Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז קודם כל הסיפור לגבי אמא של החבר שלי עם האאוטלנדר - הסיפור נכון לגמרי. דבר שני אנשים פה אולי מדווחים על דברים שקראו - הרכב שלי הוא פלאג אין (במוו 330E), עשיתי נסיעת מבחן על הנירו מסקרנות - ממש אבל ממש לא התלהבתי. לא מהרעשים, לא מרמת הגימור, לא מהפלסטיקים הזולים, לא ממערכת השמע,  לא מהכח במצב "ספורט" - מצטער, הרכב מכוון חיסכון ואת זה הוא כנראה עושה. אצלי אחרי 3 שנים הרכב ירד מ 33 ק"מ על חשמל ל 27. אני מניח שככל שעובר עוד זמן הנתון הזה יירד עוד. זה החסרון של הסוללות, אבל אולי מחירן יירד ויהיה שווה לשדרג סוללה או חלק ממנה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אני חושב שההשוואה לא במקומה,

אתה משווה BMW 330 שעולה יותר מפי 2 לנירו,

ברור שהנירו רועשת (יחסית) וברור שהמנוע לא חזק וברור שהאיכות היא לא כמו בBMW, אבל ביחס לקורולה, ולאוקטביה המצב סביר לחלטין (שוב לכאן ולכאן),

תנסה להשוות תפוחים לתפוחים.

אם תיסע במרצדס S500e נראה לי שפתאום הרכב שלך יראה לא הכי איכותי סאונד לא משהו, ותאוצה גם כנראה....

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, llaavvii כתב:

אני חושב שההשוואה לא במקומה,

אתה משווה BMW 330 שעולה יותר מפי 2 לנירו,

ברור שהנירו רועשת (יחסית) וברור שהמנוע לא חזק וברור שהאיכות היא לא כמו בBMW, אבל ביחס לקורולה, ולאוקטביה המצב סביר לחלטין (שוב לכאן ולכאן),

תנסה להשוות תפוחים לתפוחים.

אם תיסע במרצדס S500e נראה לי שפתאום הרכב שלך יראה לא הכי איכותי סאונד לא משהו, ותאוצה גם כנראה....

למה אתה בכלל מגיב לו ?
אתה לא רואה שמנסה להבליט מה יש לו,אם מישהו בטעות פיספס את החתימה שלו :D
אני ומי שחושב לקנות נירו PHEV במודע קונה פחמנוע אסייתי מעפן נטול סטייל/גימור פרימיום.... אבל מה,פאקינג עונה לכדאיות VFM ו-TCO,לשמו זה נרכש.
ורק אירופאים מסוגלים לייצר סוללה שאחרי שנתיים/שלוש עובר דגרדציה כזאת.
אבל אחרי סיפורי אמא של חברה אין לי ציפיה שיעבור על הנתונים שצירפתי בתגובות הראשונות שלי.
הדיון הזה די סיים את דרכו,בהצלחה לכל מי שרוצה לרכוש/בחיים לא ירכוש/שונא את הרכב הזה !

• אהבתי 2

• תוכן חדש...