Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, vadim6385 כתב:

נכנס ולקח, מה הלאה?

במקומו יקום חרא אחר, אולי בכלל ערבי ישראלי, בדואי מהפזורה, אזרח ירדני/מצרי שנכנס כתייר, או בכלל יהודי שהושפע מהרעיונות של מה שזה לא יהיה, ובטוח שהוא יכול ליצור עולם טוב יותר בכך שייקח נשק שמחזיק בצורה חוקית, ויתחיל לרסס.

צריך פתרון יותר אלגנטי מאשר להיכנס ולכסח. זה נראה אולי טוב בכותרות, אבל לא פותר את הבעיה.

אם בכלל רוצים לפתור אותה. לי נראה שלכל הגורמים המעורבים, כולל בצד הישראלי, טוב ככה.

צריך להראות יותר כוח לדעתי, זה יגרום להם בפעם הבאה לסתום את הפה.

הוא יצא לרחובות והתחיל לטנף עלינו ולפאר את המעשה של בנו.

לא חייבים לכסח, פשוט צריך להראות עליונות, להראות שאנחנו עושים מה שאנחנו רוצים במדינה שלנו ואם יבוא אחד אחר אנחנו נכנס גם בו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדוב הרוסי פחות אכפת מהאזרחים שלו שיאכלו חרא בגלל סנקציות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, boy23 כתב:

צריך להראות יותר כוח לדעתי, זה יגרום להם בפעם הבאה לסתום את הפה.

הוא יצא לרחובות והתחיל לטנף עלינו ולפאר את המעשה של בנו.

לא חייבים לכסח, פשוט צריך להראות עליונות, להראות שאנחנו עושים מה שאנחנו רוצים במדינה שלנו ואם יבוא אחד אחר אנחנו נכנס גם בו.

צריך להראות שאנחנו לא מפחדים, והדרך הכי טובה לעשות את זה היא להפציץ בעזה, גם במחיר של מבצע צבאי חדש. אמנם זה כאילו "טרור בודדים", אבל ההסתה מגיעה מהג'יהאד האיסלאמי והחמאס, שהבינו שעדיף להם להסית לרצח ופיגועים מאשר לשגר טילים, כך גם יקבלו יותר הרוגים ישראלים וגם קשה יותר להצדיק פעולה נגדם ישירות. אז צריך להוכיח להם שהנקודה השניה אינה נכונה, ואז זה ייפסק.

פורסם
לפני כשעה, boy23 כתב:

המצב במדינה חרבנה.

יש פיגוע כל יום.

וזה השרשור הכי גדול פה בפורום? רוסיה ואוקראינה?

בפורום יש מקום להרבה שירשורים במקביל, אם אתה רוצה לדבר על משהו אתה מוזמן לפתוח שירשור בהתאם לכללי הפורום. 

להספים שירשורים אחרים בנושאים שמטרידים אותך פחות מקובל. 

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 13 דקות, MostlyWicked כתב:

הדוב הרוסי בינתיים חוטף סנקציות ברמה שגם צפון קוריאה לא חטפה, ישראל לא מקבלת שום סנקציות גם אחרי מבצעים בעזה. אז להגיד שהדוב הרוסי "יכול לעשות כל דבר" זה קצת חירטוט.

מציע לך לרענן את זכרונך.

להזכיר לך בכירים ישראליים שהיו צריכים להסתתר במטוסים בלונדון כדי לחמוק ממעצר?

להזכיר לך כל מיני סנקציות כלכליות על תוצרת הארץ באירופה?

וכל זה עם כל נהלי "הפללת" מטרות, הקש בגג ושימוש בתימוש מדוייק ויקר מאד, כדי לגרום מינימום נזק אגבי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, MostlyWicked כתב:

צריך להראות שאנחנו לא מפחדים, והדרך הכי טובה לעשות את זה היא להפציץ בעזה, גם במחיר של מבצע צבאי חדש. אמנם זה כאילו "טרור בודדים", אבל ההסתה מגיעה מהג'יהאד האיסלאמי והחמאס, שהבינו שעדיף להם להסית לרצח ופיגועים מאשר לשגר טילים, כך גם יקבלו יותר הרוגים ישראלים וגם קשה יותר להצדיק פעולה נגדם ישירות. אז צריך להוכיח להם שהנקודה השניה אינה נכונה, ואז זה ייפסק.

