחשבון גם זה עלול לפגוע בהייבריד?

ובנוסף מה אתה אומר על מאזדה 2? אותם שנתונים בערך הסתכלתי ויכול להיות גם שהיא תעשה תעבודה לא?

לפני 4 דקות, yulianx כתב:

המקרה שלו ההיברדית עדיפה  בגלל הדלק, אך חשוב לבדוק אם יש אחריות על הסוללה, אחרת ההחלפה יכולה ליפול עליך.

אני לא חושב שיהיה אחריות על הסוללה בשנתונים האלה לא?

וגם זה הבדל כל כך גדול בין ההייבריד לבין הרגילה ?

עריכה אחרונה על ידי אלירן10
פורסם

היברייד- חיסכון משמעותי בדלק. אבל סוללה זה סיפור יקר. ולכן רבים מעדיפים בנזין 1.3 פשוט.

מאזדה 2 לא יהיה לך שינוי משמעותי כ''כ כי היא דיי אוהבת דלק יחסית לגודלה אבל מצד שני יש לה ביצועים טובים.

אם אתה באמת רוצה לחסוך תוכל לקנות רכב קטן וגבוה דוגמת הספארק (ישנות רק ידנית אבל מ 2016 בערך יש גם אוטו').

הרי אין לך צורך ברכב משפחתי.

משתדל לעזור

פורסם

אם אתה רוצה שיפור משמעותי בדלק, אז האופציה זאת מיני ידנית, או היברידית, אם כי לא ברור כמה אתה נוסע בשנה, אם הנסועה נמוכה, לצריכת דלק יש פחות משקל.

לגבי אחריות, חלק מהאנשים בחרו להאריך סוללה, טיוטה למשל נותנים 10 או 12 שנה הרחבת אחריות, או אם הסוללה הוחלפה, יהיה לך שקט.

מזדה 2 די זריזה ביחס למתחרות אך לא חסכונית.

פורסם (נערך)
בתאריך 10.11.2022 בשעה 20:24, PASHUT כתב:

היברייד- חיסכון משמעותי בדלק. אבל סוללה זה סיפור יקר. ולכן רבים מעדיפים בנזין 1.3 פשוט.

מאזדה 2 לא יהיה לך שינוי משמעותי כ''כ כי היא דיי אוהבת דלק יחסית לגודלה אבל מצד שני יש לה ביצועים טובים.

אם אתה באמת רוצה לחסוך תוכל לקנות רכב קטן וגבוה דוגמת הספארק (ישנות רק ידנית אבל מ 2016 בערך יש גם אוטו').

הרי אין לך צורך ברכב משפחתי.

מאזדה 2 שנת 2015 בערך הבנתי שהיא יחסית עומדת בקצב לא? גם הם הדלק בערך 16-15 לליטר

ידני אין לי רישיון אחרת מזמן כבר היה לי יותר קל. בכל מקרה יקח לי קצת זמן לחסוך להכל אז כרגע אני רק מסתכל ובודק עוד

כן מה שבטוח הוא שמשפחתית אני הורדתי לעצמי מהראש

בתאריך 11.11.2022 בשעה 06:18, yulianx כתב:

אם אתה רוצה שיפור משמעותי בדלק, אז האופציה זאת מיני ידנית, או היברידית, אם כי לא ברור כמה אתה נוסע בשנה, אם הנסועה נמוכה, לצריכת דלק יש פחות משקל.

לגבי אחריות, חלק מהאנשים בחרו להאריך סוללה, טיוטה למשל נותנים 10 או 12 שנה הרחבת אחריות, או אם הסוללה הוחלפה, יהיה לך שקט.

מזדה 2 די זריזה ביחס למתחרות אך לא חסכונית.

המאזדה 2 תהיה שנת 2015 לא פחות הבנתי שהיא קצת יותר חסכונית בערך כ15-16

ידני אין לי רישיון אחרת מזמן היה לי יותר קל בהרבה כרגע אני ממשיך לחסוך שיגיע הזמן נראה מה יהיה

עריכה אחרונה על ידי אלירן10
פורסם

1:15-1:16 תקבל ממאזדה 2 אולי בנהיגה בינעירונית רגועה.

אם אתה נוסע הרבה בעיר או בפקקים אין סיכוי לקבל צריכה כזו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בתאריך 10.11.2022 בשעה 10:07, אלירן10 כתב:

כן באמת זה מאוד מוזר לי אחי המחירים האלה

אבל ההונדה שלי גומרת עלי עם הדלק ממש מעצבן כבר

כאילו אתה אומר ממש להתרחק מזה? או שפשוט להסתכל טוב טוב על מה אני קונה קודם…

ומה דעתך על הונדה גאז? טווח שנים בערך 2010-2014?

כאילו האוטו אצלו משנת 2014 עד היום? אם הבנתי נכון….

אני מחפש גם משהו שיחסית אפשר לסמוך עליך ולא לפחד בכל פעם שאני מניע חחח…

מה דעתך על הונדה גאז? בטווח השנים 2010-2014

אני חוזר ומציע לפות"שים למלא את שאלון הכניסה, זה יעזור גם להם להבין טוב יותר וגם לתת עצה. בלי זה עוסקים בניחושים.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 17.11.2022 בשעה 09:33, dorsht כתב:

1:15-1:16 תקבל ממאזדה 2 אולי בנהיגה בינעירונית רגועה.

אם אתה נוסע הרבה בעיר או בפקקים אין סיכוי לקבל צריכה כזו.

כן בתכלס כולכם צודקים בערך, סתם אני מבלבל לעצמי תראש גם ככה יש לי בערך חצי שנה לחסוך החלטתי להעלות את התקציב קצת. 

בכל מקרה תודה רבה

בתאריך 20.11.2022 בשעה 00:57, Jack457 כתב:

אני חוזר ומציע לפות"שים למלא את שאלון הכניסה, זה יעזור גם להם להבין טוב יותר וגם לתת עצה. בלי זה עוסקים בניחושים.

כן בתכלס כולכם צודקים בערך, סתם אני מבלבל לעצמי תראש גם ככה יש לי בערך חצי שנה לחסוך החלטתי להעלות את התקציב קצת. 

בכל מקרה תודה רבה

בתאריך 17.11.2022 בשעה 09:48, Moshe c כתב:

המאזדה 2 תרגיש לך הרבה יותר נמרצת מהג'אז. האחרונה משמשת בדרײכ הורים לילדים שצריכים מקום במושב האחורי או מבוגרים. 

בכל מקרה תודה רבה

• תוכן חדש...