Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיבו,אני מנסה להבין,מבחינה טכנית,את הסיבה להורדת מרווח הטיפולים ל 10K

מדינה מאובקת ? אז נותנים הוראה להחליף את פילטר האוויר במנוע כל 15K

מדינה חמה ? ספרד לא חמה ?!

יכול להיות הפקקים בכבישים ? יכול להיות ש PSA הגיעו למסקנה שאנחנו פשוט מדינה ג'יפה מאובקת וחמה עם פקקים לא נורמלים ולכן המנוע הזה צריך טיפול של מכונית בדייטונה 500 (-:

זה אומר שרוב הלקוחות בארץ יצטרכו להיכנס למוסך פעמיים בשנה לטיפול ולשפוך קרוב ל 2000 ש"ח ,זה נראה לכם הגיוני ?

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני שעה, yoni2sh כתב:

זה מאתר סיטרואן שאני רשום עם מספר שלדה,פה האינטרולים הם 20K

צילום מסך 153125.png

איזה אתר סיטרואן, בדיוק (מה ה-URL)? יש להם המון. מאד מעניין אותי לבדוק...
שום מסמך שקיבלתי כשקניתי את שלי (C4 פיקאסו 2017 שנקנתה חדשה 0 ק״מ ב-2018 מלובינסקי) לא הגדיר את המרווחים. ספר הבעלים הפנה ל״חוברת השירות״, ומסמך האחריות התנה אותה בקיום הטיפולים לפי השיגרה בחובתר השירות -- אבל לא קיבלתי כזו, ומספר פניות, גם לאנשי המכירות וגם למוקד הניב שהם לא יודעים על מסמך כזה.
2 מרכזי שירות של היבואן (כולל הראשי ברשל״צ) לא הגיבו בכלל על השארת הודעה בנושא. גבע חזרו אלי אז עם 20000 ק״מ, וכך גם אחד ממרכזי השירות של לובינסקי בצפון, אז זה המספר שאני עובד לפיו (זה גם המרווח באירופה, ולא ברור לי שישראל בהכרח נחשבת ״תנאים קשים״ -- באוסטרליה זה גם המרווח לפיקאסו, ומערב אוסטרליה ממש לא פחות חמה או מאובקת).

פורסם (נערך)

כמו שהבטחתי, ביקשתי מספר מסמכים ממכר בחו"ל. הוא החזיר לי את זה בתמונות ואני שם אותן פה.

להבנתי הוא דגם לי את העיקר שהדברים.

image.thumb.png.e042046faf6550c6de7e1e8ccc390289.png

image.thumb.png.7ea1c8e59be58bc460cbf7fd770ea0b9.png

image.thumb.png.4ba5a3efb34f8774f0e55200cfa8cf83.png

image.thumb.png.7040f2311dab629f02ea7499bf65af8b.png

image.thumb.png.64df6e860861803b087dd5d68b403c99.png

image.thumb.png.8ef39f2c53c075dbdf54b9028c08e06c.png

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי
  • אהבתי 2

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

טוב,אחרי שקראתי את המסמכים,

יש הסבר שהשמן מדולל בדלק ולכן יש ריאקציה כימית שמפרקת את הרצועה,זה כבר ידוע לנו.

מה שהפתיע אותי זה לא רק שהאינטרולים ירדו ל 10K אלה גם החלפת הרצועה ירדה ל 5 שנים או 90K בתנאים שהם מחוץ לאירופה.

אני חוזר ממה שרשמתי קודם

תשכחו מזה,המנועים האלו לא יגיעו בארץ ל 200K  

עם ישראל לא יתחזק את המנוע הזה כל 10K ואף פחות.

מעט מאוד מנועים יגיעו ל 100K ללא תופעות חמורות.

נגמר הסיפור

אני מוסיף,עכשיו ירד לי האסימון,

הם כנראה יודעים שהרצועה מאבדת בקצב מסויים את האלסטיות שלה,וגם אם היא מתפרקת בקצב יותר מועט מהרצועה הראשונה,זה עדין משפיע,ולכן הם רוצים שנחליף שמן כל 10K כדי שנגיע ל 90K בהחלפת רצועה עם מנוע שנפגע כמה שיותר פחות.

קרי : רוצים להגיע להחלפת רצועה ושהמנוע לא יזלול שמן לאחר ההחלפה עקב פגיעה מבנית מכנית ?

