Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי 

לאחר חיפוש בפורום לא מצאתי תשובה אז שואל 

המוביל איי נפל לי והדבקתי מחדש חזרה לשמשה 

אך אני מקבל הרבה התראות שווא

לפני כמה שנים שקרה המתקין של יוביל איי יצא איתי לנסיעת מבחן ולחץ על כמה כפתורים והכניס טת המוביל איי למצב לימוד (כנראה כיוון את המצלמה)

לא מתאתי לא בעברית ולא באנגלית איך עושים זאת 

המתקין של מובילאיי לא מוכן לספר לי את הסודות 

ואין לי זמן סתם לנסוע בשביל לעשות נסיעת מבחן 

אז השאלה שלי איך מכוונים את המוביל איי ? האם יש כאם משהו שיודע את הסוד ?

פורסם

בדגם 2015 זה עובד ככה:

על צג מערכת המובילאיי שלך יש 3 כפתורים בסדר הבא מימין לשמאל:

1.      כפתור +

2.      כפתור M

3.      כפתור –

בזמן שהרכב מונע והמערכת דולקת יש לבצע את הפעולות הבאות:

1.      לחיצה על + למשך שתי שניות

2.      בזמן שכפתור ה + עדיין לחוץ יש להוסיף לחיצה על כפתור –

3.      לאחר מספר שניות כששני הכפתורים לחוצים ישמע צפצוף ויראה חיווי של רכב אדום

4.      יש ללחוץ על כפתור M פעמיים עד להגעה למסך בו מופיעות האותיות CL. שניה לאחר מכן יופיע המספר 0.

5.      יש ללחוץ מיד על + על מנת ש0 יעלה ל-1 ולאחר שישתחרר זה יכנס לכיול אוטומטי.

חשוב לזכור: כיול אוטומטי לוקח בערך 25 דקות נסיעה, לאחר כניסה לפונקציה הזאת אין אפשרות לצאת עד שמשלימים את הנסיעה (99%) לכן יש לדאוג שיש מספיק זמן לנסיעה.

הנסיעה צריכה להתחיל בחצי דקה מעל 80 קמ"ש ובשאר הזמן ניתן להיות מעל 35 קמ"ש לפי תנאי הדרך המתאפשרים.

פורסם
בתאריך 10.11.2022 בשעה 14:44, Jenek כתב:

בדגם 2015 זה עובד ככה:

על צג מערכת המובילאיי שלך יש 3 כפתורים בסדר הבא מימין לשמאל:

1.      כפתור +

2.      כפתור M

3.      כפתור –

בזמן שהרכב מונע והמערכת דולקת יש לבצע את הפעולות הבאות:

1.      לחיצה על + למשך שתי שניות

2.      בזמן שכפתור ה + עדיין לחוץ יש להוסיף לחיצה על כפתור –

3.      לאחר מספר שניות כששני הכפתורים לחוצים ישמע צפצוף ויראה חיווי של רכב אדום

4.      יש ללחוץ על כפתור M פעמיים עד להגעה למסך בו מופיעות האותיות CL. שניה לאחר מכן יופיע המספר 0.

5.      יש ללחוץ מיד על + על מנת ש0 יעלה ל-1 ולאחר שישתחרר זה יכנס לכיול אוטומטי.

חשוב לזכור: כיול אוטומטי לוקח בערך 25 דקות נסיעה, לאחר כניסה לפונקציה הזאת אין אפשרות לצאת עד שמשלימים את הנסיעה (99%) לכן יש לדאוג שיש מספיק זמן לנסיעה.

הנסיעה צריכה להתחיל בחצי דקה מעל 80 קמ"ש ובשאר הזמן ניתן להיות מעל 35 קמ"ש לפי תנאי הדרך המתאפשרים.

תודה רבה
אעדכן אם עבד עבורי

• תוכן חדש...