Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. התייעצות מכירה - קניתי יונדאי איוניק 2019 לייסינג דגם פרמיום עם 120,000 ק"מ ב 70,000₪ לפני 8 חודשים.

ראיתי שהיום הם נמכרים לפחות ב 85,000₪ ואני זקוק לכסף.

אז חשבתי למכור את הרכב ולקנות רכב יותר זול עד 40,000₪.

2. התייעצות קנייה - אם אמכור מץאחפש לקנות רכב עד 40,000₪ חשוב לי שלא יהיה גדול מדי אבל גם לא קטן אני גבוה, ושיהיה כמה שניתן חסכוני ואמין.

אופציות ?

מה הדיעה שלכם בנושאים?

פורסם

מה זה דיעה שלנו בנושאים? 

יש לך רכב ששווה כביכול 85 אלף, ואתה רוצה לקנות רכב ב-40 אלף וזקוק לכסף, זאת אומרת שאתה צריך סביב ה-40 אלף שקל. אין לנו שמץ של מושג אם ה-40 אלף הם בשביל לממן ניתוח לקרוב משפחה או על 300 קילו של ממתקים. לכן, למה לשאול את דעתנו בנושא? 

פורסם
לפני שעתיים, evc כתב:

מן הסתם הוא רוצה את הדעה שלנו לגבי איזה רכב להחליף ולא לגבי האם להחליף.

בדיוק

פורסם

מצד אחד הרכב שלך עלה בשווי שלו, מצד שני - כל השוק עלה, גם הרכב שתקנה עלה במחיר.
עד 40 אלף שח - מעריך אתה צריך לרדת בשנתון לאיזור ה 2015- 2014, ואולי גם לרדת  ברמת הרכב. ויש לזה השלכות גם על אמינות. אין קסמים.
אם אתה רוצה רכב חסכוני זה עוד יותר בעייתי כי היברידיות בנתנונים האלה הם בד״כ עם קילומטרז׳ בשמיים.

תבדוק יונדאי איי30, קיה סיד - בגזרת המכוניות הלא גדולות מדי אבל גם לא קטנות, או הונדה ג׳ז היברידית בגזרת החסכונית, תראה איזה שנתון ייכנס לך בתקציב, תחשוב אם כדאי לך.

• תוכן חדש...