החליפו שמן כל 10K ואפילו פחות.

נגמר הסיפור ! נגמר הסיפור !

עריכה אחרונה על ידי yoni2sh
פורסם
לפני כשעה, nev כתב:

נכנסתי לאתר כדי לבדוק (לא מצאתי) ועל הדרך גיליתי שאפשר להזין קוד קופון להנחה בקניית רכב חדש. מעניין אם מקבלים תוספת + בקבוק שתיה.

אתה מקבל מיכל אוריאה + מנוע חדש לאחר 100K בחינם

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לגבי הטיימינג זה סביר, בקליאו מחליפים כול 4 שנים או  120 אלף.

אבל מי שנוסע באזור ה 18-19 אלף זה  שזה בערך ממוצע זה אכן לא נעים, כמעט שני טיפולים בשנה.

אם זאת ההנחיה החדשה מן הראוי שיתחילו לשלוח מכתבים לבעלי הרכבים.

כי אם גם הפעם תהיה פדיחה עם הרצועה החדשה… מפה כבר קשה להתאושש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

90K זה סביר מינוס להחלפת טיימינג

עם ישראל לא יתחזק בצורה כל כך חמורה כדי שהמנוע הזה יגיע בצורה מכנית סבירה להחלפת הטיימניג.

ופה קבור הכלב.

כדי שהרצועה תשמור על מינימום שלמות כדי לא לפגום בשלמות המכנית של המנוע הזה,צריך להחליף שמן כל 10K מקסימום,או לזרוק לפתח השמן טבליות צינק ומגנזיום,שאלה החומרים בשמן שמנסים להילחם בריאקציה הכימית שפוגמת ברצועה.

אולי 10 אחוז מהלקוחות יחליפו שמן כל 10K

עריכה אחרונה על ידי yoni2sh
פורסם

קודם כול הלקוח צריך לדעת על זה. שלא ברור איך הוא אמור לדעת.

מצד שני, אחלה מבחן לסיטרואן לבחון את הרצועה בתנאים קשים עם מרווח רגיל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

כמו שיודעים לשלוח ללקוחות מכתבים בנוגע לריקול, כך ניתן לשלוח להם לאותה הכתובת מכתב המודיע על שינוי בשגרת הטיפולים.

אגב,

ההורדה ל-10,000 ק"מ היא רוחבית. לאו דווקא רק ל-EB2.

ה-407 של אבא שלי, עם מנוע RFJ גם היא קיבלה את המתנה הזו. כך גם הפיקאסו שלי, ה-3008 של אחי ושל חבר (מנועי דיזל, גם הם).

אז לא רק שמעלים לנן את המס על השמן, אלא גם מכניסים אותנו למוסך לטיפול 10,000 ק"מ (פשוטו כמשמעו).

בנוגע ל-EB2, שיוציאו קיט הסבה לשרשרת וזהו.

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי

פורסם

אני לא יודע מה לגבי המנועים האחרים.

אבל לגבי 1.2,ההוראה מתאריך 23.12.2020 ,זאת בעצם הודאה שהרצועה החדשה מ 2017 נכשלה,בצורה מסויימת,ולכן אין מנוס מתכנית תחזוקה חריפה כדי לשמור עליה.

פורסם
לפני 15 דקות, TomerLL כתב:

אתה יכול לפנות אליהם בהודעה או באימייל ולבקש שגרת טיפולים 

http://wa.me/972525645555

[email protected]

תודה, אם כי בסיפור הזה כבר הייתי, וקיבלתי מידע מדולדל וסותר אחרי כמעט שבועיים של מאמץ ניכר. לא סומך עליהם, את המידע האמיתי כבר שאבתי מזמן מפורומים בחו״ל ומהמוסכים המורשים והמתמחים בארץ, שכן יודעים.
ממילא, כיוון שהרכב יוצא מאחריות עוד שבוע, כבר לא ממש משנה לי מה רשום (או לא) אצלם.

פורסם

במקרה הזה, פורומים של קהילות באירופה, לא יתנו לך מידע קונקרטי לרכבים שנמצאים מחוץ לאירופה

פורסם

מוזר, ביצעתי טיפול בפברואר ולא נאמר לי כלום על החלפת שיגרה.

לא הייתי אומר שהרצועה החדשה נכשלה, הם לוקחים משנה בטיחות בתנאים קשים.

• תוכן חדש...