Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, דובצע כתב:

הגעתי לחבר וזה מה שהיה על השולחן. ישר ניזכרתי בשירשור

IMG_0234.jpeg

אני הגעתי לאולפן ביתי של מישהו והיה לו את זה:

IMG-20240817-WA0004.thumb.jpeg.cf64d98b51e6417839782e122625cf7b.jpeg

אגב, מחכה לי לגו LEGO Technic Land Rover Defender 42110 Building Kit (2573 Pieces)

אני מפחד להתחיל אותו 😫

• אהבתי 2
פורסם

כבר הלכת למחיר, אבל אני מהמר שאף אחד לא ייצור עמך קשר בכלל כאשר הוא ככה 50% בנוי.
הבנייה היא 90% מההנאה של לגו, אפילו יותר כאשר מדובר של סטים כמו הנ״ל שהם יותר מודל תצוגה מאשר למשחק.
תפרק אותו ותפריד בשקיות, יש לך יותר סיכוי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני כשעה, iluxxxa כתב:

בכמה אפשר למכור בימינו קיט לגו 42110 משומש במצב של "לא היה לי כוח/זמן לסיים אותו, ואם הוא במצב הזה כבר יותר משנה אז נראה לי הגיע הזמן לנסות למכור אותו"? 

20240901_101044.jpg

עכשיו באים? :P

מקווה שלא אתקע גם כן...

אני שילמתי עליו 1000 שקל כולל משלוח ומיסים, אז נראה לי ש700? אני לא כזה מבין במחירי יד שניה של לגו...

עריכה: בהנחה שכמו שנכתב למעלה זה מופרד לשקיות...

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם

קיט 42146 (crawler crane) כן/לא?

יקר אבל נראה לי מהמם. אבל יקר. אבל נראה מדהים.

בקיצור נכנסתי ללופ. מה דעתכם?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 29 דקות, MadCat_LE כתב:

קיט 42146 (crawler crane) כן/לא?

יקר אבל נראה לי מהמם. אבל יקר. אבל נראה מדהים.

בקיצור נכנסתי ללופ. מה דעתכם?

נראה מטורף! זה בא עם מנוע ושלט?

פורסם

כן הכל זז. גם כיף בבניה וגם אחר כך עם הילדים מרימים דברים ומזיזים.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם (נערך)

המחיר מילא - לגו מחזיק לנצח בערך.

הקושי העיקרי הוא הגודל - לך על זה רק אם יש לך שפע מקום פנוי בבית. בתור מודל הוא מכיל כל קונספט הנדסי אפשרי, יותר חינוכי מכל שיעור בבית הספר...

רק תנסה לחשב את הסיכוי שמישהו אי פעם יפרק את זה לגורמים על מנת לבנות מחדש.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני רואה שהמנוע בלגו הטכני מופעל בסוללת 4.5 וולט. זו סוללה שטוחה 3LR12? אני שואל כי יש לי אבני לכו תאורה משנות ה-60 המוקדמות עם מגעים שמיועדים לסוללות כאלה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 27.10.2023 בשעה 21:01, yohai71 כתב:

מדובר באדפטציה לתלת מימד של "ליל כוכבים" שצייר וינסנט ואן גוך, וזה אחד הסטים שלגו מגדירים כ"למבוגרים", או איך שהם קוראים לזה: Adults welcome.

הילדה נתפסה לעולם הדיורמות של לגו. אז כמתנה היא החליטה על ליל כוכבים.

Vincent-lego.thumb.jpeg.8cb8b0182096861935a0aa0dce2419c1.jpeg

במציאות זה הרבה יותר יפה ומרשים.  לא מעט שעות של עבודה כשאני מתפקד כממיין חלקים (כמה מאות) ו"אחות חדר ניתוח", לא נותנת לי לחבר כלום...

כבונוס, היא קיבלה דיורמה של ספריה ושמה אותה בספריה.LibraryLego.thumb.jpeg.31a76e70b045715ea9833f6754b8ca59.jpeg

ועל זה נאמר יו דואג, שמעתי שאת אוהבת לקרוא ספרים

אז שמתי לך ספריה בספריה כדי שתוכלי לקרוא כשאת קוראת

• אהבתי 5

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...