Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכשנו רכב. אפשר לקבל אותו ממש בימים הקרובים, או לחכות לינואר (כנראה לקראת סוף ינואר).

ברור לי שעדיף ינואר, אבל השאלה כמה.

אם נחכה לינואר - נאלץ לשכור רכב וזה יעלה לנו 1000-2000 ש"ח כתלות בכמה זמן נחכה לרכב החדש. 

כמה לדעתכם ההפרש כשנמכור את הרכב בעתיד בין 2021-דצמבר ל 2022 ינואר?

פורסם

שנתון 2022 יהיה יקר יותר, כמה? תלוי מתי תמכור, כמובן הפער יצטמצם כל עוד תחזיקו את הרכב יותר,

מה שכן, לא חושב שיש משהו במלאי שתוכל לקבל בדצמבר גם כך.

פורסם

אנחנו לא נביאים - קשה לדעת.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
Just now, zvit כתב:

אנחנו לא נביאים - קשה לדעת.

חשבתי שיש איזשהו "טווח" הגיוני שאפשר להגיד. נניח אם נמכור עוד 5 שנים. האם ההפרש יהיה 500-1000 ש"ח, או 2000-3000 ש"ח. וכו'.

לפני 6 דקות, wildlands2019 כתב:

שנתון 2022 יהיה יקר יותר, כמה? תלוי מתי תמכור, כמובן הפער יצטמצם כל עוד תחזיקו את הרכב יותר,

מה שכן, לא חושב שיש משהו במלאי שתוכל לקבל בדצמבר גם כך.

אתה יודע להגיד (לנחש) טווח? בהנחה שנמכור בעוד 5 שנים.

ואכן יש להם במלאי לאספקה מיידית.

פורסם

קניתם רכב? מזל טוב.

מניח שקניתם את הרכב כדי להשתמש בו וללהנות ממנו - ככל שתקדימו לקבל אותו, תמקסמו את ההנאה והשימוש ברכב החדש.

לא מצליח להבין את זה... מי שקונה רכב חדש, לא פועל משיקול כלכלי

• אהבתי 1
פורסם

יש מחירון בסיסי לכל רכב מיד2. 

המחירון מתייחס לחודש ינואר כחודש עליה לכביש. 

אם הרכב עלה לכביש בחודש מאוחר יותר יש תוספת של כ 500 - 600 שח על כל חודש נוסף לרכבים הנפוצים . 

זה אומר שדצמבר זה פלוס מינוס 5000 שח או יותר בהנחה שהחזקת אותו 3 שנים . 

ושוב , הכל בחישוב גס. 

בפועל קונים לא מתייחסים לחודש עליה לכביש וכך יוצא שאם קנית רכב בחודש שהוא לא ינואר יהיה לך קשה להתמקח . 

כל מה שכתבתי מתייחס לשוק נורמלי , לא המצב היום שכל מוכר מבקש מחירון משוקלל פלוס פלוס ומקבל. 

מפה זה כבר שיקול שלך . 

אם הייתי אתה הייתי שוכר רכב לחודש . ה 1500 שקלים האלה יתקזזו ביום המכירה. 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

בעיון בפוסטים האחרים שלך, אני מבין שמדובר ברכב קטן i10 / פיקנטו.

לו אני במקומך אם הברירה לקחת את הרכב עכשיו או לשכור רכב לחודש וחצי, הייתי לקוח את הרכב עכשיו. מה יהיה בעוד X שנים - רק אלוקים יודעים. הכסף שתחסוך עכשיו ישאר אצלך בכיס.

• אהבתי 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...