Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, 

בתחילת אוגוסט רכשתי רנו קפצ'ור 2014 1200 טורבו (דינאמיק), 114000 קילומטר, יד 2, ממגרש רכבים בנתניה,העברתי את הרכב בדיקה והכל היה נראה תקין. 

ב25.8 במהלך נסיעה נדלקה לי התראה של בדוק תיבת הילוכים אוטומטית, ומעט לאחר מכן ניתק הגיר ולא נכנס להילוך, עצרתי בצד בניסיון להניע מחדש והרכב לא הניע מחדש. מאז הרכב היה במוסך שלי בירושלים ואז הועבר למוסך גירים בחולון בהנחיית המגרש בטענה ששם אקבל מענה, בכל המקומות נמסר לי שעדיין לא מצאו חלק חלופי. 

רציתי לשאול מספר טענות שאלות: 

1. אבקש את המקט של המוח גיר על מנת שאוכל לחפש אחד באופן עצמאי. 

2. האם מוח גיר של רנו קליאו אותו השנתון (הבנתי כי הם בעלות פלטפורמה זהה) יתאים לי לפתרון הבעיה? 

3. שאלה אולי תמימה, המגרש מנסים להתנער מאחריות, בטענה שלא נותנים אחריות על רכביהם כלל.. האם יש לי מה לעשות בנושא? 

אודה לעזרתכם, 

פורסם (נערך)

לא יכול ליעץ בעניין הרכב למעט בדיקת הסטוריה במוסך ולראות אם יש שם התיחסות לתקלה. אם אין לך מסמך מחייב מהמגרש בעניין האחריות לא נראה לי , אלא אם תוכיח שלא היה גילוי נאות מצדו שתזכה במשהו. יכול ליעץ לברר הרבה נושאים תמיד לפני הרכישה. לא יודע איזה מגרש מצאת בנתניה, אצלי "אין" מגרשים איך שלא חיפשתי.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם
לפני 13 דקות, rotemb כתב:

בס"ד 

שלח לי את מספר השלדה שלך ונבדוק. 

מקווה שאני לא יוצא ילד (זהו רכבי הראשון שרכשתי) מספר השלדה לפחות לפי טופס הבדיקה, הינו 1717 לא היה ביכולתי לכתוב לך הודעה כי אני משתשמש חדש

פורסם

מספר השלדה, זה מספר שמורכב מ-17 ספרות ואותיות באנגלית ברישיון הרכב. 

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

בס"ד 

משום מה, יש לך יותר מדי ספרות, תוכל לשלוח צילום רשיון רכב עם הסתרת פרטים אישיים? 

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם (נערך)

קודם כל לאיזה מוסך גירים בחולון הרכב נגרר ?
מכוון שלא מניע, אכן החשוד העיקרי זה מחשב גיר, מחלה ידוע, כרגע הרכב לא מזהה מצב הילוך לכן לא מניע.
אחד הבעיות עם DC4 כפול מצמד יבש 6 הילוכים, שמעבר לזה שרק שאלה של זמן מתי המחשב גיר הזה שובק חיים (לצערי יצא לי ליראות לא מעט רכבים בין 50-60 אק"מ), במנוע בנזין 1.2 H5F משום מה ראיתי קלאץי מס' 1 גמור בפחות מ-100 אק"מ, שבדיזל לרוב זה בין 160-220 אק"מ לפני שאתה מרגיש "החלקה", והקלצ'ים ממש יקרים.....לכן יש נטיע להחליף גיר קומפלט מפירוק לפי שיטת קומבינה ישראלי טיפוסי וחוסר רצון של לקוח להשקיע ברכב, שזה "חתול בשק".
כל המכוני בדיקה זה בולשיט, לא יכולים לעלות על שום דבר מהותי ברמת מחשבים/חשמל/אלקטרוניקה מספיק בדיקה ויזואלי ודו"ח היסטוריה ביטוחי ממרכז הסליקה של חברות ביטוח !!
ברכבים של רנו עם DC4 פשוט להוריד 10 אש"ח, לצורך יישור קו עתידי,אבל אנחנו בשוק רכבים משומש מטורלל.
בקיצור תדאג שישימו לך מחשב חדש, ואל תסכים לגיר מפירוק, ומצד שני כן יכול להיות שעכשיו תתקן ואם עוד לא הוחלפו מצמדים ברכב הזה (יש הסטורית טיפולים ?) בעתיד הקרוב שוב פעם תגיע למוסך.
עשית סלט במספר שילדה.
מסומן בצהוב זה המק"ט המקורי, אבל לפי דעתי סגרו אותו, מה שפעיל זה 310320891R