חוץ מזה, המחבלים באים מX, אז נפציץ את Y, שלכאורה לא קשור לזה, רק כי בטח ההסתה מגיעה משם (כשאין לך שום הוכחה מוצקה לזה).

זאת דרך בטוחה גם לייצר דור חדש, ממורמר ויצירתי יותר של מחבלים, וגם לאכול סנקציות.

מה לעשות במקום? לא יודע.

אבל אני בטוח שצריך פתרון אלגנטי ויצירתי יותר.

המלחמה שלך במקרה הזה זה מול דעת הקהל, ולא מול צבא סדיר.

איך זה קשור לרוסיה מול אוקראינה? 

תיזום מבצע של "דה-נאציפיקציה" בעזה, ומהר מאות תראה איך אתה הופך לבחור הרע בסיפור, לא משנה אם הסיבה שלך מוצדקת או לא.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
Just now, sperial כתב:

מציע לך לרענן את זכרונך.

להזכיר לך בכירים ישראליים שהיו צריכים להסתתר במטוסים בלונדון כדי לחמוק ממעצר?

להזכיר לך כל מיני סנקציות כלכליות על תוצרת הארץ באירופה?

וכל זה עם כל נהלי "הפללת" מטרות, הקש בגג ושימוש בתימוש מדוייק ויקר מאד, כדי לגרום מינימום נזק אגבי.

כן, בהחלט אשמח שתרענן את זכרוני מתי כל זה קרה, כי אני ממש לא זוכר שאי פעם היה משהו מכל זה. ובבקשה אל תגיד בן אנד ג'ריס.

פורסם
בתאריך 22.3.2022 בשעה 13:16, Ooga כתב:

לגבי האום לרוב הוא לא יודע כלום. אבל לגבי רוסיה ואוקראינה לשתיהן אינטרס לספר על מספרים נמוכים, אחת כדי לצאת בסדר ואחת כדי לשמור על מורל.

במריופול היו שלושה ימים של 500 הרוגים ביום, עד שזה פתאום הפך לאפס כבר שבוע למרות שהמצב שם רק הורע. אני משער שרק שם עברו את סף ה 10k אזרחים, בשאר אוקראינה מי יודע.. אני יודע ששיטחו כפרים שלמים בלילה אחד של התקפה ליד בסיסים ואף אחד לא הולך לספור שם הרוגים.

וזה עוד לפני ספירת החיילים האוקראינים ההורגים, שהם כנראה המון.

אז, כשבמריופול נצורים ומופגזים 400 אלף איש, דיברתי על עשרת אלפים הרוגים שפשוט לא סופרים. כתבתם שאני הזוי..

שבוע אחכ כבר היו שם רק 120 אלף איש, והמספר "הרשמי" עדיין עמד על 2500. היום ראש העיר אומר מעל 10 אלף, ואולי אפילו 20 אלף הרוגים.

אני חושב שתוך כמה שנים, כשיתחילו לספור נעדרים, אנחנו נהיה עדים למספרים מחרידים שם באוקראינה. עצוב.

https://apnews.com/article/russia-ukraine-state-of-the-union-address-zelenskyy-biden-kyiv-7cc069b80178629a60f4f2d166348d45

פורסם
בתאריך 9.4.2022 בשעה 12:57, boy23 כתב:

המצב במדינה חרבנה.

יש פיגוע כל יום.

חבוב. היית פה בשנים 94-97 בערך? 2000-2004? מה שקורה פה עכשיו זה קצפת ותותים ליד מה שהיה אז. אז קח הכל בפרופורציה (בלי קשר לפוליטיקה).

• אהבתי 6

חזיר דיזל

פורסם
לפני 36 דקות, Ooga כתב:

אז, כשבמריופול נצורים ומופגזים 400 אלף איש, דיברתי על עשרת אלפים הרוגים שפשוט לא סופרים. כתבתם שאני הזוי..

שבוע אחכ כבר היו שם רק 120 אלף איש, והמספר "הרשמי" עדיין עמד על 2500. היום ראש העיר אומר מעל 10 אלף, ואולי אפילו 20 אלף הרוגים.

אני חושב שתוך כמה שנים, כשיתחילו לספור נעדרים, אנחנו נהיה עדים למספרים מחרידים שם באוקראינה. עצוב.

היי, 

היחיד שהגיב לך על זה הייתי אני, לא קראתי לך הזוי. אמרתי:

בתאריך 22.3.2022 בשעה 13:00, David32 כתב:

מאיפה הבאת את זה?

