Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אז ככה לפני שנה וחצי נסעתי בכביש ונעצרתי ברמזור אדום ואיזה מישהו נתקע בי ברמזור לבחור לא היה לא ביטוח צד ג ובטח שלא היה ביטוח מקיף ונראה אפילו חובה בספק אם היה לו ובהתחלה הוא רצה לשלם על נזק(15 אלף ועוד זה היה בזול) ואז התנער ואמר שאין איך לשלם תעשו מה שאתם רוצים ובלית ברירה תבעתי את המקיף שלי והם כיסו את זה

ואנחנו הלכנו ותבענו אותו בתביעות קטנות

וניצחנו קיבלנו את השתתפות עצמית+לפי מה שכתוב כסף על זה שהוא קילקל לנו עבר ביטוחי 

ועוד הוא שילם על הוצאה לפועל וכו'

בגלל שניצחתי בתביעה קטנה והוכחתי שזה הוא אשם

אין איזה דרך לבטל את תביעה בעבר ביטוחי?

חבל לי פשוט הכל היה אצלי מצוין והוא קילקל לי את זה על פארש

תודה אשמח לתשובה

פורסם

תראה כאן:

ההוראה הראשונה רלוונטית אליך.

האם היא כבר נכנסה לתוקף? האם היא חלה רטרואקטיבית?

כנראה שבשביל לקבל תשובות תצטרך לבדוק עם חברת הביטוח או סוכן הביטוח.

פורסם

קיבלת כבר מבית המשפט את התגמול עבור העבר הביטוחי... לא?

למה שחברת הביטוח תוריד את זה?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מה שכתב @סולל הדרך - בתנאי שאכן קיבלת את הפיצוי מהפוגע בהתאם לפסק הדין.

הדבר היחיד שעדיין מאיים עליך - ועליו כנראה אי אפשר לקבל פיצוי - הוא הסיכון של תביעה נוספת במהלך 2-3 השנים הקרובות, שעלול להקשות על רכישת פוליסת ביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 שעות, סולל הדרך כתב:

פות"ש מתכוון לדעתי, שהכתם בעבר הביטוחי ימחק כדי שהפרמיה לא תתייקר בחידוש הביטוח. הוא לא מתכוון לתגמול.

פורסם
לפני 35 דקות, יענקו כתב:

פות"ש מתכוון לדעתי, שהכתם בעבר הביטוחי ימחק כדי שהפרמיה לא תתייקר בחידוש הביטוח. הוא לא מתכוון לתגמול.

כן, אבל "הבעיה" שהוא כבר קיבל פיצוי על זה בצורת כסף מראש

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 4.2.2022 בשעה 20:18, סולל הדרך כתב:

בתאריך 5.2.2022 בשעה 08:41, sperial כתב:

מה שכתב @סולל הדרך - בתנאי שאכן קיבלת את הפיצוי מהפוגע בהתאם לפסק הדין.

הדבר היחיד שעדיין מאיים עליך - ועליו כנראה אי אפשר לקבל פיצוי - הוא הסיכון של תביעה נוספת במהלך 2-3 השנים הקרובות, שעלול להקשות על רכישת פוליסת ביטוח.

זהו על זה אני מדבר שיש לי כבר תביעה אחת ואני צריך שנה וחצי עוד להיות על הדופק ואתה יודע הכל יכול להיות בחיים 

ועוד תביעה שלא באשמתי כביכול לפי פסק דין קיבלי פיצוי על עבר ביטוח לא יודע אם זה מחושב קדימה גם או רק על שנה וחצי אחרונות 

בתאריך 5.2.2022 בשעה 09:39, יענקו כתב:

זהו בדיוק אני צריך נטו עבר ביטוחי נקי 

לא יודע איך אפשר לגשת לזה

אולי לשלוח לחברת ביטוח פסק דין?

פורסם

מבחינת חברת הביטוח זה לא אמור לשנות, זה שזכית בתביעות קטנות. חברת הביטוח שילמה לך את רוב הנזק ומבחינתם אתה לקוח "רע".

אלא אם אתה מתכוון להחזיר לביטוח את הכספים שהחברה שילמה (ושאותם לא קיבלת מהפוגע), לא רואה סיבה שישנו את העבר הביטוחי שלך.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא הבנתי.

קיבלת את כל הנזק כולל עליית פרמיה מהפוגע, מדוע חברת הביטוח שילמה לך, וכמה?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אם הבנתי נכון, הוא קיבל את עלות הנזק הישיר מהביטוח ואת ההשתתפות העצמית+עליית פרמיה מהפוגע.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

היית צריך לחשוב על כך מראש ולא לתבוע את המקיף.

אלא לתבוע אותו באופן אישי.

החיסרון. זה לוקח הרבה זמן.

אבל בדרך כלל סוכן הביטוח (לפחות שלי) רץ לבית משפט ומטפל בבירוקרטיה הזאת.

.

פורסם

קרה לי מקרה דומה לפות"ש.

ב 11/20 במתחם חניה נסע הבחור רוורס ופגע בפגוש שלי.

הוא טען שאני אשם ומכיוון שלא היתה לי אז מצלמה ברכב ולך תוכיח שהוא אשם תבעתי את הביטוח שלי וקיבלתי מה שצריך.

ב 4/21  חידשתי את הביטוח והפרמיה כמובן עלתה.

ב 12/21 הביטוח שלי (9 מליון) בתביעת שיבוב תבע את ביטוח צד ג' בבית משפט אזרחי ואני הייתי עד.

הביטוח שלי זכה ב 90%.

אתמול הודיע לי הביטוח שאני אקבל החזר על עליית הפרמיה, השתתפות עצמית, ירידת ערך וכן התביעה תימחק.

• אהבתי 1
פורסם

אני מבין שנקבע לך אשם תורם של 10%?  אם כן, מדוע החזירו לך את כל הנ”ל?

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

ממש לא.

הביטוח מחייב בכל הסכום של ההשתתפות העצמית גם אם נקבע לך אשם תורם קטן.

ייתכן שה 10% היו סכום קטן ולכן ’ביטלו’ את התביעה?

מה היו סכומי התביעה וסכום ההשתתפות?

וכמה בדיוק החזירו?

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...