310320891R.thumb.png.bd698f48c6ddda01ad760365ad9e82df.png

עריכה אחרונה על ידי קיורטוש אוטומוטיב
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 9.9.2022 בשעה 22:47, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

קודם כל לאיזה מוסך גירים בחולון הרכב נגרר ?
מכוון שלא מניע, אכן החשוד העיקרי זה מחשב גיר, מחלה ידוע, כרגע הרכב לא מזהה מצב הילוך לכן לא מניע.
אחד הבעיות עם DC4 כפול מצמד יבש 6 הילוכים, שמעבר לזה שרק שאלה של זמן מתי המחשב גיר הזה שובק חיים (לצערי יצא לי ליראות לא מעט רכבים בין 50-60 אק"מ), במנוע בנזין 1.2 H5F משום מה ראיתי קלאץי מס' 1 גמור בפחות מ-100 אק"מ, שבדיזל לרוב זה בין 160-220 אק"מ לפני שאתה מרגיש "החלקה", והקלצ'ים ממש יקרים.....לכן יש נטיע להחליף גיר קומפלט מפירוק לפי שיטת קומבינה ישראלי טיפוסי וחוסר רצון של לקוח להשקיע ברכב, שזה "חתול בשק".
כל המכוני בדיקה זה בולשיט, לא יכולים לעלות על שום דבר מהותי ברמת מחשבים/חשמל/אלקטרוניקה מספיק בדיקה ויזואלי ודו"ח היסטוריה ביטוחי ממרכז הסליקה של חברות ביטוח !!
ברכבים של רנו עם DC4 פשוט להוריד 10 אש"ח, לצורך יישור קו עתידי,אבל אנחנו בשוק רכבים משומש מטורלל.
בקיצור תדאג שישימו לך מחשב חדש, ואל תסכים לגיר מפירוק, ומצד שני כן יכול להיות שעכשיו תתקן ואם עוד לא הוחלפו מצמדים ברכב הזה (יש הסטורית טיפולים ?) בעתיד הקרוב שוב פעם תגיע למוסך.
עשית סלט במספר שילדה.
מסומן בצהוב זה המק"ט המקורי, אבל לפי דעתי סגרו אותו, מה שפעיל זה 310320891R

310320891R.thumb.png.bd698f48c6ddda01ad760365ad9e82df.png

תודה על הפירוט, למדתי. 

כרגע עבר מעט זמן והרכב כביכול תוקן בדיוק בדרכי למוסך אדמונד בחולון (לשאלתך) כשאגיע אדע יותר טוב מה המצב כי לאור מצב משפחתי בעייתי נאלץ בתקופה שכזו לפרפר בין המון משימות. 

אין לי היסטוריית טיפולים מסודרת כרגע, רכשתי רכב כטירון מבלי לבצע חקר נרחב יותר לאור אותו מצב משפחתי, איך אומרים.. החיפזון מן השטן. 

בקצרה, 

אני אמור להגיע לאסוף את רכבי היום 18.10, ברצוני גם לבצע לו בדיקה(בעיקר בשביל להבטיח לזוגתי שזה בטוח לנסוע באוטו).

אשמח לעצות להמשך דרכי עם הרכב על מנת להבטיח ראש שקט לעתיד הקרוב. 

מודה לכל העונים עד כה! 

פורסם

מבין את מצבך ואת האילוצים; להבא, לא קונים רכב בלחץ זמן, אם נדרש לספק במיידי פתרון תחבורה לגישור של כמה חודשים - אפשר לשכור איזה פיקנטו או פחון כלשהו בסגנון.

תקרא שוב מה אדון קרטושקה כתב, הכל מדוייק מהאות הראשונה עד האחרונה.

בגדול עשית כמעט את כל הטעויות האפשריות ושילמת שכר לימוד, מקווה שיהיה לך שקט מהרכב לזמן מסויים. קפצ'ור מהדור הזה + מנוע 1.2 + גיר DC4 = צרות.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...