Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, Michazzz כתב:

יש מסקנות מהפוסט הארוך הזה?

שתי כבישים לשתי עמים

המסקנה שלי זה 

בתור נהג כשאני יתקע אחרי מישו בשמאלי אני ידאג להשתחרר ממנו אם אין אפשרות אני יוריד מהירות ויסע בנתיב המתאים לי.ההיתמודדות היא שזה עובדה. נהג טוב מאזן את המצב

• אהבתי 1
פורסם

כדור הארץ מסתובב, וישראל נשארת במקום. או לפחות חלק גדול מתפיסת האגו של האנשים.

יצא לי להיות נוסע ביחד עם כמה נהגי מירוץ ישראלים, על חלקם מניח ששמעתם, נסענו על מסלול(גם בראלי קרוס באשדוד ז"ל). על הכביש הם היו הכי מהירים, כמעט אף אחד לא השיג אותם, נסעו טוב ובטוח ומהר.

יצא לי להיום גם ברכב עם אלוף שוודיה בראלי, בזמנו הוא כבר היה איש מבוגר. ירדתי מהרכב כולי רועד, מוצף אנדרנלין, חוויה של פעם בחיים.

אחרי שזה נגמר, הוא הלך לסימבה טלבוט שהייתה לו. ואמר לי על הכביש אני לא עובר 80 קמש ותמיד על הימיני. הכביש הוא לא מסלול מירוץ. 

חג שמח

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 15 שעות, Michazzz כתב:

בסופו של יום הכול מגיע מהמנטליות הישראלית המפורסמת וגם מי שמדבר על אכיפה כנראה תייר כאן או עולה חדש לא ראיתי שהאכיפה על מהירות עוזרת מקסימום כשהוויז יגיד משטרה לפניך כולם יעברו לנתיב הימני כמו שכולם מאטים

אפרופו המנטליות הישראלית סיפור מעניין לפני זמן קצר הייתי בשוויץ עם חברים תוך כדי נסיעה בכביש של מסלול אחד לכול כיון ללא שוליים ללא יכולת לעקוף התערבנו בינינו אם אנחנו עוצרים באמצע הכביש כמה זמן לוקח עד שנצליח לקבל צפירה משוויצרי ה"מגזים" ביותר הלך על חמש דקות החלטנו ללכת על הרעיון עצרנו באמצע הכביש והדממנו מנוע מגיע רכב אחרנו ונעצר עוד אחד ונעצר עובר חמש שש דקות יש מאחורה שבע רכבים ואין צפירה סופו של סיפור הנהג ברכב מאחורינו יוצא מהרכב ניגש לחלון ושואל אם אנחנו זקוקוים לעזרה ענינו שהיה לנו בעיה ואנחנו זזים עוד שניה ל"אכזבתנו הרבה" נאלצנו לזוז ללא שום צפירה,

מסקנתי מהשירשור שביום שאני יוכל לנסות לעשות את הניסוי הזה בארץ הנתיב השמאלי יהיה פנוי לחלוטין כיום אני מסתפק אם אני יסיים ניסיון כזה באמבולנס או בהספד אבל גם ככה רובינו לא נהיה מוכנים להחליף את המנטליות בשום אחת אחרת ונאלץ חלקנו להיתקע מאחורי רכב איטי וחלקנו נחסום את המשוגע שמהבהב מאחורינו אבל העיקר שגם אלו וגם אלו צודקים והאחרים מטומטמים וכולם ביחד יצעקו את דעתם בביטחון כאן בפורום.

• אהבתי 5
  • מבאס 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 16 שעות, Michazzz כתב:

כן, ששום דבר לא ישתנה. ימשיכו להיות מכשולים בנתיב האמצעי שנוסעים במהירות המותרת, ימשיכו להיות היצמדויות והיבהובים גם כשאין אפשרות לחזור ימינה בלי להשלים עקיפה וימשיכו להיות נהגים שעוקפים 3 קמ"ש מעל הרכב הנעקף. למה? כי אני ואפסי עוד. 

• אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אחרי הבוקר אוסיף שמלבד הנהגים שבולמים שאין אף אחד מלפניהם את בעלי הרכב שגוררים נגרר ונוסעים בנתיב שמאלי מעל 110 ולא אכפת להם מכלום 😣

קובי

:-)

פורסם

זה מחוסר ידע בנושא של נגרר. נהגים כאלה יבינו רק כשהנגרר יתהפך להם וכל האוטו יקפוץ

• אהבתי 2

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)
בתאריך 18.4.2022 בשעה 14:58, מאזדה חבוטה כתב:

לפני זמן קצר הייתי בשוויץ עם חברים... התערבנו בינינו אם אנחנו עוצרים באמצע הכביש כמה זמן לוקח עד שנצליח לקבל צפירה משוויצרי ..... החלטנו ללכת על הרעיון עצרנו באמצע הכביש והדממנו מנוע מגיע רכב אחרנו ונעצר עוד אחד ונעצר עובר חמש שש דקות יש מאחורה שבע רכבים ואין צפירה 

