Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתחיל לעשות שינויים לכיוון קמפר שלא בטוח שיעברו טסט.

הרעיון של סולם על הדלת האחורית לא נראה לי, הדלת שלך תתעוות עם הזמן.

כדאי שתתיעץ.

יש בחור באינטרגרם שבנה משאית למגורים ותיעד את השלבים, מכיר אותו?

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני כשעה, Coro כתב:

אתה מתחיל לעשות שינויים לכיוון קמפר שלא בטוח שיעברו טסט.

הרעיון של סולם על הדלת האחורית לא נראה לי, הדלת שלך תתעוות עם הזמן.

כדאי שתתיעץ.

יש בחור באינטרגרם שבנה משאית למגורים ותיעד את השלבים, מכיר אותו?

לא יעבור אז אני יוריד אותם

מכיר אבל זה כמו ליבנות קראוון. אני תלוי במוגבלות הרכב שלי ספציפית

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

שלום חברים אז העניין הגיע לסיומו לאחר שהאוטו שכב במוסך חודשיים הוא רצה ליקנות כזה נוסע ולהחליף הרבה חלקים איפה שהגלגל היתרסק אבל לא מצא אוטו כזה

אני שכבר מכיר ואוהב את האוטו החדש שלי שמסתמן כנותן שקט בנסיעה ותחזוקה

הגעתי למסקנה לסיים עם הג׳מפי שהצריך תיקון וצבע 10000 שח טסט מסוף חודש 11 מדחס מזגן ומאוורר לא עובדים ועוד דברים חשודים שלא יעבדו אחרי התאונה והזמן שהאוטו שכב אז שלחתי אותו לברזל ואני ממשיך הלאה עם אוטו קטן ושקט

לסיכום. האוטו היה אצלי כ4 שנים

החלפת צמיגים לפאלקן הראת את היכולות החבויות בו תחזוקה יכלה להיות סבירה אבל קניתי אוטו קצת שחוק מהרגיל + טעויות עם אנשי מקצוע לא נכונים נגסו לי בארנק

אבל גם עם אנשי מקצוע טובים היה תקלות יותר מאוטו פשוט למשל אוטו לא סוחב=החלפת צינור ואקום 150 שח קרה כמה פעמים כי הצינורות ישנים אבל זה ליסוע למוסך וכולי לבן אדם בלי זמן מיותר זה לא מתאים

אבל כשהאוטו תקין לדאוג לצמיגים טובים ושלא יכנס רוח באיזה חריץ או גומיה חסרה בחלון הוא מאוד נוח חזק-שער הגיא יעלה על 120/130 בקיצור מול הרכבים בכביש הוא חזק בכול הפרמטרים חוץ מסיבובים חדים ממש -עם הגובה שלו הוא מקבל כבוד מהמכוניות מסביב. הידני קריטי להאצות והאטות-אם היה אוטומטי לא הייתי מחזיק כזה אבל לארץ הביאו רק ידניים עד 2007

בעיר הוא בגודל רגיל +היגוי חזק שנוח מאוד לתמרן ולחנות.  

דיזל-אפשר ליסוע רק עם הקלאץ

שבילים יעבור יותר טוב מפרייבט עם המרווח גחון שלו

יכול לקחת 9 אנשים או 3 וסחורה מכול סוג מאחורה-נוח מאוד ה2 דלתות מאחורה לעומת דלת עולה. אהבתי מאוד את החלונות שחורים מאחורה שעשיתי  

אם יום אחד אני יצטרך אוטו גדול והאוטו יהיה במצב טוב ולא שחוק אני יחזור ליקנות אותו 

שמח ששיחררתי ממנו במצב שהיה ועכשיו יכול להמשיך הלאה

IMG_0913.jpeg

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • מבאס 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

נחשפתי לשרשור רק עכשיו קראתי מההתחלה עד הסוף, באסה שנגמר קצת טרגי 

אבל סה"כ רואים שאהבת אותו מאוד ואני חייב להגיד שהצבע הכחול ישב עליו בול!! 

אם אפשר לשאול כמה עלה הצביעה? אני מתעניין כי יש לי גם צרפתיה ישנה שלא יזיק לה קצת צבע ;)

פורסם
לפני 8 שעות, osheri כתב:

אפשר לשאול כמה עלה הצביעה?

פחחות וצבע עלה לי 8 אלף אבל באוטו מקום עשיתי חבילה של שידרוג שלם לאוטו שמחלק הדברים הייתי מרוצה ומחלק לא ככה שלא אמליץ על המקום-תברר על צבע הרבה למשל ממליצים על מוסך עבד אריאל

את האוטו הנוכחי שלי סדאן נתן לי המוסך שלי הצעה פחחות וצבע 7 אלף והתחייב לרמה גבוהה אז לאט לאט לברר

לפני 3 שעות, חולגי כתב:

משתתף בצערך,

אבל אין ספק שהיה זה שרשור מעניין !

מבחינת האוטו עצמו נהנתי ממנו-מבחינת ההיתעסקות לשפר גם נהנתי אבל עלה כסף כול הזמן אז הוא השתחרר ממני בזמן מבחינתי

ביום שיהיה לי כסף מיותר אז אני יחזיק דברים כאלה לשעשוע

פורסם
בתאריך 22.1.2025 בשעה 21:42, דובצע כתב:

שמח ששיחררתי ממנו במצב שהיה ועכשיו יכול להמשיך הלאה

לפעמים צריך לדעת מתי לשחרר. כנראה שעשית טוב.

מניסיון אישי, כשמתרגלים לרכב בגודל כזה, קשה לחזור אחורה - הכל נהיה פתאום צפוף וקטן.

כשתתאושש מהמצב אני רוצה להמליץ לך המלצה קצת שונה (משהו שהוא בין "אוטו קטן" ל "ג'אמפי") - חפש לך ברלינגו\פרטנר  2013-2015.
קשה למצוא משהו שמור אבל אתה צריך לחפש על "אש נמוכה" כל הזמן.

זה יתן לך גודל של פרייבט אבל עם מרווח פנימי מעולה, אופציה (אם תתקע באמצע שום מקום) לשים את הראש בלילה (בתוך האוטו) וכבונוס: אחזקה שפויה, חלקי חילוף בשפע, חסכוני בדלק, קל לתימרון בעיר, תא מטען מצויין... ושוב אומר, חלקי חילוף בשפע, כולל שידרוגים וקישקושים מאליאקספרס. ה B9 נמכרה בישראל, הלכה למעשה, 10 שנים רצופות (מ 2008 בגרסאות המפוארות ועד 2018). 

איציק

• אהבתי 2

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...