Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבורי שיטות המכירה והשירות הישירות של טסלה וההנחיה שאין צורך בביקורים תקופתיים במוסך היו נקודת מכירה עיקרית אחרי 2 רכבים שסיימו עם מנוע גמור בגלל תקלות סדרתיות עם כל מה שמשתמע מכך בהתנהלות מול יבואנים ותחנוני ״רצון טוב״. שכל אחד יעשה את השיקול שלו עם מי הוא ״מתחתן״ ל- 1-4 שנים הקרובות וכמה זה הולך לעלות לו (בכסף, זמן ועצבים).

ואני יודע שהשירות של טסלה בישראל רחוק מלהיות מושלם. אם אצטרך אתייג את איילון מאסק בטוויטר

פורסם
לפני 14 דקות, galbh כתב:

עבורי שיטות המכירה והשירות הישירות של טסלה וההנחיה שאין צורך בביקורים תקופתיים במוסך היו נקודת מכירה עיקרית אחרי 2 רכבים שסיימו עם מנוע גמור בגלל תקלות סדרתיות עם כל מה שמשתמע מכך בהתנהלות מול יבואנים ותחנוני ״רצון טוב״. שכל אחד יעשה את השיקול שלו עם מי הוא ״מתחתן״ ל- 1-4 שנים הקרובות וכמה זה הולך לעלות לו (בכסף, זמן ועצבים).

ואני יודע שהשירות של טסלה בישראל רחוק מלהיות מושלם. אם אצטרך אתייג את איילון מאסק בטוויטר

שוק הרכב הישראלי חייב חוב עצום לטסלה, שאני בספק שהוא אי פעם יוכל להחזיר, על זה שהיא הדליקה אש מתחת לתחת של הרבה מאוד גופים בענף (לא רק יבואנים). אין ספק שאפילו כשאני מסתכל על זה דרך הפריזמה של מתחרה, אני לא יכול להתעלם מזה שהיא עשתה (ומשיחות עם "מקורות" בכל מיני מקומות, ממשיכה לעשות) הרבה מאוד מה-Heavy Lifting עבורנו ועבור לא מעט שחקנים אחרים. אם הם לא היו נכנסים לכאן, המצב היה שונה בתכלית ממה שהוא היום. אני מניח שהיינו ממשיכים לדשדש על סביב 1000-2000 חשמליות בשנה מקצה לקצה לפחות עוד 4-5 שנים.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אל תשכחו של החברות אם הם רוצות לקרוא לכם,

נגד רצונכם,

הם פשוט ייצרו לכם במחשב הרכב, שתדלק נורת תקלה כל 20אק"מ, ואז בלי לרצות את תבואו על 4,

אז כל עוד טסלה לא יושבת על הכביש שנתיים,

ויוכח שבשנתים האלו אין כל חודשים קריאת שירות על תקלה מסתורית אחרת,

לא יעזורו לכם הסיפורים ע"כ שלא צריך טיפולים,

הרי הכל זה חישנים כל חישן שנפק תחכה לשירות טסלה,

אז  נחכה ונראה,

• רעיון גרוע 3
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

יש כבר אפיון לכמות התקלות?

מענין שאלון מאסק הודיע שהוא פותח חברת ביטוח בגלל העלות היקרה שרוצים לבטח את הרכבים שלו,

פריצת הדרך של הכמוית המסחריות שאנחנו רואים, שיכולה לשקף יותר נתונים היא די חדשה,

אבל אם יש נתונים מוכחים לדעתי זה יכול לעזור לשאר החברות לקבל אינדיקציה לגבי אפיון תקלות.

פורסם (נערך)

נמכרו בעולם מעל מיליון מודל 3. יש מספיק מידע באינטרנט, וכנראה בגלל ההייפ יותר מידע מכל רכב אחר.

אני משלם על ביטוח לטסלה אותו מחיר ששילמתי על ביטוח לפג׳ו 208

עריכה אחרונה על ידי galbh
פורסם
לפני 10 שעות, galbh כתב:

אתה מודע לזה שטסלה מוכרים רכבים בעולם מ-2012 ושמודל 3 שנמכרת בישראל קיימת מ-2017?

דבר טוב אצל טסלה, הוא שהם מציעים כמות דגמים מצומצמת, ויכולים להתרכז בהם ולעשות אותם טוב.

כמו מסעדה שמכינה תפריט מצומצם של מנות, ולא נותנת לך תפריט באורך של ספר הג׳ונגל, שאין בו זיקה לסוג מטבח מסויים, ובפועל פשוט שולפת מנה מהמקפיא ומחממת.

ובשביל חברה שקמה לפני 10 שנים מאפס, ועוד במדינה שנשלטת חזק ע"י קרטל יצרני רכב ורגולטור שתקוע בשנות ה70, להגיע למה שטסלה הגיעו, זה סופר מרשים.

• רעיון טוב! 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 12 שעות, Gopher כתב:

לא רק בתים פרטיים גם מי שיש לו חניה בטאבו, שזה בערך חצי מדינה, יכול להתקין.

תוכיח בבקשה את המודגש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אם לחצי מהדירות היתה חניה בטאבו, זה לא אומר שבכל חניה זה פשוט וקל להתקין את זה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לחבר עם דירה בבניין חדש היו סיבוכים להתקין עמדה לטסלה שלו, היה צריך להעביר את התשתית דרך מחסן של אחד השכנים ועוד כל מיני בעיות טכניות.

מה יעשה אדם שגר בבניין משנות ה70 והחניה הפרטית שלו בטאבו עומדת באמצע מגרש אספלט פתוח לשמים?

מניח שטכנית אפשר להתגבר כמעט על הכל אבל זה עולה לא מעט והופך את העניין ללא משתלם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יזהם במרכזי הערים,

ולא בתחנות הכוח של חברת חשמל,

לא נורא,

אז לא ידפוק פוזה על כל השכונה.

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 17 שעות, Gopher כתב:

לא רק בתים פרטיים גם מי שיש לו חניה בטאבו, שזה בערך חצי מדינה, יכול להתקין.

זה יהיה כרוך לפעמים בויכוח עם ועד בית מקובע ומיושן אבל בהחלט אפשרי אם תתעקש, גם החוק לצידך.

יש לך הוכחה לטענה הזאת שלחצי מדינה חניה בטאבו?

ניחא, מה עם החצי השני של המדינה שאין לו חניה בטאבו, אתה הולך לממן להם חניה כזאת או שאתה בדרך לפיתוח טעינה סופר מהירה של מכונית חשמלית?אתה גם יכול להציב אינספור עמדות טעינה חשמליות ברחבי ישראל?

פורסם (נערך)
לפני שעה, SlowRide כתב:

לחבר עם דירה בבניין חדש היו סיבוכים להתקין עמדה לטסלה שלו, היה צריך להעביר את התשתית דרך מחסן של אחד השכנים ועוד כל מיני בעיות טכניות.

מה יעשה אדם שגר בבניין משנות ה70 והחניה הפרטית שלו בטאבו עומדת באמצע מגרש אספלט פתוח לשמים?

מניח שטכנית אפשר להתגבר כמעט על הכל אבל זה עולה לא מעט והופך את העניין ללא משתלם.

אצלנו היה צריך לחצוב באספלט.. אפשר לעשות כמעט הכל. בוודאי שכדאי לבדוק עלויות ופתרונות אלטרנטיביים

עריכה אחרונה על ידי galbh
  • תוכן חדש...