Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחאה על מחירי הדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 6 דקות, יוסי פרנקוס כתב:

הבלו הוא קבוע ולא עלה עם המחיר של הנפט.

הוא לא פונקציה של המחיר.

נכון אבל המע"מ על הבנזין (שכולל בתוכו מע"מ על הבלו) כן עלה. אמנם לא בחצי שקל אבל לא רחוק מזה.

פורסם

אני דוקא בעד להגיד מילה טובה כשמגיע.

אז זה נכון שאיווט תמיד מריח בחירות לפני כולם,

וזה גם מעט מידי ומאוחר מידי,

ואישית אני גם נגד שמי שרוצה מיסים

דואג פתאום לבריאות ולסביבה.....

אבל בנקודה הזאת יש כרגע הורדת מס אמיתית (58.5 אג' כולל מע"מ),

הבלו הוא פר ליטר (אפרופו שתיה מתוקה....)

והמדינה מרוויחה מעלית מחיר רק את המע"מ.

ובנקודה הזאת מגיע שאפו !

פורסם
לפני 3 שעות, yossiaviel כתב:

הוא זרק את העצם, אבל קשר אותה עם חוט.

הוא קשר את העצם עם חוט בגלל שהוא מאמין שמחירי הדלק ירדו. הבעיה היא שהם לא ירדו כי העולם בדרך למשבר אנרגיה ברמה של שנות ה-70. 

פורסם
לפני 10 שעות, יוסי פרנקוס כתב:

הבלו הוא קבוע ולא עלה עם המחיר של הנפט.

הוא לא פונקציה של המחיר.

מס הבלו מתעדכן שלוש פעמים בשנה בינואר,במאי ובספטמבר והוא צמוד למדד המחירים לצרכן כך שהוא עולה כל הזמן.

פורסם
לפני 5 שעות, Crunchy27 כתב:

הוא קשר את העצם עם חוט בגלל שהוא מאמין שמחירי הדלק ירדו. הבעיה היא שהם לא ירדו כי העולם בדרך למשבר אנרגיה ברמה של שנות ה-70. 

לפי הפרסומים ההוזלה מוגבלת לשלשה חודשים,

אולי כדי שיוכל להכריז על הוזלה נוספת לפני הבחירות.

אפשר לסדר בחירות כל שלושה חודשים ?....... 

פורסם
לפני 2 דקות, race driver כתב:

אפשר לסדר בחירות כל שלושה חודשים ?....... 

אתה לא זוכר מה הלך פה לפני שנתיים שלוש? (לא זוכר בדיוק)

פורסם
לפני 16 שעות, race driver כתב:

אבל בנקודה הזאת יש כרגע הורדת מס אמיתית (58.5 אג' כולל מע"מ),

50 אגורות זה כולל המע"מ, באילת המחיר ירד ב-43 אגורות.

• מעניין 1
פורסם
בתאריך 6.4.2022 בשעה 10:20, WE988244 כתב:

לפי המצב כרגע נגמר ליברמן. 😀

פעם גם אני חשבתי ככה אבל אחרי כמה מערכות בחירות הבנתי את השיטה לפני הבחירות מקשקשים קצת את המוח על ביבי ולא ביבי על ימין ושמאל ואופס כל העשייה ובעיקר העדרה נעלם מהעולם,

וזה הבעיה ביום שאנחנו כאזרחים נכניס לשיקולים שלנו בבחירות נגיד רק עשרים אחוז את מחירי הדלק יוקר המחיה וכד' מחירי הדיור האנשים בכנסת יהיו מוכרחים לנסות לשפר לנו את החיים כל עוד זה לא יקרה המיסים יעלו וכמובן שהתחב"צ שהיא כנראה הגרועה בעולם לא תשתנה וכלנו נמשיך לנסוע ברכב ולשלם חצי על הדלק וחצי למדינה למימון קרקסי בחירות סתם כי אני צריך לנסוע לעבודה.

ובהקשר לנושא השירשור המחאה היחידה על מחירי הדלק היא לא להצביע לאנשים שלא עושים כלום בשביל להוריד אותם 

• אהבתי 1

• תוכן חדש...