Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חצי שנה עם מאזדה 3 2.0 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראוי לתקן ולומר שמה שיש לך זו ספיריט ולא פרימיום שבאה ב 2017.
ב 2016 רכשתי כזו חדשה לבנה דגם ספיריט 2.0 מהחברה ונהגתי בה שנתיים והחלפתי בקיה (טעות חיי אבל זה לפוסט אחר).
רכב תענוג,חווית נהיגה מושלמת בעיניי,אולי לא מפלצת תאוצות אבל יציבה מאוד בפניות, בטיחותית למשפחה אם כי צפופה מאחור וזו הסיבה שהחלפנו אותה.
רכב מדהים! תהנו!

• אהבתי 1

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב שלי הוא דגם פרימיום.

כך מצוין גם ברישיון, דגם פרימיום לעומת ספיריט מגיע עם מושבי עור.

לפני 10 שעות, hans כתב:

מאזדה 2 לא שוקלת כלום, זה מאפיין שאיך שהוא הם מצליחים לשמור לאורך הדורות בדגם (שכמעט לא השתנה ב-20 שנה, תכל'ס). ההשלכה המיידית - אוטו זריז.

לפותח השרשור - תתחדש ותיהנה, אבל לא מסתדר לי המשפט האחרון עם הגה שנוטה שמאלה, משולשים גמורים ואוטו רועד. אתה נוהג כרגע על רכב תקול. אמנם נוסע וכו' כיאה לרכב יפני קלאסי שעמיד להזנחה, אבל תקול.

רוצה "תחזוק יאה"? תחזוק יאה זה או טיפול מיידי בבעיות או החלפה מונעת. 

בנוגע לצריכות דלק רגעיות של מחשב הדרך - בזבוז זמן לדבר על זה. בירידות אצלי הרכב מדווח על 0.0 ליטר ל-100 ק"מ, אז... נו. 

תראה, שכמדובר ברכב מזדקן אז יש דברים מסוימים שצריך לקבל עד רמה מסוימת, כי הכל מתחיל להתבלות, ולהחליף כל פיפס שמתחיל להראות את גילו יהיה יקר מאוד ואוברקיל, כמובן עד לרמה מסוימת.

הצמיגים האחוריים שלי בני שנה וקצת וכבר לא מרגישים חדשים אבל עדיין בטיחותיים ועושים את העבודה, האם זה בהכרח אומר שצריך להחליף אותם עכשיו? לא בטוח שיורגש הבדל משמעותי.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, SeazeR כתב:

ראוי לתקן ולומר שמה שיש לך זו ספיריט ולא פרימיום שבאה ב 2017.
ב 2016 רכשתי כזו חדשה לבנה דגם ספיריט 2.0 מהחברה ונהגתי בה שנתיים והחלפתי בקיה (טעות חיי אבל זה לפוסט אחר).
רכב תענוג,חווית נהיגה מושלמת בעיניי,אולי לא מפלצת תאוצות אבל יציבה מאוד בפניות, בטיחותית למשפחה אם כי צפופה מאחור וזו הסיבה שהחלפנו אותה.
רכב מדהים! תהנו!

מאזדה עשו קצת בלגן עם הרמות גימור.
עד 2015 הדרגה המפוארת הייתה SPIRIT

2016-2020 הדרגה המפוארת הייתה PREMIUM

2020 - עד עכשיו , מאזדה חזרו ל SPIRIT ואין שיווק למנועי 1.5 רק 2.0

לפני 12 דקות, שליקו99 כתב:

הרכב שלי הוא דגם פרימיום.

כך מצוין גם ברישיון, דגם פרימיום לעומת ספיריט מגיע עם מושבי עור.

תראה, שכמדובר ברכב מזדקן אז יש דברים מסוימים שצריך לקבל עד רמה מסוימת, כי הכל מתחיל להתבלות, ולהחליף כל פיפס שמתחיל להראות את גילו יהיה יקר מאוד ואוברקיל, כמובן עד לרמה מסוימת.

הצמיגים האחוריים שלי בני שנה וקצת וכבר לא מרגישים חדשים אבל עדיין בטיחותיים ועושים את העבודה, האם זה בהכרח אומר שצריך להחליף אותם עכשיו? לא בטוח שיורגש הבדל משמעותי.

מסכים איתך לגמרי, לא הגיוני להחליף כל דבר קטן ברכב, מחליפים כשיש צורך.( בלאי או תקלה).
תושבות הולכות ונשחקות כל שנה, אז כל שנה נחליף? 

עריכה אחרונה על ידי Tom777
  • אהבתי 1

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, Tom777 כתב:

מאזדה עשו קצת בלגן עם הרמות גימור.

