Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני אגלה לך סוד קטן, על פי ה iihs רכבי ספורט יעודיים , כמו במוו סידרה m, אאודי s/rs, מרצדס amg וכו' מעורבים בתאונות עצמיות אפילו יותר מטסלה(באחוזים ניכרים) למרות שחלקם אפילו חלשים מטסלות. כך שכנראה שקהל היעד הבעייתי הוא פחות מי שקונה טסלה "בטעות" ויותר מי שקונה רכבים מתוך כוונה להשתמש. נכון להיום לפי דיווחים בתקשורת המקומית וגם לפי ה iihs הדבר מוביל בעיקר לנזקים ברכבי טסלה עצמם(טסלה בין המובילות בהעדר נזקי גוף בתאונות לפי iihs), כך שכל עוד מדובר על אנשים שהורסים לעצמם את הרכב אין בכך בעיה. יאמר לזכות טסלה שבניגוד להרבה יצרנים אחרים הם לא נותנים "לשחק" בבקרות הרכב חוץ מגרסת הפרפורמנס (וזה גם קצת עצוב ), כך שהרכב, תרצה או לא, ינסה לעשות את המקסימום כדי להגן על יושביו. מתוך ניסיון שלי אני יכול רק להגיד שהשילדה של הטסלה בהחלט ראויה לכמות כ"ס של הרכב, כך שצריכים לעשות פרובוקציות ממש גדולות כדי לאבד שליטה ברכב.

עיקר הבעיה הולכת להיות שלפי דעתי הרבה יצרני רכב מנסים לרדוף אחרי הכ"ס של טסלה בלי לתת את הדעת על הצורך בשילדה מתאימה.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם

ברכבים סטנדרטיים זה היה ונשאר סביב 70-120 כ"ס לטון, גם בהרבה רכבים חשמליים שמתהדרים בהספקים של 130-200 כ"ס. כך שאין פה מה לדאוג לדעתי.

חוץ מזה, מי שמספיק "מוכשר", יעשה תאונה עם הרוגים גם עם תלת אופן.

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

מי שרוצה להשתולל יעשה את זה עם טסלה ולא עם טסלה. טסלה ״מנגישים״ את הביצועים עם סדאן משפחתית לכאלו שלא יכולים לקנות רכב ספורט ב 1+ מיליון ש״ח.

מדי פעם עולים סרטונים בקבוצות הטלגרם של אוהדי טסלה בישראל של דבילים שנוסעים 230 קמ״ש בלילה בגשם ועוד דברים מטומטמים, הסרטונים האלה בד״כ מקבלים תגובות מאוד קשות. וממש לא צריך טסלה בשביל זה.

סתם השערה שבגלל המחיר ״העממי״ יחסית של מודל 3 יש הרבה יותר כאלה מאשר רכבי ספורט ולכן גם הסטטיסטיקה

עריכה אחרונה על ידי galbh
פורסם

הבעיה לא בנהגים "רגילים" שקונים טסלה, אלא בנהגים שמחשיבים את עצמם כספורטיבים ובמקום לקנות קופרה, רוכשים טסלה יותר מהירה.

האוטונומיה של טסלה בארץ לא שונה מכל רכב אחר עם בקרת שיוט אדפטיבית שקיימת כסטנדרט כיום כמעט בכל רכב שעולה החל מ 130k וגם בהרבה רכבים יותר זולים. האוטופיילוט של טסלה זה שם ממותג לבקרת שיוט אדפטיבים, שמירה על נתיב וזחילת פקקים רגילה שיש גם בכל רכב.

• אהבתי 2
פורסם

כבר היה שרשור זהה לגמרי באותו נושא, ממליץ לאחד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• ספונסר פורום
פורסם
בתאריך 31.1.2022 בשעה 19:46, hans כתב:

כבר היה שרשור זהה לגמרי באותו נושא, ממליץ לאחד.

מתנצל אם התפרצתי לדלת פתוחה.

ולעצם העניין - כמובן שמסכים עם כל מי שכתב פה שנהג לא אחראי יוכל לגרום לנזק עוד יותר גדול גם עם 200 כ"ס פחות, וללא מערכות הבטיחות המתקדמות של טסלה.

בכלל, הפוסט הזה איננו על טסלה - הוא על בני אדם שמתיישבים בהמוניהם (ע"ע הנגשת הביצועים) ברכב שאיננו עולה כמו משהו אקזוטי בהרבה, ולכן גם לא מפחיד את בעליו לרסק אותו מחד, אבל יש לו ביצועים שלא מהעולם הזה, מאידך.

ורק בגלל הדיסוננס הזה, שמקפיץ את הביצועים לליגה של 2 מיליון ש"ח, כתבתי מה שכתבתי.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני 10 דקות, הרקוליטו כתב:

שלום

הטייפ אר fk2 

5.7 שניות 0-100

הטייפ אר fk8

5.8 שניות 0-100

היפנים בכלל והונדה בפרט אף פעם לא נכנסו ברצינות למלחמות הכ"ס של היצרנים הגרמנים והאמריקאים. חוץ מזה, השרשור מדבר בעיקר על רכב חשמלי וה-Type R היא ממש ממש לא.

פורסם

התיחסתי רק לנתון התאוצה שנכתב לטייפ אר 5.3 שניות אפס למאה. אולי הכוונה הייתה אפס לשישים מייל.

בכל מקרה לא ראיתי בשום מקום רשמי נתון של 5.3 אפס למאה.

כיוון שאני בעלים של fk8 ידוע לי שהיא לא חשמלית🤣

• תוכן חדש...