בסופו של יום הכול מגיע מהמנטליות הישראלית המפורסמת 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 3

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני שעה, Michazzz כתב:

זה מחוסר ידע בנושא של נגרר. נהגים כאלה יבינו רק כשהנגרר יתהפך להם וכל האוטו יקפוץ

בגרמניה שוטר עוצר אותך עד כך

קובי

:-)

פורסם

בסופו של יום הכול מגיע מהמנטליות הישראלית המפורסמת וגם מי שמדבר על אכיפה כנראה תייר כאן או עולה חדש לא ראיתי שהאכיפה על מהירות עוזרת מקסימום כשהוויז יגיד משטרה לפניך כולם יעברו לנתיב הימני כמו שכולם מאטים

אפרופו המנטליות הישראלית סיפור מעניין לפני זמן קצר הייתי בשוויץ עם חברים תוך כדי נסיעה בכביש של מסלול אחד לכול כיון ללא שוליים ללא יכולת לעקוף התערבנו בינינו אם אנחנו עוצרים באמצע הכביש כמה זמן לוקח עד שנצליח לקבל צפירה משוויצרי ה"מגזים" ביותר הלך על חמש דקות החלטנו ללכת על הרעיון עצרנו באמצע הכביש והדממנו מנוע מגיע רכב אחרנו ונעצר עוד אחד ונעצר עובר חמש שש דקות יש מאחורה שבע רכבים ואין צפירה סופו של סיפור הנהג ברכב מאחורינו יוצא מהרכב ניגש לחלון ושואל אם אנחנו זקוקוים לעזרה ענינו שהיה לנו בעיה ואנחנו זזים עוד שניה ל"אכזבתנו הרבה" נאלצנו לזוז ללא שום צפירה,

מסקנתי מהשירשור שביום שאני יוכל לנסות לעשות את הניסוי הזה בארץ הנתיב השמאלי יהיה פנוי לחלוטין כיום אני מסתפק אם אני יסיים ניסיון כזה באמבולנס או בהספד אבל גם ככה רובינו לא נהיה מוכנים להחליף את המנטליות בשום אחת אחרת ונאלץ חלקנו להיתקע מאחורי רכב איטי וחלקנו נחסום את המשוגע שמהבהב מאחורינו אבל העיקר שגם אלו וגם אלו צודקים והאחרים מטומטמים וכולם ביחד יצעקו את דעתם בביטחון כאן בפורום.

מזל שלא נתת למישהו רנדומלי אגרוף לפרצוף כדי לבדוק כמה הם סבלנים

• אהבתי 4

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

חזרתי עכשיו מקצת פחות משבוע באוסטריה. ראיתי מעט נצמדים, אך לרוב לא. נצמדו בעיקר לאנשים שנסעו בשמאלי בלי לעקוף אף אחד, כנראה בריטים או משהו. 

מה שראיתי יותר, זה נהגים שנוסעים 130 בשמאלי (גבול המהירות המותרת, משוגעים שם שמאפשרים 130), עוקפים שיירה של 125 בימני, אלא שכאשר מגיע רכב ב-135 הם מיד עוברים ימינה מאוד מהר, מורידים טיפה רגל מהגז ל-125 כדי לתת לרכב ב-135/140 לעקוף אותם ואז חוזרים לעקוף את מי שנוסע 125. אנשים שם ממש חרדים לתקוע אחרים בשמאלי. 

מה שעוד ראיתי שם זה שברמזור אדום, אם יש 5 רכבים בנתיב הימני שנסעו 90 לפני כן ואחד  בשמאלי שנסע 100, אף אחד מאלו שבימני לא עובר לשמאלי ולאף אחד שם לא כואב הלב להיות חמישי בטור בימני במקום שני בשמאלי. 

יש לנו עוד הרבה דרך ארץ עד שנגיע להיות אוסטריה כי הכבישים שלנו לא פחות טובים ובטיחותיים, אבל ההקפדה שלנו על הימין אינה קיימת. אולי רק מעט מחוץ לגבולות הפורום הזה. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 4
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

מה שראיתי יותר, זה נהגים שנוסעים 130 בשמאלי (גבול המהירות המותרת, משוגעים שם שמאפשרים 130), עוקפים שיירה של 125 בימני, אלא שכאשר מגיע רכב ב-135 הם מיד עוברים ימינה מאוד מהר, מורידים טיפה רגל מהגז ל-125 כדי לתת לרכב ב-135/140 לעקוף אותם ואז חוזרים לעקוף את מי שנוסע 125. אנשים שם ממש חרדים לתקוע אחרים בשמאלי. 

אני מבין שהם לא קראו בשרשור הזה?

• מצחיק 2

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני גם עם רכב שכור בוינה - נסעתי בכפרים, הרים, וכבישים מהירים.. דבר אחד יש לי להגיד - הלוואי עלינו ואצלנו!

לא מהבהים, לא צופרים, לא מתעצבנים ובטח לא עוקפים מימין.. ולא משנה מה - תמיד יחכו בסבלנות עד שמפנים את הדרך. אגב, הם מתורבתים לא רק בכבישים..

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תוכן חדש...