Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני מחפש עבור אמי מכונית אוטומטית קטנה, משנתון גבוה.

הפרמטרים החשובים שאנו מחפשים הם אמינות ושמירת ערך.

בדקתי בהתחלה את הטויוטה יאריס, אך לצערי היא אינה מתאימה

לתקציב המוגבל שברשותנו.

האופציות הקיימות היום הם יונדאי גטס, וסוזוקי איגניס.

אשמח לשמוע את התייחסותכם לגבי שתי האופציות הנ"ל.

תודה וסופ"ש נעים.

פורסם

תריץ חיפוש על שני הרכבים תמצא המון מידע.

אני הייתי לוקח את הגטס מבין שני אלו. (תריץ חיפוש, תמצא את הסיבות למה)

גיא

פורסם

תודה לאל, יש היום שפע של היצע בקטגוריות המיני \ סופר מיני.

למה להינעל על שני דגמים?

יש המון רכבים שהם אמינים, חסכוניים, וסחירים.

הגטס מצויינת וכך גם האיגניס. יש גם דייהטסו YRV (כתוב עליה במוסף ממון של ידיעות אחרונות השבת), יש פיז'ו 206, יש פולו משנתונים נמוכים יותר, ובטח עוד כמה רכבים שלא הזכרתי...

שווה לערוך חיפוש בפורום על כל אחת ואחת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מישהו קרא את המגזין ממון בידיעות היום?

עד היום רק שמעתי שמועות על הצריכת דלק המגוכחת של הגטס, אבל עכשיו נתנו מספרים.

הגטס 1.35 אוטומטית בממוצע 8.8 ק"מ לליטר, אבל מכוניות כמו מגאן וקורולה אוטומטיות צורכות 1:10 פחות או יותר וגם מכוניות מנהלים כמו מזדה 626 ופיז'ו 407 מגרדות מלמטה את ה1:10 אזיה הצדקה יש למכונית קטנה ו"חסכונית".

אני הייתי שוקל את המאזדה דמיו. אמנם היא נראית מגוכחת (לא ברמת ה-YRV), אבל בעבר קיבלה ביקורות לא רעות במבחני דרכים, מאובזרת ב-ABS ו-2 כריות אויר, היא גם היחידה שהוזכרה הסקר שבוצע בידיעות שיש לה צריכת דלק ראויה לשמה בין הקטנות.

אם אני לא טועה תוכל למצוא אחת מודל 2001 במסגרת התקציב.

פורסם

בתור בעל גטס כשנה,הגעתי לתוצאות שונות מהנכתב;מחוץ לעיר,בנסיעה רגועה הצריכה היא 16 ק"מ לליטר,ואילו בנסיעה עירונית "לחוצה" עם מזגן הצריכה יורדת ל 9 ק"מ לליטר.

מכוניות מציי רכב הן לא האינדיקצייה הכי מדוייקת,מאחר והן עוברות חיים קשים מהרגיל.

בכל מיקרה,חסכונית היא לא,אבל די רחוקה מהשמועות.

הבונוס העיקרי של יחסי ההעברה הארוכים הוא בשיוט שקט ונינוח במהירויות גבוהות-140 קמ"ש ב 3000 סל"ד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

עם גטס אוטומטית נבסיעה לבאר שבע הגעתי ל 16 ק"מ לליטר,כי לא עברתי את ה 100.

אני לא מכיר הרבה מכוניות שמשייטות על 100 ב 2200 סל"ד.

ההבדל בצריכה בין נסיעה עירונית לבין עירונית משמעותי,והגטס שלי(שלי,של אישתי...)אוטומטית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, דבריך רק מאששים את סוגיית צריכת הדלק.

אם הסל"ד שיוט ב100 קמ"ש הוא 2200, זה מראה שההילוכים מאוד מאוד ארוכים, דבר שלא בדיוק עוזר למנוע הקטן לנצל את הטמון בו ודורש ממנו עבודה קשה מאוד כדי להאיץ.

ולכן בנסיעה שהיא לא שיוט בינעירוני ארוך,אלא דורשת האצות מרובות יותר, צריכת הדלק תהיה גבוהה.

פורסם

מסכים אם חן,

להורי יש גטס אוטומטית 1.35 והצריכת דלק שלה בנסיעה עירונית היא די גבוהה, כ1:9.7

לעומת זאת בנסיעה בין עירונית הגטס באמת צורכת מעט ועושה כ1:16.

השאלה היא למה אתה צריך את הרכב.

האם זה לנסיעות בין עירוניות או עירוניות?

פורסם

אנחנו סוטים כאן מהנושא המרכזי של השרשור.

ועדיין לא נאמר כאן מהו התקציב לרכישה..

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...