Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

קיבלתי דוח תוצאות בדיקה לפני הרוכש האחרון (האחרון קנה לפני חצי שנה ומוכרים עקב קבלת רכב מהעבודה). הרכב כעת באחריות 'סלקט' (מורחבת?) לעוד חצי שנה.

השאלה שלי עכשיו היא מה אומרים הדברים בדוח פרט להחלפת דלת - להבנתי אלו דברים שטופלו לפני הקניה האחרונה מסוכנות טרייד אין.

כמובן שאקח לבדיקה בעצמי, אבל רוצה לוודא שאין איזה פסילה שכבר בגללה לא כדאי.

Screenshot_20211226-155741__01.jpg

פורסם

יש לציין סוג הרכב ופרטים חשובים נוספים אחרים.

עדיף בדיקה רלוונטית לעכשיו (אולי בינתיים הרכב עשה תאונה זו או אחרת ?).

וחוץ מזה - בדוק את זה שהוא "מקבל רכב מהעבודה" (תירוץ דיי נדוש למי שמסביר מכירה של רכב שקנה רק לפני חצי שנה).

כבדהו וחשדהו. אפילו אם הרכב באחריות (לבדוק מה כוללת אחריות זו).

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 8 דקות, חולגי כתב:

יש לציין סוג הרכב ופרטים חשובים נוספים אחרים.

עדיף בדיקה רלוונטית לעכשיו (אולי בינתיים הרכב עשה תאונה זו או אחרת ?).

וחוץ מזה - בדוק את זה שהוא "מקבל רכב מהעבודה" (תירוץ דיי נדוש למי שמסביר מכירה של רכב שקנה רק לפני חצי שנה).

כבדהו וחשדהו. אפילו אם הרכב באחריות (לבדוק מה כוללת אחריות זו).

טויוטה יאריס 2017 אם זה קריטי.

כמובן שאעשה עוד בדיקה. 

אני רק שואל האם יש דגל אדום בבדיקה הזו.

כי זה רחוק ולא ארצה לנסוע אם יש משהו שמיתר בדיקה נוספת.

לגבי האם באמת נתקבל רכב מהעבודה, קשה לבדוק, אבל אנסה. בכל מקרה מניח שהבדיקה הבאה כבר תראה אם יש ליקויים נוספים.

פורסם

אתה צריך להוציא דוח סליקה של הרכב לראות מה היה עבר ביטוחי ולבקש מהמוכר לראות דו"ח שמאי של התאונה שהייתה אם יש לו בכלל. אין דבר כזה דו"ח של הרוכש האחרון -  אתה תעשה בעצמך בדיקה כזו.

לשאול הבוחן במכון בדיקה אם הייתה פגיעה בקורות של הרכב.

אני בספק שתוכל לאמת שהמוכר מקבל רכב מהעבודה. אולי סתם לא אוהב הרכב. אם החשש קריטי לך אז אל תקנה הרכב.

חוץ מנושא התאונה לכאורה - אני לא רואה שום דבר חריג בבדיקה. 

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אולי אני דרמטי מידי, אבל תוצאות הבדיקה (הקודמת) טובות מידי.

מה היסטורית הבעלים? יש מצב שהוא רכש את הרכב מסוכנות ליסינג/טריידאין, והם אלה שהזמינו את הבדיקה?

פורסם
לפני 21 דקות, student כתב:

אתה צריך להוציא דוח סליקה של הרכב לראות מה היה עבר ביטוחי ולבקש מהמוכר לראות דו"ח שמאי של התאונה שהייתה אם יש לו בכלל. אין דבר כזה דו"ח של הרוכש האחרון -  אתה תעשה בעצמך בדיקה כזו.

לשאול הבוחן במכון בדיקה אם הייתה פגיעה בקורות של הרכב.

אני בספק שתוכל לאמת שהמוכר מקבל רכב מהעבודה. אולי סתם לא אוהב הרכב. אם החשש קריטי לך אז אל תקנה הרכב.

חוץ מנושא התאונה לכאורה - אני לא רואה שום דבר חריג בבדיקה. 

כמובן שאעשה בדיקה.

אשאל את מה שהצעתם. 

כבר עשיתי בדיקה במסלקה והתאונה מופיע עם ירידת ערך של 3.5 אחוז. 

לא יודע מה עוד אוכל ללמוד מזה. 

דוח שמאי אני לא יודע ממי אני יכול לקבל.

תודה עד כה

פורסם

אם בדוח סליקה אין תיקון יקר, בטופס שצירפת אין משהו חריג.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...