Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה החלפתי מצבר ב- ACE.

המתקין המליץ להוריד את כיסוי הבידוד מהמצבר בטענה שהוא מקצר את חיי המצבר. לדעתו הכיסוי נועד למדינות קרות על מנת לסייע בהתנעה, אך איננו נחוץ באקלים הישראלי.

האם מישהו מכיר ויכול לאשש או להפריך את המלצתו?

פורסם

המכוניות מגיעות בארץ במפרט לאקלים חם ואם היצרן מצא לנכון להשאיר את הכיסוי הזה במפרט לאקלים חם, אני הייתי סומך יותר על היצרן ולא על עובד ACE שאני לא יודע מה ההכשרה וההשכלה שלו.

• אהבתי 4

פורסם
לפני 8 שעות, ronen284 כתב:

לאחרונה החלפתי מצבר ב- ACE.

המתקין המליץ להוריד את כיסוי הבידוד מהמצבר בטענה שהוא מקצר את חיי המצבר. לדעתו הכיסוי נועד למדינות קרות על מנת לסייע בהתנעה, אך איננו נחוץ באקלים הישראלי.

האם מישהו מכיר ויכול לאשש או להפריך את המלצתו?

יפה ששאל אותך... הבוקר פתחתי מכסה מנוע וקלטתי שהכיסוי נשאר באייס בשבוע שעבר...

קריטי? בעין זה ממש מציק לראות ככה את המצבר.

פורסם

אני העפתי אותו. לא יודע כמה זה קריטי...

אבל זה היה למטרה טובה.

באירופה משווקים את הדגם שלי גם בגרסה דיזלית. המצבר המצבר המקורי אצלי הוא 55 אמפר שעה בעוד של הדיזל 72 אמפר.

התושבת היא אותה אחת פשוט שמו מן מתאם פלסטי שיהיה אפשר להרכיב את המצב הקטן.

בהחלפה האחרונה הרכבתי 72 אמפר אך הכיסוי המקורי לא התאים.

המצבר חוגג תיכף את שנתו הרביעית ואין עדיין סימני עייפות אז כנראה שאין משמעות גדולה מדיי לכיסוי הזה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
לפני 15 דקות, yairw כתב:

יש למישהו תמונה של הכיסוי המדובר?

שים לב פה, סביב המצב יש בידוד. זו התצורה הפשוטה ביותר, יש כאלה יותר אטומים שסוגרים את המצבר גם מלמעלה.

11.jpg

• אהבתי 1

פורסם

תודה רבה בוקי,

מדבריו של פותח השירשור לא הבנתי שמדובר בקופסא של המצבר,

כתבתם בידוד, חשבתי שאתם רוכשים את המצבר שלכם עטוף בספוג שלא ראיתי מימיי,

גם אצלי ברכב המצבר יושב בקופסא שאף סגורה מלמעלה, אבל אצלי המיקום שלה מחייב את זה, אחרת עלולים לחדור מים.

כבר חתמתי...

פורסם
לפני שעה, yairw כתב:

לא הבנתי שמדובר בקופסא של המצבר

זהו שלא מדובר בקופסא של המצבר אלא בחומר בידוד בנוי בצורת קופסא. למשל במקרה המצולם אין לקופסא הזו לא תחתית ולא מכסה, יש רק חומר בידוד ב 4 צדדים. אם תגדיל את התמונה תוכל לראות סיבים של חומר בידוד (סוג של ספוג מודבק לניילון) ושהוא גמיש. 

• מעניין 1

פורסם
לפני 52 דקות, Shab00 כתב:

לא רואה סיבה למה זה משנה

יש טענה שזה שומר על המצבר מפני הטמפרטורה הגבוהה בתא המנוע.

בגדול אני לא בעד לבטל ולפרק חלקים שהיצרן התקין. אם זה היה מיותר ואפשר היה לחסוך על זה 5 דולר למכונית, לא היו שמים את הבידוד הזה.

• רעיון טוב! 2

פורסם

עדיין החום של כל התא מנוע מגיע מלמעלה שחשוף (יש רווח אפילו בין המכסה מנוע)

ושלי סתם חתיכת פלסטיק דקה בלי בידוד או משהו.

אני חושב שזה בשביל לתחום את המצבר שלא יטלטל ויזוז ואולי גם בשביל שאם יפלט חומצה אז לא על דברים אחרים חשובים.

ראיתי שאצלי היה בתחתית נקודת חלודה רצינית (יש פס ברזל באמצע הפלסטיק) שכנראה נשפך מתישהו.

• תוכן חדש...