Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אביזרים לג׳מפי 2006

פוסטים מומלצים

@zaf זה גג? זה נפתח? גג-נפתח 🤣

אני תוהה למה @דובצע לא יצר אפשרות לפתוח את החלון בחלק הקדמי של הגג, אם מרימים טיפה את החלק הקדמי שלו, נכנסת אחלה בריזה לאוטו, שלא לומר טורנדו…

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כחול סטייל אימפרזה GT - צבע יפה מאוד !

תתחדש !

• אהבתי 2

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 58 דקות, Fazer כתב:

אני תוהה למה @דובצע לא יצר אפשרות לפתוח את החלון בחלק הקדמי של הגג, אם מרימים טיפה את החלק הקדמי שלו, נכנסת אחלה בריזה לאוטו, שלא לומר טורנדו…

מה הפרוצדורה לרישום ברשיון הרכב?

• אהבתי 1

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה חברים 

יש לי עוד רשימה של 11 אביזרים שאני ישלים לאט לאט

לפני שעה, Fazer כתב:

זה לא שיש מוצרים על המדף ואני בוחר אלא אמרתי לו בגדול והוא עושה לפי היכולות שלו

לא מן הנימנע שבהמשך אני ישדרג לניפתח אם יש כזה. ראיתי דומה על טרנספורטר מוגבה 

IMG_9944.jpeg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, zaf כתב:

מה הפרוצדורה לרישום ברשיון הרכב?

אם אתה שואל ברצינות, עדיף לו להגדיר את זה כפתח איוורור/ערוגה לגידול גראס/מקום להחביא שב"חים, רק שלא יכנס להגדרה החוקית של גג נפתח.

זה קצת כמו וו גרירה, כדי לאשר אתה צריך מתקין מורשה של גגות נפתחים, וכאלו אין. לדעתי בעבר רק גנות היו יכולים לאשר גגות נפתחים שהם התקינו, אבל הם נסגרו. עכשיו ראיתי שהאתר שלהם שייך לאיזה "ברוך ובניו זגגות רכב", אז מניח שגם הם יודעים לאשר ברישיון.

• מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 10.8.2024 בשעה 18:11, דובצע כתב:

רשימה של 11 אביזרים שאני ישלים לאט לאט

מה למשל?

סיקרנת

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

IMG_9950.jpeg

יש כמה פינישים  סיכמתי איתו שאני יחזור אליו. ניראה מה הוא יסכים לעשות בלי תוספת תשלום מצידי

שאר הדברים זה כבר ללכת למקומות אחרים

אבל כבר אך שהאוטו עכשיו עושה לי טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז לאחר הרבה מחשבה סגרתי גם את הסיפור של הגאנטים

הורדתי את הטעות שניקראת טאסות וצבעתי עם ספרי אבץ מגולוון. מבחינה מקצועית אני יכול לחזור אליו שיעשה לי ניקוי חול וצביעה בתנור. אבל מה שחשוב שאני רואה בעיניים שככה זה פשוט נכון ולא צריך לא צבע אחר ולא ג׳אנטים אחרים-זה פשוט זה. מה דעתכם בעניין?

IMG_0033.png

לעומת הטאסות שלי לא עוברות בגרון

IMG_9991.png

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 10.8.2024 בשעה 11:05, Fazer כתב:

איזה יופי שינוי הצבע! כל הכבוד על ההשקעה... אם קודם זה נראה רכב של שיפוצניק, עכשיו זה נראה רכב "אזרחי", ובצבע יפה מאוד!

בתאריך 10.8.2024 בשעה 12:25, דובצע כתב:

הכחול יותר שמח אז הלכתי עליו

לא רוצה לבאס.... ח"ק גחש"א, מכיר?

Tel_Aviv_Chevra_Kadisha_Ambulance.thumb.jpeg.37ce3832de4d5b911598d8803c086cc5.jpeg

סתם אני צוחק.

יצא יפה מאד. מושלם.

הרבה יותר יפה מסתם מסחרית לבנה.

לגבי הקבריו' שעשית שם, יש כאלו מיוחדים לקאמפרים, משהו כזה, כדאי להשקיע אם כבר השקעת בנראות ואתה מחובר לרכב, וגם אמרת שהוא משמש לך גם כדיור, אז בכלל כדאי.

קישור תקין.

https://www.amazon.com/-/he/RecPro-פרופיל-צינור-אופציונלית-לקרוואן/dp/B08QZQ8KD9

• מצחיק 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, cohen motor 377 כתב:

. ח"ק גחש"א, מכיר?

חברה קדישא לעדת הסטלנים 

המזגן רעיון אבל בנתיים אני לא מתעסק עם דברים שיכולים להתקלקל - משתדל שהכול יהיה ידני ופשוט ולא ״ישב״ על הרכב

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...