Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

יש לי ברשתי סיטרואן סוף C4 2011 (צורה חדשה של 2012) מנוע 1.6 120 כ"ס

שמניעים את הרכב בעיקר בבוקר או בלילה לאחר שלא נסע כמה שעות טובות יש קצת רעש מוזר (דומה לרעש של דיזל) 

וברגע מתחילים לנוסע אחרי איזה דקה הרעש נפסק\נחלש מאוד

מישהו יודע למה זה קורה? הרכב עבר לאחרונה טיפול שימן פילטר (מקוריים) 

לא נדלקת שום מנורה והכל נוסע בסדר 

לרכב יש 86 אלף ק"מ

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

לפי מה שאתה מתאר מדובר בבעיה ידועה של התארכות שרשרת התזמון וכשל של המותחן בגרסאות הישנות של המנוע הזה.
קח את הרכב למוסך (עדיף גבע/מורשה פיג'ו) לעשות בדיקה והחלפה אם באמת יש צורך, ומומלץ לא לחכות עם זה.

פורסם

בדרך כלל זה שרשרת טיימינג שלא מקבלת מספיק שמן מיד אחרי הנעה כשהרכב קר. לפעמים מעברי שמן סתומים לפעמים זה בגלל שהשרשרת עצמה כבר נמתחה.

יכול גם להיות מרימים הידראוליים של השסתומים סתומים ושמן לא נכנס אליהם מספיק בזמן אלא רק אחרי שהשמן מתחמם ולחץ השמן עולה.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, dorban5 כתב:

בדרך כלל זה שרשרת טיימינג שלא מקבלת מספיק שמן מיד אחרי הנעה כשהרכב קר. לפעמים מעברי שמן סתומים לפעמים זה בגלל שהשרשרת עצמה כבר נמתחה.

יכול גם להיות מרימים הידראוליים של השסתומים סתומים ושמן לא נכנס אליהם מספיק בזמן אלא רק אחרי שהשמן מתחמם ולחץ השמן עולה.

אבל אין טיימינג ברכב הזה 

לפני שעתיים, dorban5 כתב:

כמה בערך יכול לעלות תיקון כזה? (במידה וצריך) איך המוסכניק יצליח לעלות על זה אם אני מביא לו את הרכב שהוא חם?

לא אמורה להדלק מנורה? המנוע שם ללא טיימינג 

9

עריכה אחרונה על ידי A900

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

אין נורת מנוע על רעשים מהשרשרת או מהמרימים.

צריך לבדוק באמת אם השרשרת לא נמתחה כדי שבטעות לא תקפוץ שן.

הייתה לי אותה הבעייה זה נפתר עם חצי בקבוק של liqui moly למרימי שסתומים.

פורסם
לפני 4 שעות, dorban5 כתב:

אין נורת מנוע על רעשים מהשרשרת או מהמרימים.

צריך לבדוק באמת אם השרשרת לא נמתחה כדי שבטעות לא תקפוץ שן.

הייתה לי אותה הבעייה זה נפתר עם חצי בקבוק של liqui moly למרימי שסתומים.

לאיזה מוסך לקחת אותו גבע, מוסך חברה או אחר?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

• תוכן חדש...