עד 2015 הדרגה המפוארת הייתה SPIRIT

2016-2020 הדרגה המפוארת הייתה PREMIUM

2020 - עד עכשיו , מאזדה חזרו ל SPIRIT ואין שיווק למנועי 1.5 רק 2.0

בדור 3.5 (מ2016) הייתה גם רמת גימור ביניים sport.

מנוע 2.0, ג׳נט 18", פאדלס על ההגה, אגזוז כפול, אבל בלי מושבי עור, סאנרוף וכסא חשמלי.

לי יש כזאת סדאן 2018, עברה כבר חצי שנה ואיזה 8 אק"מ אצלי.

417883134_20220422_1211282.jpg

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 18 שעות, שליקו99 כתב:

בוצע טיפול קטן הכולל שמן חצי סינטטי מפירמה טובה

למה חצי סינטטי? מעבר לזה שזה פחות טוב מסינטטי מלא, אני חושב שזה נוגד את המלצות היצרן. באיזה שמן השתמשת?

פורסם

יש כאן מישהו ממשתתפי השרשור שבמקרה מתגורר באיזור המרכז? אני ממש סקרן לעשות סיבוב על אחד מהרכבים שלכם לראות עד כמה המצב באמת גרוע (או שמא הציפיות שלי בשמיים)... אולי הגיע הזמן להקדים את התור ל"שלוותה" או לבדוק אם התפנה מקום במהלך החג ב"משען".

פורסם (נערך)

לפות״ש אשמח לחוות דעת לגבי מושבי העור שברכב?

האם במזגי אוויר קיצון אין בעיה?

גם אשמח לדעת למה קיבלת החלטה להחליף את שמן הגיר?

ברכב הזה אין חובה כזו

עריכה אחרונה על ידי roy007
פורסם

המושבים סה''כ במצב טוב אם כי יש סימנים בלאי, לא נוראי.

אני משתמש בכיסוי שמשה כדי למזער את החום בתוך הרכב וזה סה''כ נסבל.

סופו של כל שמן להתבלות, וכאשר זה קורה, העבודה שלו פחות מוצלחת ויעילה, זה לא שונה לגבי שמן הגיר למרות שחלקם ממותגים כ''Lifelong''.

פורסם

עברתי עם המאזדה 3 2.0 70 אלף מייל ואני מאוד מתגעגע להתנהגות של הרכב ביחס לכל משפחתית קומפקטית עממית. הכל מרגיש ישיר וחד. החיסרון היחיד המשמעותי לדעתי הוא שהרכב צפוף מאוד ביחס לקטגוריה וכמוביל משפחה הוא נופל מול המתחרות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, שליקו99 כתב:

המושבים סה''כ במצב טוב אם כי יש סימנים בלאי, לא נוראי.

אני משתמש בכיסוי שמשה כדי למזער את החום בתוך הרכב וזה סה''כ נסבל.

סופו של כל שמן להתבלות, וכאשר זה קורה, העבודה שלו פחות מוצלחת ויעילה, זה לא שונה לגבי שמן הגיר למרות שחלקם ממותגים כ''Lifelong''.

לדעתך עדיף מושבי העור או מושבי הבד שבספיריט?

• מעניין 1
פורסם
לפני 3 דקות, roy007 כתב:

לדעתך עדיף מושבי העור או מושבי הבד שבספיריט?

אני מאוד אוהב את המראה וההרגשה של מושבי עור, כמובן שבמשך הזמן הם יותר חשופים לבלאי וקריעה אבל בסוף זו החלטה שאני שלם איתה, אם שומרים על הרכב כמו שצריך אז אין בעיה, בהתחלה רציתי את מושבי העור בצבע קרם, לדעתי הם יפים יותר, אבל הבנתי שמבחינת לכלוך וכתמים זה יכול להיות כאב ראש ובסוף הלכתי על השחור.

פורסם

שנה עם ספיריט 2014. הרכב משמש כרכב שני במשפחה. 

לדעתי זהו רכב מעולה בעיקר יפה בצורה יוצאת דופן לשנים שלו. עיצוב הרכב, אמינותו והתנהגות כביש שלו נתנו למזדה את ה תואר להיות הרכב הנחשק ביד שניה. 

ברמת גימור ספיריט או פרימיות מקבלים תוספות שאין בכל רכב אפילו בשנתונים חדשים יותר. 

לדעתי כן יש רעש מאחורה, כמו ברוב הרכבים ברמה הזאת. 

זה לא רכב מאוד מהיר, זה רכב טוב שנוסע מעולה. יפה, מאובזר, בנוי טוב, נראה מעולה עם ניחוח ספורטיבי. 

