Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אביזרים לג׳מפי 2006

פוסטים מומלצים

לפני 6 שעות, cohen motor 377 כתב:

ראיתי את הסרטון של של ההדגרדות במעקה בטיחות, מה קרה לבובה שלך? בסוף הסירטון רואים קצת עשן

כן. השתפשפו שתי הצדדים הנזק העיקרי הוא גלגל שליד הנהג שנישבר מבפנים. האוטו לא הגיע אחרי התאונה אבל חזיתית לא קיבלתי מכה בכלל. אני יגרור למוסך שלי במישור אדומים הוא מתעסק ברכבים אחרי תאונות ואני יעדכן מה וכמה הנזק

IMG_0901.png

IMG_0900.png

IMG_0899.png

• מבאס 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, cohen motor 377 כתב:

באס'ה..

שיהיה לך בהצלחה.

העיקר שברוך ה לך לא קרה כלום.

לי ולאחרים ושאני ילמד מזה לינהוג יותר באחריות. אני אישית לא כזה התבאסתי ועם העבודה החדש אני מקווה להתגבר על זה ולהמשיך חזק יותר

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 דקות, Fazer כתב:

@דובצע מה קרה? :mm_surpri

תאונה. תיראה במצלמות רכב של דבילים

אבי יצאתי בזול האוטו שיפשופים ב2 הצדדים. גלגל שליד הנהג נישבר לבפנים..

הנה הצלחתי להעלות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על פניו לא נזק נוראי.

הבחור ברהט יכול לסדר לך יפה כמו קודם.

ג׳נט וצמיג זה לא נזק משמעותי. ג׳נט בוודאות ניתן להשיג משומש מפירוק או בפנצ׳ריה.

העיקר, הבריאות. 

סע בדרכים טובות בעירנות. סידרת את הרכב כל כך יפה, אני סמוך ובטוח שתוכל לישון בו בשקט במקום לשוטט בכבישים עייף 😉

• אהבתי 2

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 דקות, ArikB כתב:

ג'מפי כחול. אין לי צילום נהגתי ברכב לא שלי.

באיזה עיר?  אני עשיתי תאונ. ליפנות בוקר ומשם גררתי לרחוב צדדי ליד גן סאקר ירושלים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 24 דקות, Fazer כתב:

פאקינג הל!

מטורף לראות את זה, מזל שיצאת בשלום.

ממש. התעוררתי בתחילת התאונה. וכול פעם סובבתי הגה לצד ההפוך מגדר. מה שניראה לי גרם לי להיתקע בגדר שמאל (ששם הייתה עיקר הבומבה) עם הצד ולא חזיתית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 13.9.2024 בשעה 01:51, דובצע כתב:

הפיתרון לדעתי הוא הדמיית מחשב אבל אין לי אז אני בניסוי ותהיה 

9362e6c1670b9880f4f23986e6bcd78f.jpg.883b3bbffca2bc1f5d9aaf9bd614cf04.jpg

efbaf619007eb4c507b092f8732f859f.jpg.7f778d29ca20e97e1556e3f0cd436fa9.jpg

רציתי לשלוח לך את זה בחמישי בלילה, אבל כבר הייתי עייף והלכתי לישון(כדי שבששי לא לא יקרה לי חלילה תאונה עצמית😉).

אני בטוח שאתה יכול להוסיף הדמיית סולם להדמיות האלו, ואתה תקבל אחלה אינפורמציה.

ואם אתה רוצה להיות יצירתי יותר?! בזמן שהרכב במוסך או כשאתה משועמם שם למעלה במרפסת, תבנה סולם מקסמי שיניים, ולאחר מכן תצבע בצבע שאתה רוצה, ואז תדביק אותו למיניאטור שיש לך על הדש'.

את האמת לפני השיפוץ שעשית הרכב היה מבולגן לי מדי, אבל שהעלת תמונות לאחר השיפוץ נמשכתי יותר, כי אחד מהפרוייקטים שלי שעומדים בתור להתגשמות זה להפוך מסחרית למוטורהום/קאמפר.

אבל זה יקח עוד זמן כנראה(בטוח) בגלל לימודים שהתחלתי, סירה שבאמצע בנייה, ותקציב.... קצוב.

לכן בא לי לראות שיצאו לך תוצאות מרשימות.

אז יאללה תעיף את הרכב למוסך ותגיד לו שהוא חייב לעשות מחיר טוב כי זה רכב עם עוקבים.

בהצלחה.💪

עריכה אחרונה על ידי cohen motor 377
מחיקה של ההכלה, לא יודע למה זה הכפיל
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם היה לי תוכנת עריכה והייתי יודע לעבוד איתה הייתי עושה הדמייה ליפני כול דבר אבל כשאין לי. אני הולך עם הדמיון לפעמים התוצאה מעולה ולפעמים לא ואני מוריד אותה וזה בסדר מצידי

במצב עכשיו לא נישאר לי הרבה מה להוסיף לאוטו אז אני פשוט ילך עם הרשימה עד שאני יסיים וזהו

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...