עם כול הצעקות של זלנסקי, אין סיכוי שהוא היה מפספס הזדמנות להגיד שהרוסים הרגו לו עשרות אלפי *אזרחים*

במקום זה מתעסקים בכמה חיילים בבסיס במערב.

עכשיו לנושא מריופול והמספרים.

ב 06/04 מועצת העיר יצאה בהצהרה:

The killers are covering their tracks. Russian mobile crematoria have started operating in Mariupol. After the widespread international genocide in Bucha, Russia's top leadership ordered the destruction of any evidence of crimes committed by its army in Mariupol. One week ago, cautious estimates put the death toll at 5,000. But given the size of the city, catastrophic destruction, the duration of the blockade and fierce resistance, tens of thousands of civilians from Mariupol could have fallen victim to the occupiers. That is why Russia is in no hurry to give the green light to the Turkish mission and other initiatives to save and fully evacuate Mariupol. In addition, all potential witnesses to the occupiers' atrocities are being identified through filtration camps and destroyed.

The Russians left all the dirty work to the collaborators. Eyewitnesses report that the racists recruited local and DNR terrorists to special brigades. They collect and burn the bodies of Mariupol residents murdered and killed as a result of the Russian invasion. The work of these groups is directly coordinated by the self-proclaimed mayor-collaborator Kostiantyn Ivashchenko. For many years he and his associates repeatedly tried to seize power, but eventually he managed to become except that the director of the Mariupol crematorium.

"The world has not seen the scale of the tragedy in Mariupol since the Nazi concentration camps. The racists turned our whole city into a death camp. Unfortunately, the eerie analogy is gaining more and more confirmation. This is no longer Chechnya or Aleppo. This is the new Auschwitz and Maidanek. The world should help punish Putin's villains, "said Mariupol Mayor Vadym Boychenko.

ספוילר

image.thumb.png.e2056b16ff427caa8326055844a642b6.png

אז ככה:

יש לי ראנט ארוך לגבי הקרמטוריומים הניידים כי זה שקר עד שלא מראים אותם. אבל זאת לא הנקודה כרגע.

הערכות 5K, אבל הם משערים שיותר, ושעכשיו הרוסים שורפים את הראיות (כול הגופות) והורגים את אלה שראו את הזוועות.

עכשיו, חמישה ימים אחרי 10K וגופות פזורות ברחובות, אז כנראה שהם לא שורפים?

הרוסים מעלימים ראיות מאיזורי השליטה שלהם, ואז יורים טילים על חפי מפשע לאור יום באיזורים שהם לא שולטים בהם. בבוצ'ה הם השאירו את הגופות ברחובות ולא כיסו כלום, גג קברו קצת, כול השאר זה קברי אחרים שחפרו התושבים אחרי. איכשהו ההרגשה היא שלרוסים פשוט לא אכפת מאזרחים. 

אז הם לא מכסים את עקבותיהם, אז כנראה שאין קרמטוריומים ניידים. אבל עכשיו מחמש ו"כנראה מעריכים שיותר" יש עשרות אלפים.

הקרמטוריומים הניידים האלה זה כזה שקר. בתחילת המלחמה אמרו שהם לוקחים אותם כדי להסתיר את האבדות שלהם.

עכשיו זה כדי לשרוף את הגופות במריופול, אבל לא בערים אחרות.

אין דלק לטנקים, חיילים זורקים ציוד בשווי מיליונים בצד הכביש, האוקראינים תופסים ציוד יקר ורציני. מצלמים ומפרסמים עמדות רוסיות, מצלמים טנקים רוסים נלחמים, הרחפנים באוויר. אבל אף קרמטוריום (שהרי צורך מלא דלק) לא נתפס, ואין תמונות, אין כלום. 

אז אני עדיין מתקשה להאמין. סורי.

על ההשוואה לאושוויץ ומיידנק - גועל נפש להשוות. באמת.

change my mind. באמת. תנו הוכחה. 

והתגובה מלפני זה של סלואורייד על המורל לא תקפה יותר. אם אתה מודיע שהם שורפים, שגופות מכסות את הרחובות (ולא הייתה בעיה להראות את זה בבוצ'ה). אז יאללה.

לא אומר שאין הרוגים. לא אומר שיש פחות מ 10K. רק שאין מה להתסמך על ראש עיריית מריאופל, או זלנסקי. גם לא על פוטין ולא על לוקשנקו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 דקות, David32 כתב:

change my mind. באמת. תנו הוכחה. 

