Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לעזרתכם בבחירה בין השניים: 

1 - אוקטביה 1.5 ambition 

2- קורולה ספייס (סטיישן)

מיועד היי למשפחה בת עם 3 ילדים (כיסא/בוסטר אחד).

נסועה לא גבוהה.

תודה 

פורסם

לטעמי אוקטביה,

כאן למרות שווי שימוש גבוה יותר, האוטביה שווה לקורולה בגזרת תא המטען, שקיטה יותר, מרווחת יותר ותחושה הרבה יותר טובה של פרימיום.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אם תשלום שווי שימוש גבוהה יותר בסקודה אינו מרתיע אותך לך על הסקודה.

רכב עדיף בכל פרמטר על הקורולה הבינונית ומטה .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 41 דקות, CX25GTI כתב:

אם תשלום שווי שימוש גבוהה יותר בסקודה אינו מרתיע אותך לך על הסקודה.

רכב עדיף בכל פרמטר על הקורולה הבינונית ומטה .

כנראה שבשביל נוחות צריך לשלם.

בגזרת המושב האחורי מי עדיפה? לשלושה ילדים עם כסא תינוק אחד.

פורסם

הסקודה מרווחת יותר מאחור , אבל צריך לבדוק את זה באופן ספציפי עם ההתקנים שלך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הסקודה מרווחת יותר מאחור (לא בהרבה אגב), לחובתה תעלת הינע גבוהה שמציקה ליושב באמצע. אם הם גם ככה על בוסטר/כסא, זה פחות יפריע.

לגבי תא המטען, נכון שלאוקטביה תא מטען מעולה, עדיין תא מטען בסטיישן עדיף והוא פרקטי יותר, בטח במצבים שדורשים להשטיח את שורת המושבים ולהוביל משהו גדול יותר.

לפני כמה חודשים התלבטתי בבחירת רכב ליסינג, רציתי לקחת אוקטביה סטיישן, מסתבר שהעלות החודשית לדגם הסטיישן גבוהה במאות שקלים מהדגם הרגיל. בסוף ויתרתי ולקחתי נירו (על אף התא מטען הקטן)

פורסם

גם אני הייתי בוחר באוקטביה שנהנית מיחידת הנעה חזקה יותר, תא נוסעים מוצלח יותר ומולטימדיה מקורית עם יכולת שיקוף לטלפון לעומת מערכת בהתקנה מקומית בקרוולה שאיננה איכותית.

החסרון היחיד של האוקטביה מבחינתי, הוא תפעול בקרת האקלים מהמסך שאיננו נוח תוך כדי נסיעה

פורסם

מסכים עם ההמלצות על האוקטביה אבל כמו שכבר הזכירו כאן יש הבדלים בשווי השימוש כי הקורולה היבירידת, מה ההבדל בפועל?

אגב לקורולה סטיישן יש מערכת שמע מקורית עם שיקוף אנדרואיד אוטו ואפל קאר פליי. מערכת בהתקנה מקומית יש רק בסדאן סאן ופלואו.

פורסם

מעניין מה שכתבת על הסטיישן, לא היה לי מושג. רוב הקורולות בחברה הקודמת שלי היו סדאן וכולם התלוננו על המערכת.  את המעט שלקחו סטיישן לא שאלתי.

ההבדל בשווי השימוש החל מינואר יהיה 400 שקל פחות להיברידית. היום זה 500. שנה הבאה אלוהים יודע.

• תוכן חדש...