Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קר באוטו. החימום הפסיק לעבוד 🥶

מעבר לפיתרון נפתר ע"י יעקוביביץ,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום קסום לכולם,

החימום הפסיק לעבוד לאחרונה (אולי לפני החורף ופשוט לא היה בשימוש). 

כשהרכב נוסע וחם והאוורור כבוי, אבל הוא לא בסירקולציה של אויר מפנים הרכב, נכנס אויר חם (בצד של הנהג יותר מאשר ליד הנהג), אבל ברגע שמפעילים את האוורור (עם או בלי ac), האויר שנכנס קר (ליד הנהג מרגישים שהוא מעורבב באויר חם). 

מדובר ב-i20 שנת 2010

פתרון מישהו?

פורסם

לי הייתה בעיה כזאת, נשמע שהרדיאטור של החימום שנמצא מתחת לדשבורד סתומה, 

אם יש לך בקרת אקלים מפוצלת, יתכן וזו הסיבה שבצד הנהג אתה מרגיש קצת יותר חום, 

פורסם
לפני 23 שעות, habore כתב:

מאוד לא מפוצל :)

איך אפשר לפתוח את הסתימה הזו?

ניקוי רדיאטור חום בכל מוסך יכולים לעשות את זה.

אם אתה אוהב לטפל לבד יש הרבה סרטונים ביוטיוב שמסבירים איך לעשות את זה.

פורסם

גם לי זה קרה ביונדאי אקסנט 2010, ופתחו את זה במוסך ע"י ניקוי עם חומר לניקוי צינורות מתכת נראה לי "פלאשינג" ועם לחץ של מים והכל נפתח. עבודה של כ- 10 דקות ובתשלום של 100 ש"ח במוסך לא מורשה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

האמת שזה נשמח כמו פתרון הרבה יותר קליל מלעשות עצמי, למרות שאני אוהב לעשות לבד. פשוט לא מוצא את הזמן

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 8.1.2022 בשעה 19:32, יעקוביביץ כתב:

גם לי זה קרה ביונדאי אקסנט 2010, ופתחו את זה במוסך ע"י ניקוי עם חומר לניקוי צינורות מתכת נראה לי "פלאשינג" ועם לחץ של מים והכל נפתח. עבודה של כ- 10 דקות ובתשלום של 100 ש"ח במוסך לא מורשה.

איפה מוצאים מוסך כזה?

• תוכן חדש...