אני יכול לשלוח לפה תמונות של הקרימטוריומים הניידים. סרטונים שהם בפעולה אני לא בטוח שיש כאלה אבל אני יכול לנסות להביא לפה.

האם זו הוכחה מספקת?

מה יביא אותך על סיפוקך? תמונות?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יש סרטון אחד שמראה שהמוצר קיים. הוא מ 2013. הוא גם פורסם בתחילת הלחימה והועלה מחדש ע"י המון ערוצי חדשות.

זה מה שאני מכיר.

- By lifting money bags

פורסם

@David32

אני לא מתייחס לאמירת הקרמטוריומים הניידים, כי אני גם לא ראיתי תיעוד לכך, וגם כי זה לא באמת משנה משהו. אפשר אולי להגיד שהם החליטו לנקוט במספרים דווקא כי הם חושבים שהרוסים יטשטשו עקבות, אבל אני לא חושב.

את עניין המספרים אני לוקח למקום אחר.אז הם היו עסוקים בלתת מורל לאנשים להלחם, לא בלספור הרוגים. אחרי בוצ'ה והתגובה בעולם, זה קצת שינה את הגישה שלהם. רוב ההרוגים, לדעתי, כנראה היו כבר לפני שלושה שבועות.

מה גם שכרגע כבר שבוע אין ממש תיעודים מהשטח במריופול כי הרוסים לא נותנים גישה לאף אחד, ואין לי מושג למה.  נחכה לצילומי לוויין..

פורסם (נערך)

או! 

נחכה לצילומי לוויין.

פה אתה צודק.

כשהיה אינטרס פתאום להוכיח טענה, שלפו צילומים תוך שעה.

כי לשני הצדדים יש לוויינים וברור לנו שהם מצלמים את האיזור ללא סוף.

בגלל זה אני גם אומר, רוצים הרוסים לטעון שהאוקראינים ירו את הטיל על התחנת רכבת הזאת מהאיזור שהם טוענים? תביאו צילום. רוצים לטעון שהיה בתחנת רכבת כוח לוחם? תביאו צילום.

לרוסים פשוט לא אכפת.

המערב אם היה רוצה, היה מצלם. אבל לא רוצים כנראה. לא יודע למה.

ושוב, לא מכחיש שיש אזרחים הרוגים, והרבה מהם.

כן מפקפק בהמון מידע שזורם מאוקראינה. (על רוסיה אני בכלל לא מדבר, מדי פעם אני נכנס ל mir 24 להשתעשע בשקרים - בעיקר על הפגנות בכול העולם שלא מתקיימות או שמתקיימות בלי שום קשר לא לרוסיה ולא לגז הרוסי ולא לנפט הרוסי).

לא מזמן עלה סרטון שבוא איזו תושבת כפר אוקראינית מספרת איך החיילים הרוסים התפלאו שיש בתים מלבנים, לפטופים ונוטלה.

אלה סיפורים ששמענו ב 45. ב2022 כולם מכירים את החיים. ואוקראינה לא כזאת שונה מרוסיה. אולי פחות בתים מעץ מתפוררים, אבל גם ברוסיה יש בתים מלבנים.

אני מוכן לקחת הכול חזרה ולהגיד שאני טועה.

גם במקומות שמאשימים אותי בהיותי פרו-רוסי כי אני לא מאמין לכול מילה שנכתבת. משהו שכנראה תפסתי מכמה עשורים שבהם חייתי בארץ ישראל וב CNN היו כותבים שקרים.

הכי אני אוהב זה את הטיעון של לוקשנקו, שעכשיו כשכול חברות המערב יצאו, נעלמה התחרות, וסוף סוף התעשייה יכולה לפרוח. מה שעצר אותם זה התחרות. אחחח

עריכה אחרונה על ידי David32

- By lifting money bags

פורסם

טוב, מבחינתי עניין הקרמטוריומים הוא שקר:

https://www.breakinglatest.news/health/mariupol-on-twitter-and-telegram-the-hunt-for-the-mobile-cremation-ovens-of-the-russians/

אבל נראה שבניגוד לבוצ'ה, כן דואגים לגופות שם, אז תמונות לוויין של מלא מתים שוכבים כנראה לא יהיו.

124423977-215fa676-e7a6-4222-bd89-b8db7a

משום מה התמונה הזו מזעזעת אותי יותר מאשר הרבה אחרות גרועות יותר. אשכרה "סיירת מגפות" של ימי הביניים. Fucking hell.

• תוכן חדש...