Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

בעת מכירת רכב, האם אתה מאפשר לקונים פוטנציאליים לעשות "נסיעת מבחן"?  

148 הצבעות

1. 1. הרכב שלך למכירה, מגיע קונה, מבקש סיבוב התרשמות לפני שלוקח לבדיקה. מה עמדתך בעניין?

• נסיעת התרשמות היא חלק בלתי נפרד מרכישת רכב, לכן מוודא שיש ביטוח מתאים ומאפשר לקונים לנהוג בגבולות הטעם הטוב.
    • משתדל לא לתת לקונים לנהוג, מציע כחלופה לעשות סיבוב איתי כשאני נוהג ואם מתעקשים מאפשר נהיגה של כמה דקות במקום שקט.
    • אין אצלי נסיעות מבחן לקונים ולא משנה מה. לא נותן את האוטו שלי לאנשים שאני לא מכיר. יש בוחן במכון בדיקה, הוא זה שינהג ויתן את חוות דעתו. הקונה ינהג אחרי שיקנה.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, MiniMiz3r כתב:

זה הרי בכל מקרה לא יחסוך בדיקה במכון אז מה הקטע? 

ואם זה רכב ישן, נגיד ששווה 10.000 שקל שלא לוקחים למכון? 

פורסם
לפני 9 שעות, מיץ פטל כתב:

למרבית הרוכשים הפוטנציאלים, גם חברי הפורום ככל הנראה - אין כלים אחרים אפקטיביים יותר.

מסכים שרוב ההערות במכון הן כסתח. אבל עדיין עולים בו גם ממצאים של נזילות ודברים אחרים (חופש בהגה ועוד) שללא ליפט או ידע אין לרוב אפשרות לאתר.

ולכן עדיף ללכת למוסכניק

אני באשדוד יש לי מסוכניק ב150 ש''ח בודק לך ת'אוטו חצי שעה ונותן לך אינדיקציה הכי מדויקת שיש

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם
לפני 9 שעות, zoid כתב:

אני מאמין שאם התקלה מספיק אקוטית שתעלה עליה בנסיעת מבחן קצרה, גם המכון אמור לעלות עליה.

בדיוק יש לי גשר למכירה, פניות בפרטי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 15 שעות, RK כתב:

גשר

?

רק אני לא הבנתי ?

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם

שונא להסביר בדיחות, אבל אם אותו משתמש סבור שמכון בדיקה הוא המזור לבעיותיו, אזי אוכל גם למכור לו בעד כסף גשר, אשר באופן די ברור אינו שלי.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

פעמיים מכרתי אוטו לבן אדם פרטי, בפעמיים האלה הבן אדם היה מוכן לותר על מכון בדיקה ורצה להרגיש את האוטו בנסיעה

סיבוב קצר 5-10 דקות שהוא נוהג ואני בכיסא ליד הסתיימו במכירה

לא ראיתי בזה שום בעיה,מודה שלא חשבתי על עיניין הביטוח

נראה לי מאוד משונה שבן אדם יקנה אוטו בלי לנהוג בו ( גם כשאני קונה מכונית חדשה אני לא עושה את זה בלי נסיעת מבחן )

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, RK כתב:

שונא להסביר בדיחות, אבל אם אותו משתמש סבור שמכון בדיקה הוא המזור לבעיותיו, אזי אוכל גם למכור לו בעד כסף גשר, אשר באופן די ברור אינו שלי.

פעם שנייה שאני מעלה את הסרטון הזה 😆

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לדעתי השאלה היא מהי הסחורה, אם אתה מוכר רכב ישן ובלי ביקוש אז חשוב להוסיף את זה כדי להגדיל את סיכוי המכירה שלך, אם מדובר ברכב מבוקש ובמצב טוב, גם בלי לחלק נסיעות אין שום בעיה למכור אותו כמו לחמניה שיצאה מהתנור.

רק בשביל הקטע העלתי מודעת מכירה על הרכב שלי (מאזדה 3), לאיזה שבוע, קיבלתי כמעט כל יום 2 שיחות.

פורסם (נערך)

אגב זה מאוד משנה האם הרכב ידני או אוטומט 

אני יותר יבין את מי שיסרב לקונה לנהוג בידני מהבחינה שהוא לא מכיר את הקלאצ' (אני למשל לא נותן מהסיבה הזו גם לא לבני משפחתי )

עריכה אחרונה על ידי ידני
פורסם

כמו שאם הייתי קונה רכב הייתי מאה אחוז מבקש לנסוע עליו כדי להבין אם יש רעשי מנוע בעיות גיר וכו'

אז ככה גם אשחרר למבקשים כמובן לא אתבייש להגביל את חופש הנהיגה שלהם לא תודה לא באתם למרוץ דראג אלא להתרשמות מהמצב הרכב , שיקרעו וישברו אותו אחרי שאקבל את הכסף 

פורסם (נערך)

אגב מה עושים כשמוכרים אופנוע שם זו באמת סוגיה 

לתת ליסוע לבד זה מפחיד אולי כדאי שירכיב אותך ?

מצד שני הקונה לא יחווה את הנהיגה בצורה טובה הכלי כבד 

עריכה אחרונה על ידי ידני
  • מעניין 1
  • תוכן חדש...