Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מתגורר בבית פרטי, סוף סוף חיברו סיבים ברחוב שלי (של בזק). יש גם אפשרות לחיבור דרך פרטנר. מה עדיף מבחינת תשתית, עלות התקנה, ראוטר? 

סלקום והוט ללא זמינות (או לא מעודכן בכתובת)..

פורסם

אני מרוצה מפרטנר, בא מתקין סופר מקצועי, עבד סידר הכל פיקס, ביצועים טובים. פעם ב- יש להם תקלה ארצית או משהו אז בעיה אבל חוץ מזה תקין.

אני לא זוכר שום עלות התקנה, בנוסף הצלחתי למצוא דיל שלהם עם חברת חשמל יוצא 80 שח בחודש לאלף מגה, ראוטר רכשתי בעצמי. 

• אהבתי 1
פורסם

אני אצל פרטנר.

80 שח בחודש ל600 מגה כולל נתב שלהם.

מוציא תכלס בוויפי סביב 300 מגה.

גם ש2-3 מכשירים מחוברים בו זמנית.

(עם כבל מוציא יותר. אבל לא משתמש במחשב שולחני אלא רק מחשבים ניידים)

לא היתה שום עלות התקנה.

נהפוך הוא... חודש ראשון קיבלתי חודש ראשון בחינם.

הרבה יותר מוצלח מהוט שהיה לפניו

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

מעניין. אולי בגלל שאצלי זה בניין אז לא לקחו כסף על התקנה 

(אבל עבדו במצטבר בערך 5 שעות 2 אנשים כדי לחבר אותי)

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם
לפני 19 דקות, mrmiki1234 כתב:

תודה. בינתיים פרטנר רוצים 900 שח התקנה, ובזק 600 שח 

מוזר מאוד, כנראה זה כי אתה ראשון או משהו, אני לא מאמין שיקחו מכל דייר שיתחבר אליהם 900 בבניין שזה קיים בו.
בכל מקרה החודשי של בזק נראה לי יקר מאוד, אז אולי זה יתקזז לך. דרך אגב אולי שווה לשאול אם זה יוזל אם תתחבר ביחד עם עוד שכן?

פורסם
לפני 17 דקות, MZN כתב:

מוזר מאוד, כנראה זה כי אתה ראשון או משהו, אני לא מאמין שיקחו מכל דייר שיתחבר אליהם 900 בבניין שזה קיים בו.
בכל מקרה החודשי של בזק נראה לי יקר מאוד, אז אולי זה יתקזז לך. דרך אגב אולי שווה לשאול אם זה יוזל אם תתחבר ביחד עם עוד שכן?

בית פרטי..

פורסם (נערך)

נשמע שבזק הניחו תשתית ועכשיו גם ספקיות אחרות רוכבות עליה.

אם אני מבין נכון אז לא ממש משנה איזה ספק תיקח התשתית היא אותה תשתית.

לכן, ההבדל העיקרי הוא תנאי ההתחברות (עלויות התקנה) ואם אתה משתמש בנתב של הספק או רוצה אחד משלך ואז השאלה איזה פתרון כל אחת מהחברות מציעה ובאילו תנאים.

בגדול לחיבור סיבים צריך ג'יביק, זה רכיב שממיר את הסיב האופטי לסגנל אלקטרוני ,שנכנס למתאם שממיר לחיבור RJ45 (חיבור הרשת הסטנדרטי) או אם יש נתב תומך ישירות לנתב.

אם אתה משתמש בנתב של אחת החברות כל זה לא מעניין אותך. אם אתה רוצה נתב שלך אז תצטרך להבין מה כל אחת מספקת/מוכרת/מחכירה ולפי זה להחליט.

עריכה אחרונה על ידי אורי מ.
  • רעיון טוב! 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

בבתים פרטיים אין כרגע לפחות פריסה כפולה. אצלי ברחוב פרסה בזק ופרטנר "רוכב עליהם" , אבל זה שקוף לך כמשתמש.

ברבי קומות העלות מחולקת בין הדיירים ולכן ניתן לקבל התקנה "חינם".

פרטנר מבקשים 900 שקל לבית פרטי ומציעים לפרוס ל 36 תשלומים. היתרון שלהם, כל ראוטר פרטי עובד ללא תקלות. הם משאירים לך את ה GBIC והציוד מיד מסתנכרן, רק להזין שם משתמש וסיסמא ואתה מחובר. בזק מוכרים לך את ה GBIC של נוקיה במשהו כמו 200 שקל אם אתה לא רוצה את הנתב שלהם.  הבעיה היא שבזק מגדירים את הנתב מרחוק ומחייבים "לרשום" את הכתובת MAC של ה מימשק על מנת שתוכל להתחבר (לקבל לינק ) ורק אז תזין שם משתמש וסיסמא.

הביצועים באוויר ( wifi) הם פועל ישיר של הציוד שלך , בזק מתקין נתב אלחוטי בטכנולוגיה הקוריה wifi6 , אם אתה רוצה ביצועים דומים שים לב שהציוד שאתה רוכש אכן תומך בזה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 39 דקות, zaf כתב:

בבתים פרטיים אין כרגע לפחות פריסה כפולה. אצלי ברחוב פרסה בזק ופרטנר "רוכב עליהם" , אבל זה שקוף לך כמשתמש.

ברבי קומות העלות מחולקת בין הדיירים ולכן ניתן לקבל התקנה "חינם".

פרטנר מבקשים 900 שקל לבית פרטי ומציעים לפרוס ל 36 תשלומים. היתרון שלהם, כל ראוטר פרטי עובד ללא תקלות. הם משאירים לך את ה GBIC והציוד מיד מסתנכרן, רק להזין שם משתמש וסיסמא ואתה מחובר. בזק מוכרים לך את ה GBIC של נוקיה במשהו כמו 200 שקל אם אתה לא רוצה את הנתב שלהם.  הבעיה היא שבזק מגדירים את הנתב מרחוק ומחייבים "לרשום" את הכתובת MAC של ה מימשק על מנת שתוכל להתחבר (לקבל לינק ) ורק אז תזין שם משתמש וסיסמא.

הביצועים באוויר ( wifi) הם פועל ישיר של הציוד שלך , בזק מתקין נתב אלחוטי בטכנולוגיה הקוריה wifi6 , אם אתה רוצה ביצועים דומים שים לב שהציוד שאתה רוכש אכן תומך בזה.

יש לי ראוטר מצוין מדגם ARCHER AX10 אאלט, מעדיף לעבוד איתו. אין ספק שפרטנר היא הבחירה הטובה. הסכומים פשוט מטורפים בעיני

פורסם

כשמתחברים בבית פרטי לבזק, האם תשתית הטלפון מוחלפת בתשתית סיבים או שהיא מותקנת אחת ליד השנייה?

ההורים שלי שגרים בבית פרטי מעוניינים שתהיה עדיין התשתית הישנה של בזק אבל גם רוצים תשתית סיבים. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

בנוסף. בכל מקרה הייתי אומר את זה למתקין, ולפני שהוא הולך לוודא שהטלפון עובד.

עריכה אחרונה על ידי DubelBoom
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...