Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, רפי לין כתב:

יש סוגים שונים של פילמים עם דרגות כהות שונות ודרגות סינון קרינה שונות

ויצרנים שונים.

בברכה  -  רפי לין

מה טווח המחירים? יש חלונות עם רמת בידוד וסינון מוחלטת?

שברולט ספארק 22 

פורסם

ערב טוב

יש ציפויים גם כהים וגם שקופים המונעים את תחושת צריבת השמש בחלקי הגוף,

לדוגמא ידיים, רגליים, ראש.

הגנה נגד קרינה יש בציפויים האיכותיים  יותר ולא הסיניים. 

חום נכנס מהחלון גם עם או בלי ציפוי עליו.

פורסם (נערך)

חלונות צד אחוריים כהים 40% עוברים טסט.

למיטב זכרוני, ב99 אחוז, בשנים האחרונות חל שינוי וגם חלונות קדמיים עוברים. בדוק לפני שתבצע.

אנחנו השחרנו את החלונות האחוריים לפני כ4 שנים, כשהילדים היו קטנים והשמש הייתה מציקה. הפחית משמעותית את עוצמת השמש.

עלה לי 140 לכל צד אם אני זוכר נכון, 100 לחלון עצמו ו40 למשולש הקטן (קורולה 2013), בחור שמגיע אליך הביתה ומבצע את העבודה.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 13 שעות, avi60769 כתב:

ערב טוב

יש ציפויים גם כהים וגם שקופים המונעים את תחושת צריבת השמש בחלקי הגוף,

לדוגמא ידיים, רגליים, ראש.

הגנה נגד קרינה יש בציפויים האיכותיים  יותר ולא הסיניים. 

חום נכנס מהחלון גם עם או בלי ציפוי עליו.

הציפויים השקופים באמת שקופים? עוברים טסט?

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

למיטב ידיעתי שום דבר לא השתנה בשנים האחרונות.

חלונות צד אחוריים מותר להשחיר בכל דרגה.
שמשה אחורית בעקרון אסור. רק שישנו "חור" מסויים בתקנות התעבורה שמאפשר לאמץ פרשנות מקלה בקשר לשמשה האחורית, ויש מכוני טסטים שמאמצים את הפרשנות הזו. כמו כן לפחות בעבר הייתה למשטרה הנחיה לא לאכוף השחרת שמשה אחורית. מודגש כי קיומה של הנחיה או פרשנות כזו או אחרת לא מחייב את מכוני הטסטים, הם יכולים להכשיל על שמשה אחורית כראות עיניהם למרות האמור לעיל. לכן צריך לברר מראש וללכת למכון טסטים שנוהג בפרשנות המקלה.
חלונות קדמיים ושמשה קדמית אסור בהחלט להשחיר בכל רמה, כולל ציפוי שקוף, הדבר בבחינת השתנה מהמקפצה. העניין הוא שציפוי שקוף לחלוטין מן הסתם יותר קשה לגלות ולכן סבירות יותר גבוהה לעבור מתחת לרדאר.

כל האמור לעיל מתייחס לציפויים בלבד, ולא נוגע להשחרה מקורית מהמפעל.

חזיר דיזל

פורסם
בתאריך 15.6.2022 בשעה 21:52, Ronithen כתב:

האם זה מונע קרינה וחום בתוך הרכב או שזה רק ליופי? ומה טווח המחירים?

בהחלט מונע קרינה וחום, אבל חייבים להודות שיש פגיעה מסוימת בראות.

עשיתי אצל שי סבג הדשנים 11 חיפה,  עובד עם חניתה, מאוד הייתי מרוצה עבד יפה ומוקפד. עלה 450 ש"ח לחלון אחורי+צדדיים אחוריים של הונדה CRV.

בחדרה יש מקום שמשתמש בציפוי שקוף של LLUMAR שזה נותן הגנה אפילו טובה יותר, "שקוף" זה לא לגמרי אני עדיין רואה את זה, המחיר היה גבוה ולא ביצעתי (1000+מעמ שח לחלון קדמי) גם חשש מסוים מהטסט. 

התקנות נגד זה לא מובנות לי הרי רכבים חדשים מגיעים עם חלונות כהים מהבית. זה משפיע מאוד על איכות החיים ברכב, עצבנות של נהגים, שימוש במזגן, סינוור... 

אבל בכלל בארץ שלנו מאמינים יותר במיזוג מאשר בהצללה. 

• תוכן חדש...