Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה 1.8 2018 - התלבטות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אפשר למצוא קורולה סטיישן חדשה ב-105K?

אני מסכים שהיא שדרוג משמעותי ביחס לאוריס אבל המושב האחורי בסטיישן עדיין לא מרווח במיוחד. המולטימדיה עדיין גרועה פשוט נוספה לה תמיכה באנדרואיד אוטו ואפל קאר פליי.

פורסם
לפני 19 דקות, Mike808 כתב:

אני לא יודע מה אתה ראית, אצלי בבית עברו 7 רכבים של מותגי וואג בשנים האחרונות, חברים וקרובי משפחה שלי מחזיקים לא מעט כאלה כפרטיים וכרכבים צמודים מהעבודה, אני לא מכיר מישהו שהחליף משאבת מים ב-30,000 ק"מ ולא כאלה שמשלמים 3,000 ש"ח כל כמה עשרות אלפי ק"מ.

רק רכב אחד שהחזקתי בעבר נזקק להחלפה באיזור 120,000 ק"מ כשנמאה נזילה במהלך טיפול תקופתי במוסך רון. אני הלכתי על על משאבת מים חליפית ולא מקורית, הרכב נמכר לפני 3 וחצי שנים ונסע מאז עוד 50,000 ק"מ, משאבת המים שהתקנתי עדיין מתפקדת.

אני אומר מה אני ראיתי, רכב שהיה צריך להחליף את המשאבה אחרי 30 אלף קמ. אם ניסיונך טוב מזה, אני שמח בשבילך, אך לשם האובייקטיביות, ציינתי גם את זה. לא שמעתי גם אזכור לכך שיש מק״ט משופר, וצריך להזכיר גם שיש תובענה ייצוגית (בשלב מסוים) שמתנהלת, כפי שציינו, כך שזה משהו שעדיף לקחת בחשבון, וכל אחד יעשה את שיקוליו.

• ספונסר פורום
פורסם
לפני כשעה, Mike808 כתב:

אני לא מכיר מישהו שהחליף משאבת מים ב-30,000 ק"מ ולא כאלה שמשלמים 3,000 ש"ח כל כמה עשרות אלפי ק"מ.

אז ככה - הכל מניסיון אישי (!) - ולמרות זאת אני אוהב אותן...

1. אוקטביה 1.8 180 כ"ס - הלכה משאבה ב-102,000 ק"מ (כמו שעון...). הוחלפה ע"י OEM מתוצרת INA לפני 35000 ק"מ שעדיין מתפקדת.

2. A4 מנוע 2.0 190 כ"ס - המקורית הלכה סביב 66000 ק"מ, הוחלפה ע"י רון (INA).

3. אותו רכב, לאחר 38000 ק"מ נוספים בלבד - המשאבה שוב נוזלת ומוחלפת ע"י רון...  לא ממש מעודד, לא ממש תקין, ואני מאדוה שצ'מפיון ייאלצו לפצות את כל אותם אלפים שנאלצו להוציא במהלך השנים כסף לא קטן על היצירה הדולפת הזו.

מבחינתי - זה עדיין מחיר מקובל בכדי להנות מכל העולמות של ביצועים/חיסכון/נוחות/איכות כללית. 

אבל אני מאד מבין את מי שלא מוכן לאכול לקרדות שכאלו, ותמיד מסביר ללקוחותי בעת הייעוץ לפני קנייה 

מה המחיר הצפוי שהם עלולים לשלם עם המנועים הנהדרים הללו.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 8.10.2022 בשעה 15:42, itsik170 כתב:

בשנת 2018 המנוע 1.8 הוחלף במנוע 2 ליטר עם 190 כ"ס, בגלל זה אתה לא מוצא.

יש לי אוקטביה נובמבר 2018 מנוע 1.8 

• תוכן חדש...