Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, 
כבר תקופה לא קצרה שאני מחפש רכב בשבילי. אחרי סקירה ושיטוט ממושך פה בפורום החלטתי ללכת על מאזדה2/יונדאי I20.
הבעיה שאי אפשר למצוא ביד 2 רכבים כאלו שהם באמת שמורים או לפחות ברמה מספקת (או שנמכרות הרבה מעל למחירון). ניסתי לבדוק את השוק ברכבים שאינם אסייאתים וראיתי שאפשרי יותר למצוא רכבים אירופאים במחירים סבירים. האם כדי לחפש רכב אחר ? האם כדי לפנות לסוכנות או מגרש מכוניות ? 
בקצרה:
מחפש רכב באיזור 40-50 ש"ח, עדיפות לסופרמיני אבל לא אומר לא למשפחתית האצבקית. נוסע בעיקר נסיעות עירוניות עם הרכב, בדר"כ שני אנשים בלבד(-/+כלב). כן חשוב לי שיהיה משנתון יחסית גבוהה. אם אני מוותר על האמינות של האסיאתיות אז לפחות שיהיה מהנה לנהיגה(לאו דווקא בקטע הספורטיבי אלא בנוחות ובאיבזור)
תודה מראש  על העזרה. 
חשוב לציין שהרכב שברכשותי כרגע (יונדאי גטץ 06) כבר גוסס ולכן לא יכול לחכות יותר מדי זמן עד שהשוק ירגע או לחפש עכשיו לאורך כמה חודשים נוספים.

פורסם

יכול להמליץ לך בתקציב הזה על פוקוס דור 3.5 (מנוע 1.5 ליטר) שנפטר כבר מהגיר הבעייתי וביינתים (לפי הבנתי) אין בעיות אמינות איתו.

הוא מאוד נוח, זריז, ועם דלת אחורית נוחה להטענה.

ממליץ להתאמץ ולמצוא את גרסת הטיטניום שהיא קצת יותר מפרגנת באבזור.

היום: Fiat Bravo Tjet

בעבר: Ford Focus Mk3 2.0 Titanium, BMW Z4 E85 3.0, BMW 118i F20
בעבר הרחוק: האיטלקיה האדומה - Fiat Punto Evo MultiAir Turbo 135 HP

פורסם (נערך)

אין דרך מלבד לעשות ריפרש כל הזמן ביד 2 ולקפוץ עם הצ'ק ברגע שמופיע רכב במצב טוב. חבר טוב סגר מכירה שעתיים אחרי שהוא פירסם ביד 2.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, mightybear כתב:

יכול להמליץ לך בתקציב הזה על פוקוס דור 3.5 (מנוע 1.5 ליטר) שנפטר כבר מהגיר הבעייתי וביינתים (לפי הבנתי) אין בעיות אמינות איתו.

הוא מאוד נוח, זריז, ועם דלת אחורית נוחה להטענה.

ממליץ להתאמץ ולמצוא את גרסת הטיטניום שהיא קצת יותר מפרגנת באבזור.

ל1.5 טורבו בדור הזה יש בעייה בתכנון של ראש המנוע ומנועים שם הולכים בעקבות כניסה של נוזל קירור לבלוק. יש תביעה ייצוגית בנושא. תריץ חיפוש.

לפות"ש אם אתה לא חייב הצ'בק יש לך המון רכבי יונדאי I25 בלוחות. סה"כ רכב אמין שיענה על הצרכים שלך.

עריכה אחרונה על ידי TZR84
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

סבלנות, זה שם המשחק ואם יש לך עדיין רכב זה בכלל טוב,
תחפש הרבה תשקיע מאמץ, תוסיף לחיפוש את הסוזוקי סוויפט שגם אמינה ומצויינת, ואת הקיה ריו שהיא קצת עצלה אבל מרווחת ואמינה.

פורסם (נערך)

סוזוקי סוויפט

קיה ריאו

קליאו

עריכה אחרונה על ידי איש שמח

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

רק בשביל להרגיע אותך-  ב 2019 עזרתי לחברה של אשתי לקנות רכב, היה לה בדיוק כמוך גטס מזדקנת, והיא חיפשה מזדה 2 או יונדאי i20, בת שנתיים -שלוש.
אני מדבר על תקופה לפני הקורונה, לפני כל המשברים והשבבים, ועדיין היה קשה מאוד  למצוא מזדה 2 עם נתונים טובים, הם נחטפו תוך שעות. גם יונדאי i20 היה לא קל למצוא (אלא אם זה רכב בן 3 שלא עבר אף טיפול ״כי לא נסע הרבה״ ואמרתי לה לא לגעת). 
בסופו של דבר היא קנתה i20  מכלמוביל טרייד, שילמה קצת יותר ממחיר השוק של אז אבל קיבלה רכב טוב עם היסטוריית טיפולים, הרכב עדיין אצלה, מרוצה.

מה שאני בא להגיד - הדגמים האלה תמיד היו מבוקשים, גם לפני האטרף שיש עכשיו. תבדוק בכלמוביל טרייד, ובנוסף אולי תרחיב את החיפוש גם לדגמים נוספים כמו שאמר איש שמח.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...