אחרי טויוטה קורולה ספייס הוא מרגיש נוקשה מאוד, אבל בזה אני מאשים את ה קורולה שרכה ונעימה מאוד בקטע הזה. 

יש במזדה משהו שמושך המון אנשים ולמרות שיש מיליון רכבים כאלה על הכביש, הוא עדיין נראה רענן ויפה ביחס לרכבים אחרים. 

רכב מושלם לצעירים, למי שאוהב התנהגות כביש טובה שמתבטא בעיקר בישיבה יציבה מאוד. 

גם בפנים זה רכב נעים מאוד לשהות. 

מצד אחד שום דבר יוצא דופן, 

מצד שני כל המכלול מייצר רכב נחשק מאוד. 

תנסו לקנות כזאת או למכור ביד שניה ותבינו. 

• אהבתי 1

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
לפני 18 שעות, ALÞћÃ כתב:

יש כאן מישהו ממשתתפי השרשור שבמקרה מתגורר באיזור המרכז? אני ממש סקרן לעשות סיבוב על אחד מהרכבים שלכם לראות עד כמה המצב באמת גרוע (או שמא הציפיות שלי בשמיים)... אולי הגיע הזמן להקדים את התור ל"שלוותה" או לבדוק אם התפנה מקום במהלך החג ב"משען".

אני ברחובות אתה מוזמן לבוא עם המאזדה שלך נעשה סיבוב נבדוק את ההבדלים.

לפני 17 שעות, roy007 כתב:

לפות״ש אשמח לחוות דעת לגבי מושבי העור שברכב?

האם במזגי אוויר קיצון אין בעיה?

גם אשמח לדעת למה קיבלת החלטה להחליף את שמן הגיר?

ברכב הזה אין חובה כזו

פתרון פשוט למי שרוצה את הדגם פרימיום ולא אוהב מושבי עור זה פשוט להלביש כיסויים חדשים על המושבים.
זה לא כל כך יקר וזה אחלה.

לפני 3 שעות, miatanc כתב:

מעניין גם למה דורשים על הפרימיום המון מעל הספיריט ורק הגלל המושבי עור

גם על הספיריט דורשים הרבה, על השמורות מאוד נתקלתי ב 8-9K מעל המחירון.. 

לפני כשעה, timur2008 כתב:

שנה עם ספיריט 2014. הרכב משמש כרכב שני במשפחה. 

לדעתי זהו רכב מעולה בעיקר יפה בצורה יוצאת דופן לשנים שלו. עיצוב הרכב, אמינותו והתנהגות כביש שלו נתנו למזדה את ה תואר להיות הרכב הנחשק ביד שניה. 

ברמת גימור ספיריט או פרימיות מקבלים תוספות שאין בכל רכב אפילו בשנתונים חדשים יותר. 

לדעתי כן יש רעש מאחורה, כמו ברוב הרכבים ברמה הזאת. 

זה לא רכב מאוד מהיר, זה רכב טוב שנוסע מעולה. יפה, מאובזר, בנוי טוב, נראה מעולה עם ניחוח ספורטיבי. 

אחרי טויוטה קורולה ספייס הוא מרגיש נוקשה מאוד, אבל בזה אני מאשים את ה קורולה שרכה ונעימה מאוד בקטע הזה. 

יש במזדה משהו שמושך המון אנשים ולמרות שיש מיליון רכבים כאלה על הכביש, הוא עדיין נראה רענן ויפה ביחס לרכבים אחרים. 

רכב מושלם לצעירים, למי שאוהב התנהגות כביש טובה שמתבטא בעיקר בישיבה יציבה מאוד. 

גם בפנים זה רכב נעים מאוד לשהות. 

מצד אחד שום דבר יוצא דופן, 

מצד שני כל המכלול מייצר רכב נחשק מאוד. 

תנסו לקנות כזאת או למכור ביד שניה ותבינו. 

חייב לציין לגבי הרעש שיש לחבר מהעבודה קורולה חדשה 2021 ולפעמים אנחנו נוסעים איתו ולפעמים נוסעים  איתי והרעש אצלו חזק יותר, אפילו הוא שם לב לזה.
יש לו ברכב רעש כביש שאי אפשר שלא להבחין בו, אם אתה נוסע עם 2 הרכבים על 90-100 המאזדה שקטה יותר בפער ( ושלי די ישנה 2015), חדשה תהיה שקטה אפילו יותר.

והיתרון של מאזדה זה אכן הנהיגה ממש כיף לנהוג בה, על זה כולם מסכימים.

• אהבתי 2

MAZDA 3 SPIRIT 2015

• תוכן חדש...