Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, וגם האוקראינים קיבלו T-55S אבל לא יודע אם השתמשו בו.

ממה שאני זוכר הרוסים השתמשו/משתמשים בהם בתור קנה ארטילרי והיה איזה סרטון או שניים של טנק תופת. 

אגב, אם אני הייתי בפיקוד הרוסי גם הייתי משמיש את כול ה T-55 שאפשר. אולי לא בתור טנקים אלא משהו אחר, אבל אם יש ערימות למה לא להשתמש בהם?
הייתי מפעיל אותם בשלט רחוק רוב הסיכויים. הבעיה שאין טען אוטומטי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, mikyl כתב:

T-55 זה טנק משנות ה-50 המאוחרות. כדי להשוות מרכבה סימן אחד נכנסה לשירות ב-79. וכן, הם הפעילו באוקראינה גם את ה-T-55.

הזיה. אשכרה אכזרית אבל כטנק.

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

אני הייתי מהמר על התעמולה.

כמובן שזה תעמולה/חרטא, כמו עם הלוחמים מתימן.

רק לא מובן אם זה פרופוגנדה של הרוסים, מאיזו סיבה לא מובנת, או קשקוש של התקשורת המערבית.

המלחמה הגדולה באירופה מזה עשרות שנים, ומה שיעזור לרוסים זה 30 טנקים מאולפני צילום (שמשום מה האולפנים תחזקו כמעט 30 שנה), וכמה מאות לוחמים מתימן.

גם מוזר שעם צבא שתכף נגמר לו הכסף, המשאבים והחיילים, הרוסים מתחילים לצבור מומנטום. אז או שלא הכל כל כך רע שם כמו שמספרים, או שהצבא האוקראיני מתחיל להתפרק לאט לאט (לדעתי, שילוב של השניים).

פורסם
לפני 13 שעות, gadik6 כתב:

גם מוזר שעם צבא שתכף נגמר לו הכסף, המשאבים והחיילים, הרוסים מתחילים לצבור מומנטום. אז או שלא הכל כל כך רע שם כמו שמספרים, או שהצבא האוקראיני מתחיל להתפרק לאט לאט (לדעתי, שילוב של השניים).

שוב איש קש, אתה חוזר על טענות שנשמעו בתחילת המלחמה, בטח לא עכשיו (ואני עוקב אחרי ערוצי טלגרם אוקראינים, אין שם טענות כאלה). האוקראינים מודים בפה מלא שהמצב בחזית קשה מאוד מבחינתם ושהבעיה היא שאין מספיק חיילים, לא בעיה של ציוד.

פורסם (נערך)

מה זה אף אחד לא טוען?   רק בעמודים האחרונים כאן יש לך טענות לגבי היכולת של הצבא הרוסי להחזיק מעמד, וכך גם בעיתונות הישראלית/מערבית.

מה שבאמת קורה בחזית האוקראינית אני יודע, אבל אין בהכרח קשר בין המצב אצלם בחזית, או בין מה שהם טוענים, למה שאנשים כאן בוחרים לשמוע או לכתוב. 

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

רק בעמודים האחרונים כאן יש לך טענות לגבי היכולת של הצבא הרוסי להחזיק מעמד, וכך גם בעיתונות הישראלית/מערבית.

אתה חי בעולם ווירטואלי. ברור שמצבם של אוקראינים קשה, אבל זה לא אומר שמצבם של רוסים יותר טוב. וזה משתקף גם בעיתונות הישראלית.

פורסם (נערך)

מצבם של הרוסים כן יותר טוב, כי אחרת הם לא היו ממשיכים להתקדם בחזית.

שלא לדבר על כך שבאוקראינה 20% מהשטח כבוש על ידי הרוסים, כרבע מהאוכלוסיה הם פליטים, כמדומני, ישובים הרוסים, כלכלה מרוסקת ועוד ועוד.

אז איך שלא תסתכל על זה, מצבם של האוקראינים משמעותית פחות טוב.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

פורסם (נערך)

זוכרים את נורד סטרים 1 ו 2 ? לרוסים יש נקמה חדשה במערב : על פי החשד הרוסים, באמצעות אוניות סוחר רוסיות וסיניות, מורידים עוגן באמצע וקורעים סיבים אופטיים בקרקעית הים הבלטי והים הצפוני .

ככה יש פחות פורנו באינטרנט . עין תחת עין. 

מה שעוד מעלה את החשד זה שהספינות האלה מכבות את ה AIS שלהן לזמנים ארוכים אבל שוכחות שיש לווייני צילום. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

נראה שהמלחמה בין רוסיה לאוקראינה מתפשטת לאיזורים אחרים. יש מאבקים ביניהן בכל מרכז אפריקה. ועכשיו אני שומע דיווחים שהאוקראינים בעצם מנהלים את כל המתקפה על חאלב מול אסד. מעניין אם ישראל מסייעת גם…

פורסם
לפני שעתיים, garicho כתב:

נראה שהמלחמה בין רוסיה לאוקראינה מתפשטת לאיזורים אחרים. יש מאבקים ביניהן בכל מרכז אפריקה. ועכשיו אני שומע דיווחים שהאוקראינים בעצם מנהלים את כל המתקפה על חאלב מול אסד. מעניין אם ישראל מסייעת גם…

משהו קורה. ביבי מקיים הערב התייעצות עם ראשי מערכת הבטחון.

פורסם
לפני 15 שעות, garicho כתב:

. ועכשיו אני שומע דיווחים שהאוקראינים בעצם מנהלים את כל המתקפה על חאלב מול אסד. מעניין אם ישראל מסייעת גם…

בטח שישראל מסייעת. זה החלום של ישראל שארגון ג'יהאדיסטי קיצוני יחליף את הקצב בשאר.

מי שנלחם שם כרגע מול אסד, בין היתר, זה ארגון HTS, שזה למעשה אל קאעידה.

הם גם מקבלים תמיכה ממדינות נאורות כמו טורקיה וקטאר, ושאר איסלאמיסטים.

אבל אם שמעת שאוקראינה מנהלת את כל המתקפה, אז זה בטוח טוב לנו.

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

אבל אם שמעת שאוקראינה מנהלת את כל המתקפה, אז זה בטוח טוב לנו.

איך הגעת לזה מההודעה שלי? 

תהיתי אם ישראל מסייעת, כי עד כמה שאיסיס בעייתיים לישראל, הם יותר בעייתיים לציר רוסיה-איראן.

ובכלל, מי יכול להיות בטוח במשהו. גבר, שחרר. זה עולם אפור, מגעיל ואינטרסנטי.

• תוכן חדש...