Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחאה על מחירי הדלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, מאזדה חבוטה כתב:

הבעיה ביום שאנחנו כאזרחים נכניס לשיקולים שלנו בבחירות נגיד רק עשרים אחוז את מחירי הדלק יוקר המחיה וכד' מחירי הדיור האנשים בכנסת יהיו מוכרחים לנסות לשפר לנו את החיים כל עוד זה לא יקרה המיסים יעלו וכמובן שהתחב"צ שהיא כנראה הגרועה בעולם לא תשתנה וכלנו נמשיך לנסוע ברכב ולשלם חצי על הדלק וחצי למדינה למימון קרקסי בחירות סתם כי אני צריך לנסוע לעבודה.

ובהקשר לנושא השירשור המחאה היחידה על מחירי הדלק היא לא להצביע לאנשים שלא עושים כלום בשביל להוריד אותם 

לא יותר פשוט לפנות לח"כ הכי קרוב אידאולוגית אלייך ופשוט לבקש ממנו? יש להם תקציב "קשר עם הבוחר" אז לפחות לנצל את זה ולשלוח בפייסבוק הודעה ואם אין פייסבוק אז אפשר לשלוח אימייל. תמיד יהיה אפשר למצוא ח"כ שהוא גמיש מחשבתית שיוכל לשנות את דרכו ולהציג שינויים שמתאימים לציבור בוחריו.

אפשר גם לראות בפרלמטר של מגזין שקוף  ולמצוא את החבר כנסת הכי קרוב אידיאולוגית ולבקש ממנו לקדם את ענייני הדיומא שמעניינים אותך

https://shakuf.co.il/30882

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 180
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 10 שעות, DareDevil כתב:

אפשר גם לראות בפרלמטר של מגזין שקוף  ולמצוא את החבר כנסת הכי קרוב אידיאולוגית ולבקש ממנו לקדם את ענייני הדיומא שמעניינים אותך

זה נכון אם אתה מדבר קונקרטית בנושא מסוים אבל אני מדבר על דבר הרבה יותר עמוק שינוי מדיניות  למשל אחד הדברים שמטרידים אותי ביותר זה מצב התחב"צ השינוי דורש תיקצוב רציני שבזה אף אחד לא יעזור לי כ"כ מהר לא מדובר באיזה שינוי הנחייה זה כמו לפנות לליברמן אני מצביע שלך תוריד את המס על.... זה בטח "מאוד יעזור".

האחרון שעשה קופה פוליטית מעשיה זה כחלון ברפורמה במחירי הסלולר וגם זה לא החזיק מעמד היחיד שעשה משהו רציני בתחב"צ זה סמוטריץ אבל גם אני תקוע כמו כולם ולא מצביע לו בגלל אידולוגיה למרות שהו תועלתי ליום יום.

פורסם
לפני 3 שעות, מאזדה חבוטה כתב:

האחרון שעשה קופה פוליטית מעשיה זה כחלון ברפורמה במחירי הסלולר וגם זה לא החזיק מעמד

אני לא רואה אנשים כבולים ל3 שנים למפעיל עם עלויות של 300 שקל לחודש עם תוכניות עלובות

סמוטריץ

אכן סמוטריץ עשה הרבה לתח"צ אבל הוא היה זמני כמו מירי רגב

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

האחרון שעשה קופה פוליטית מעשיה זה כחלון ברפורמה במחירי הסלולר וגם זה לא החזיק מעמד 

לפני 10 דקות, DareDevil כתב:

אני לא רואה אנשים כבולים ל3 שנים למפעיל עם עלויות של 300 שקל לחודש עם תוכניות עלובות

הרפורמה אכן החזיקה מעמד.

כחלון לא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

כחלון לא.

בגלל הכישלון בדיור,

וגם אם יבוא מישהו ויוריד את יוקר המחיה ומחיר הדלק זה יועיל לו רק לאותם בחירות במקרה שיהיו ממש צמודות למאורע.

לפני כשעה, DareDevil כתב:

אכן סמוטריץ עשה הרבה לתח"צ אבל הוא היה זמני כמו מירי רגב

זאת בדיוק הנקודה אם זה היה מתורגם בקלפי וכן להפך לגבי אנשים שהעלו מיסים ואת יוקר המחיה כמו איווט היינו אולי זזים במשהו.

פורסם
לפני כשעה, tza כתב:

אאוץ. לא ידעת?

תדלקתי אתמול בדיוק מה שהייתי צריך לנסיעה הקרובה.

ידעתי. וקראתי.

אבל כמה זמן אפשר למשוך עם הנורה דולקת?

פורסם (נערך)

תשמע, אם להגיב לזה ברצינות. 50 אג' על מיכל של 40 ליטר זה 20 שקל.

עכשיו, לא שזה לא כסף. אבל זה לא מספיק כסף בשביל שאני אכנס כל פעם לתחנת דלק לתדלק 5 ליטר.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
  • אהבתי 4
פורסם
לפני שעה, Nakamichi כתב:

תשמע, אם להגיב לזה ברצינות. 50 אג' על מיכל של 40 ליטר זה 20 שקל.

עכשיו, לא שזה לא כסף. אבל זה לא מספיק כסף בשביל שאני אכנס כל פעם לתחנת דלק לתדלק 5 ליטר.

זה "פרנציף"😝 מה הנושא לא היה מחאה על המחיר? הנה המחאה!

• תוכן חדש...