Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה השוטר חשב?

GR8Day
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר בכביש 436 בין רמות לגבעת זאב אני רואה ניידת עומדת בסוף הירידה שאחרי קבר שמואל הנביא.

השוליים לא רחבים, הניידת בולטת 'קצת' לתוך הנתיב והשוטר מחוץ לניידת עם דלת פתוחה - עוד קצת לתוך הנתיב - מכוון לייזר ומנסה 'לדוג' קליינטים.

מה הוא חושב?

עומד ליטרלי על הכביש בסוף ירידה בסיבוב. אכן מקום נפלא לפגוש אנשים שהאיצו ביודעין או שלא ביודעין, אך הוא מסכן את עצמו ואת שאר משתמשי הדרך.

יש להם מקומות מסוימים בהם הם עומדים על פי תכנון מראש? או שכל אחד עושה מה שנראה לו?

משום מה אני נזכר באמרה שנהג לומר חמי ז"ל: אל תחשוב מה החמור חושב, כי הוא לא חושב...

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מעניין 1

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

עד לפני חודשיים הייתי רואה את התופעה הזאת על כביש 1 באזור לטרון-ענבה כמעט כל לילה, שוטר עומד(בתוך הניידת) בשול לא בטוח ולא מואר עם דלת חצי פתוחה מחכה שמישהו יכנס בו מהנתיב הימני.

פורסם

נקודת לזירה אמורה להיות מאושרת מראש ע"י קצין תנועה

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ידוע ש'אמור' זה שם של דג שחי בים המלח.

או לפחות אמור לחיות שם.

לפני 19 שעות, tinoki כתב:

יש שם בדיוק מצלמת מהירות, ככה תקבל 1+1

המצלמה היא בהמשך, איפה שהכביש עולה קצת ואנשים מאטים.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

אני אחסוך לכם את הדיון - הוא לא חשב, בדיוק כמו אלה שנעמדים בצד של כביש מהיר, פותחים את הדלת לרווחה והולכים לעשות נאמבר 1 ולפעמים נאמבר 2.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

במשך השנים ראיתי מספר פעמים שוטרים בנקודה הזאת (בלי לבלוט לנתיב)

יש להניח שזו נקודה מאושרת.

אבל המיקום הזה מאשר את הנושא שנקודות נבחרות לפי הסיכוי לדוחות ולא לפי רצון לשמירה על חי אדם. {בסוף ירידה עצבנית, יש מצלמה קצת אחרי}

פורסם

הייתי מתקשר למשטרה (מוקד 100) ומדווח על אדם שעומד עם הרכב בצד הדרך על השול עם דלת פתוחה ומסכן את עצמו ואת הנוסעים בדרך. שישלחו ניידת 🤣

• אהבתי 2
  • מצחיק 6
  • רעיון טוב! 2

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

מתנדב בחלפים - סיוע בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחו״ל

פורסם
לפני 12 שעות, איש חדש כתב:

אבל המיקום הזה מאשר את הנושא שנקודות נבחרות לפי הסיכוי לדוחות ולא לפי רצון לשמירה על חי אדם. {בסוף ירידה עצבנית, יש מצלמה קצת אחרי}

חוץ מאור ירוק (שבעיקר מנסים לשכנע את עצמם) - מישהו מבעלי התפקידים לרגע חשב / אמר / הציע לבחור נקודות לפי רצון לשמירה על חיי אדם?!

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תמיד מחפשים מתחת לפנס, ולא איפה שהאבדה נמצאת.

המכמונות למיניהם נמצאים תמיד במקומות בעלי סיכוי גבוה לנהיגה במהירות גבוהה,

כלומר מקומות שבאופן יחסי אפשר ליסוע בהם יותר מהר,

הסכנה האמיתית היא במי שנוסע מהר במקומות שזה בלתי אפשרי,

שם שום שוטר לא יעמוד, כי הוא יתפוס שם מקסימום מתאבד אחד ביום.

פורסם

צריך להיות אכיפה רצינית ועם שלילות רישיון לגבי התופעה הזאת של עצירה בשוליים,

אין נסיעה בכביש בין עירוני שאני לא רואה לפחות כמה!

אין שום סיבה לעצור בצד אלא אם הרכב הלך עם בעיה קריטית שדורשת גרירה או בעיה רפואית כלשהיא שהנהג לא יכול להמשיך.

• אהבתי 2
פורסם

אחת ההגזמות שראיתי בנושא העצירה בשוליים לפני כמה שבועות היה נהג שעצר בשוליים בכביש 6 להשתין,  פחות מ-2 ק"מ לפני אזור המנוחה...

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...