Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 12 שעות, URSH כתב:

שוב תודה.. אני לא רוצה להשבית את הרכב והאמת שאין בעיה להשאירו גם כך, אבל זה קצת מכוער..

ברכב כזה הכי חכם זה לקחת את הכסף ולנסוע לשלום.... שיהיה לך מקפצה לרכב הבא. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לא מבין למה צריך הערכות מיותרות. יש אנשים שזה מקצועם - שמאות. זה מה שהם עושים כשהם קמים בבוקר, כל יום.

קרא לשמאי ותתקדם משם.

בהצלחה.

• רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

פורסם

אם אֿתה לוקח את הכסף ומתקן לבד -

השפשוף הזה חדר מתחת לצבע? רוב הלבן שאתה רואה שמה ירד בפוליש. פוליש שאתה קונה ב40 שקל באוטו דיפו. בכנף האחורית זה נראה אולי עמוק יותר. חלק שהכל בו ירד בפוליש וישאיר צבע נקי רק מעט מעוך אפשר לתקן את המעיכה בpdr, כל עוד זה לא מעוות לחלוטין. בשיטה הזאת החלק נשאר עם צבע מקורי איכותי ולא צבע של עבד אריאל. וזה גם יותר זול כי לא צריך להחליף חלקים ולא צריך לעשות צבע.

אם אתה יכול להציל את 1 או 2 מהדלתות ככה - רק טוב, זה תיקון של חזרה למקוריות ב100% עם 0 ירידת ערך.

בכנף אחורית אולי תוכל להוריד את רוב השפשוף הלבן ותשאר שריטה עמוקה אולי, שאותה אתה יכול לסדר בצורה מספיק טובה לאוטו ישן באמצעים בייתיים עם צבע תואם שקונים ב80 שקל וכו'. או אפילו לתת רק כנף אחורית למוסך איכותי יחסית שישים חומרים איכותיים אם בא לך שהאוטו יהיה יפה לעוד הרבה זמן.

אם יש לך כוח להתעסקות כזאת אתה גם מסדר את האוטו בצורה הכי טובה (יראו שאריות אבל לא יהיה לך צבע מאריאל שמתקלף בשטיפה) וגם זה יעלה לך משמעותית פחות ממה שיעלה לתת למוסך ולביטוח לעשות הכל לבד. מה שהם יעשו זה למרוח על כל צד ימין צבע באיכות מזעזעת.

• רעיון טוב! 1

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם (נערך)

אכן עם יד קצת טובה מהממוצע אפשר לסדר דיי בקלות 70 % מהנזק עצמאית. אפילו בלי PDR פירוק הדיפון בדלת ודחיפה מהצד הנגדי יעשו עבודה חלקית. אין צורך בעבודה מושלמת ואיכותית.

אבל שוב הרכב זול מאוד וכרגע משמש את בעליו. הכסף חשוב יותר....

* מה שכן הייתי בודק זה אם אין חדירת מים- זה כבר מטרד משמעותי שפוגע בשימושיות הבסיסית.

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
  • רעיון טוב! 1
פורסם

היה שמאי ותוך כ10 דקות סגר עניין, אומר שההערכה שמאי שלו הולכת למקיף שלי ,ושהחברה שלי תפנה למקיף של הפוגע.. (בקש ממני לוודא שהפוגע הודיע למקיף שלו). 

אמר שרואה פגיעה קלה בגלגל ושצריך לבדוק, יוציא דוח עד מחר, וישלח לי למייל נתתי לו צק דחוי לספטמבר.. מעריך שגובה התביעה תהיה בסביבות 6-8 אלף שח..

• אהבתי 1
פורסם

ומה המחירון המשוקלל? נראה שאתה על גבול האבדן להלכה, יתכן שיש מקום למו"מ על השמאי לשמירת או פסילת הרכה, לפי רצונך.

דרך אגב, את עניין המו"מ מול הביטוח של הפוגע, כולל בירור לגבי דיווח שלו, תשאיר לסוכן הביטוח שלך, אלא אם הוא ינחה אותך לפעולה זו או אחרת. אם ידוע לך היכן הוא מבוטח אתה מסודר.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העליתי את עניין החשש מאבדן להלכה (יפה בעברית, חידשת לי.."), השמאי אמר שהוא קובע אם זה אבדן להלכה ,וגם את ערך הרכב שלי, אמרתי לו שחשוב לי שהרכב לא יגיע לאבדן להלכה.

אני בהראל סוויץ ללא סוכן ,ואני מתנהל מולם לבד.. הפתיע אותי שהשמאי מדווח למקיף שלי ולא של הפוגע..

פורסם

לפני שאתה מחליט להשאיר את הרכב על הכביש שאל את השמאי האם מצא ליקויים בטיחותיים, אשר עשויים לשנות את דעתך.

כאמור - תן למבטח שלך להתנהל מול המבטח של הרכב האחר. הבעיה תהיה אם הם יחליטו לעשות לך תרגילי אשם תורם.

• רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השמאי אמר שהוא רואה דפיקה בגלגל ,ושצריך לבדוק זאת. עכשיו קבלתי SMS מהמקיף של הפוגע עם הצעה לתיקון במוסכי ההסדר שלהם חינם, עם רכב חליפי .. אני כמובן הולך על תביעה ללא תיקון, ואני אבצע את התיקון (אם בכלל).. 

פורסם

צריך לבדוק מי המוסכים שהם מציעים, לבחור המומלץ ביניהם ואז אולי לבקש שם הצעת מחיר להשלמת הצביעה.

תביא בחשבון שאם אתה לוקח דוח גלובלי מורידים לך את המע"מ, וכנראה שתפסיד כסף גם במכירה. הרי אף אחד לא ירצה לקנות את הרכב עם הדפיקה במחיר סביר. אם יש פגיעה בגלגל בכל מקרה יהיה חיוני לתקן אותה - זה בטיחותי - אז אתה כבר נכנס להפסד ממשי.

• רעיון טוב! 1

פורסם

מקבל את החשש שאתה מצביע עליו ,לגבי החלק הבטיחותי, אחכה לדוח ואבדוק האם יש פגיעה כזו? ואז נהיה חכמים יותר באיזה כיוון ללכת.

• רעיון טוב! 1
פורסם

צלמתי 2 תמונות של הגלגל שנפגע בקושי רואים משהו ,ליד הברגים בצד שמאל יש פגיעה קטנה..

WhatsApp Image 2022-06-15 at 17.40.57 (1).jpeg

WhatsApp Image 2022-06-15 at 17.40.58 (1).jpeg

פורסם

נראה מעוות. שאל את השמאי, כי אם זה מחייב החלפה הטוב ביותר יהיה לבצע תיקון מלא על חשהון הביטוח.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...