Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

בעת מכירת רכב, האם אתה מאפשר לקונים פוטנציאליים לעשות "נסיעת מבחן"?  

148 הצבעות

1. 1. הרכב שלך למכירה, מגיע קונה, מבקש סיבוב התרשמות לפני שלוקח לבדיקה. מה עמדתך בעניין?

• נסיעת התרשמות היא חלק בלתי נפרד מרכישת רכב, לכן מוודא שיש ביטוח מתאים ומאפשר לקונים לנהוג בגבולות הטעם הטוב.
    • משתדל לא לתת לקונים לנהוג, מציע כחלופה לעשות סיבוב איתי כשאני נוהג ואם מתעקשים מאפשר נהיגה של כמה דקות במקום שקט.
    • אין אצלי נסיעות מבחן לקונים ולא משנה מה. לא נותן את האוטו שלי לאנשים שאני לא מכיר. יש בוחן במכון בדיקה, הוא זה שינהג ויתן את חוות דעתו. הקונה ינהג אחרי שיקנה.

פוסטים מומלצים

פורסם

עניתי. 

מה הפרס לזוכים? 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אאל"ט היה שרשור דומה די גדול לפני כמה שנים. מכל מקום לא עושה מזה עניין, נותן נסיעת מבחן סבירה במכירה בדיוק כמו שלא אשקול לקנות רכב שלא נתנו לי נסיעת מבחן עליו. 

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הצבע והשפע! 

ייתכן ויהיו לסקר השלכות מרחיקות לכת על מצב שוק הרכב בישראל ועל היכולת שלך  לעשות עליו סיבוב בטרם תקנה 🚕

• מצחיק 1
פורסם

פעם מזמן הלכתי לעזור לחבר לקנות רכב.
היינו שנינו צעירים, מצאנו רכב בן 12 שנים מאדם מבוגר, יד שנייה קילומטראז סביר על גבול הנמוך. נראה מציאה.
ביקשנו נסיעת מבחן - המוכר לא הסכים בטענה שהביטוח מכסה רק אותו.
אותו חבר קנה את הרכב על סמך האימון, אפילו בלי בדיקה,  ודקה אחרי זה הסתבר שיש חופש קריטי בהיגוי, רעידות ודפיקות.
אני לא ממש זוכר מה היה בסוף, אבל הייתה לו הוצאה לא קטנה על יישור קו בכל הקשור לפרונט והיגוי.

לא אקנה רכב משומש בלי לנהוג, מי שלא מסכים - עובר הלאה תהיה מציאה ככל שתהיה.

• אהבתי 2
  • מעניין 1
פורסם
לפני 8 שעות, RK כתב:

נותן נסיעת מבחן סבירה במכירה בדיוק כמו שלא אשקול לקנות רכב שלא נתנו לי נסיעת מבחן עליו

מה אתה עושה לגבי הביטוח? (גם כמוכר וגם כקונה - האם אתה מוודא שיש לך ביטוח כשאתה נוהג ויכול לעשות נזק?)

פורסם
לפני 8 שעות, discoTD5 כתב:

עניתי. 

מה הפרס לזוכים? 

דריפטים באיילון על האוטו של בוקי

• מצחיק 2
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני 7 שעות, דור-- כתב:

אותו חבר קנה את הרכב על סמך האימון, אפילו בלי בדיקה,  ודקה אחרי זה הסתבר שיש חופש קריטי בהיגוי, רעידות ודפיקות.
אני לא ממש זוכר מה היה בסוף, אבל הייתה לו הוצאה לא קטנה על יישור קו בכל הקשור לפרונט והיגוי.

לא אקנה רכב משומש בלי לנהוג, מי שלא מסכים - עובר הלאה תהיה מציאה ככל שתהיה.

איך זה קשור לנסיעת מבחן כן או לא? קנה רכב בלי בדיקה, בעיה שלו.

במידה והביטוח של המוכר אכן מכסה רק אותו, אין שום סיבה שייתן לפלוני לנהוג ברכב שלו. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ניתן לבצע הרחבת ביטוח זמנית ליום בודד תמורת סכום נמוך. לטעמי כקונה הרכב, שוה להשקיע את המספר שקלים האלה אם נראה לי כי אני ממשיך ברצינות עם הרכב.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, MiniMiz3r כתב:

במידה והביטוח של המוכר אכן מכסה רק אותו, אין שום סיבה שייתן לפלוני לנהוג ברכב שלו. 

גם אין סיבה שפלוני יקנה בלי לנהוג.

כמו שלא אקנה נעל בלי למדוד כך לא אקנה רכב בלי לנהוג.

כשאני המוכר כל קונה פוטנציאלי בעל רשיון נהיגה יוכל לעשות סיבוב (גם ארוך) כשאני באוטו.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתמול שמעתי במוסך סיפור על מוכר שנהג בעצמו, על מנת להדגים לקונה פוטנציאלי את היכולות של הרכב, וריסק אותו בכבודו ובעצמו.

אז אולי לפעמים עדיף לתת לקונה לנהוג..

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 4 שעות, גור אדם כתב:

מה אתה עושה לגבי הביטוח? (גם כמוכר וגם כקונה - האם אתה מוודא שיש לך ביטוח כשאתה נוהג ויכול לעשות נזק?)

בכל פוליסה יש תניה של נהיגה בהרשאת בעל הרכב. 

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 9 דקות, RK כתב:

בכל פוליסה יש תניה של נהיגה בהרשאת בעל הרכב. 

אלא אם כן יש נהגים נקובים בביטוח או לחלופין מה לגבי אם הקונה הוא נהג צעיר/חדש?

פורסם

מי שהביטוח לא מכסה אותו לא נוהג, מה השאלה?

אני לפני שמפרסם את האוטו למכירה  עושה הרחבת ביטוח לכל נהג, חוץ מנהגים צעירים וחדשים. משלם על זה כמה שקלים. אחרי המכירה מבטל את הביטוח, מקבל בזיכוי כמעט את כל מה ששילמתי. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...