Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לנו מקום בתא המטען של המאזדה 3 להכל, אז חשבנו לשים תיק על הגג, מה שנקרא צ'ימיגג.

מנסיונכם, איזה חברות כדאי, איזה גודל?

איזה גדלים כדאי?  הכי קטנים זה 450 ליטר שעולים כ 200₪ ויש גם יותר גדולים, 650 ליטר שעולה כ 600₪ ו 750 ליטר שעולה כ 750₪.

איך זה מבחינת רעש רוח? זה לא כאילו ששמו מעצור אוויר על הגג? האם גודל גדול יותר מורגש מהבחינה של התנגדות הרוח?

הרעש לא מחרפן בנסיעות ארוכות?

מבחינת חברות, חברות מדבקה עם תיקים של 450L ב  200₪. יש את חברת צ'ימיגג הקצת יותר יקרה שהתיק שלהם עטוף בשתי וערב של רצועות, אולי זה מעניק לו מסגרת תומכת.

ויש חברה שנקראת Carbag שיש להם תיקים שניתן להקטין ולהגדיל, אבל אין מסגרת של רצועות מסביב לתיק כמו בצ'ימיגג.

https://carbag.co.il/?gclid=EAIaIQobChMIoOPno52j-QIVlrLVCh00dQA6EAAYASAAEgJkBPD_BwE

יש גם תיקים של קולמן שנראים כמו מזוודה קשיחה, אולי זה יותר אירודינמי, אבל איך מאכסנים את זה? 

https://ksp.co.il/mob/item/202245

כמובן שיש גם גגונים של Thule, אבל זה אובר קיל לא נחוץ.

אשמח לעזרה.

פורסם

יש לי צ'ימיגג - מה שקראו אז 525 ליטר.

שים לב למגבלות משקל - בד"כ עד כ-60 ק"ג בלבד.

מבחינת רעש רוח - קיים, בצ'ימיגג (ואולי גם באחרים, לא יודע) כדאי להעמיס כך שדברים גבוהים יותר נמצאים אחורה יותר, ואז מתיחת הרצועות מייצרת סוג של משולש שגורם לקצת פחות רעשי רוח וקצת פחות התנגדות.

אצל צ'ימיגג אין אפשרות להגדיל ולהקטין, אבל מתיחת הרצועות מצמיד את המטען לגג.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש באמת את העניין שכמה משקל כבר אםשר לשים ישירות על הגג של הרכב.

איך אתה קושר אותו? עם ווים לפינות של הדלת, או עם ראצ'ר מסביב לכל האוטו מדלת אחת לשניה?

פורסם

ווים, לא ניסיתי עם ראצ'ט, ונראה לי הרבה פחות טוב.

ממקם את הווים הכי אחורה שאפשר באותה מסגרת של דלת (ככה זה יוצא אצלי כדי שהצ'ימיגג יישב טוב על הגג והרצועות יהיו ישרות)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...