Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שאלתי כאן לפני כחודש על הצעה מאלדן על מיצובישי ספייס סטאר משנת 2019 ב50 אלף, השבוע ראיתי את הרכב והוא בלי מערכת מולטימדיה (במעמד ההזמנה נאמר שיש..) ואני מרגישה שקצת חבל ללכת על דגם מ2019 שמרגיש מיושן ללא מולטימדיה.. ועם הוספה עצמאית של מערכת זה כבר הופך ליקר ולא בהכרח כדאי.

אני מתלבטת אם לשנות כיוון וללכת על עסקת אפס קילומטר. ההתלבטות שלי היא בין קיה פיקנטו למיצובישי ספייס סטאר (העדפתי שברולט ספארק, אבל דיברתי עם מספר סוכנויות ליסינג והיא לא תהיה במלאי כנראה עד מרץ 2022 :( ).

קיה פיקנטו - אני מפחדת מהגיר הרובוטי, קראתי ביקורות לא טובות ואין לי נסיון עם זה (אין לי נסיון גם עם ידני, הרשיון שלי רק על אוטומט). כמה זה באמת נורא?

מיצובישי ספייס סטאר - ראיתי שבדגם החדש המנוע יותר חלש, כמה זה משמעותי?

מתלבטת גם בין שני הדגמים האלו ואם בכלל  הן שוות את התוספת לרכב חדש או שכדאי להישאר בחיפושים אחרי יד שניה (או ללכת על ההצעה המקורית של אלדן).

יהיו לי הרבה נסיעות בחיפה, והרבה נסיעות בינעירונית חיפה-מרכז.  

פורסם

שלום,

כדאי לך להמשיך לחפש קיה פיקאנטו או יונדאי I10 מהדגמים הקודמיים, עם גיר אוטומטי.

בכל מקרה, לא לקנות פיקאנטו חדשה ללא נסיעת מבחן!

העברת הילוכים בגיר רובוטי חד מצמדי לא דומה למה שקורה בגיר אוטומטי - היא לא חלקה ומצריכה הסתגלות. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי עושה מאמץ ומחכה לשברולט ספארק, תהיה משמעותית עדיפה.

אבל אם לא, הייתי כבר בוחר ביונדאי i10, מרווחת מההפיקנטו, ולדעתי מושבים נוחים יותר.

התיבה מעצבנת, ההשהיות מורגשות ומהבחינה הזאת הספייס עדיפה, אבל המיצובישי כבר מרגישה מיושנת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

להרבה נסיעות חיפה - מקכז, הייתי מדיף סופר מיני. במיטחד אם את חושבת לרכוש רכב משומש.

הפיקנטו רכב מודרני יותר עם גיר גרוע (רובוטי חד מצמדי) והספייס-סטאר רכב מיושן יותר עם גיר פחות גרוע (רציף). 

פורסם

האמת, להרבה נסיעות בחיפה הייתי מעדיף את ספארק עם מנוע 1.4, גם כאשר מדובר בעסקה לרכב משומש. אני מניח שלאותו אלדן יש במלאי ספארק יד 2.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 7 שעות, May1 כתב:

יהיו לי הרבה נסיעות בחיפה, והרבה נסיעות בינעירונית חיפה-מרכז.  

תקצר היריעה מלתאר כמה המכוניות שאת מחפשת לא מתאימות לנסיעות בינעירוניות.

רעש, חוסר נוחות וקופצניות, סחיבה לקוייה במהירות גבוהה וכמובן - החשוב מכל - בטיחות ויציבות שפשוט לא מתאימות 

לנסועה בינעירונית.

המצב בשוק המשומשות כרגע קשה, זה נכון, אבל אין ספק שרכב בקטגוריית הסופר-מיני ומעלה (עדיף אפילו הצ'באק בגודל גולף)

יתאים הרבה יותר, יהיה מהנה לנהיגה לאין ערוך, בטיחותי בהרבה, מבלי להקריב כמעט כלום בעניין צריכת דלק, עלויות ביטוח ואחזקה. ננסיות ואוטוסטרדה פשוט לא מתחבר טוב.

במומלצים: יונדאי I-20/25, קיה ריו, סיטרואן C3-C4, פיז'ו 208-308, טויוטה יאריס, מאזדה2, וגם VW פולו, סקודה פאביה, סיאט איביזה ועוד.  לא נכנס כאן לבעד ונגד של כל דגם, רק אומר שכל אחד מהם עדיף בהרבה על מה שרצית לבחור, עם תיבות אוטומטיות שעולות על הספייססטאר (מהגרועות שבמכוניות על כבישינו...) או הפיקנטו.

הבחירה לא פשוטה ולקנות רכב משומש זה סיפור די מורכב בימינו, אבל המאמץ יהיה שווה את זה. 

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

לספארק אין בעיה של סחיבה, וגם לא קופציות, זה לא סוזוקי אלטו.

מה שכן יש לה זה אמינות, צריכת דלק טובה וביחס לתקציב תהיה די חדשה.

ספארק זה רכב זה שיתסדר מצוין גם בבין עירוני.

נכון, 208 או פולו יהיו עדיפות, המחיר בהתאם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 11 שעות, yulianx כתב:

נכון, 208 או פולו יהיו עדיפות, המחיר בהתאם.

אתה צודק, מבין הקטנטנות הספארק היא היחידה שעוד איכשהו סוחבת כמו שצריך. וזהו.

ואם מכניסים למשוואה את נושא הבטיחות והעמידות בתאונות (ובתור מי שנוהג כבר מעל 40 שנה אני מרגיש לעיתים 

כמו מטיף בשער לכל הדור הצעיר - אבל זה שיקול כה חשוב!) אזי, לעניות דעתי, הסופר-מיני הן הגודל המינימאלי 

שצריך להיכנס בשיקולי הקנייה של רכב בינעירוני.

ובמקום לאבד ערך במהירות ב-3 השנים הראשונות, אפשר באותו הכסף של "ליסינג 0" לקנות סופר-מיני בת 3.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

אז ככה..

קיבלנו השבוע קיה פיקנטו חדשות לעבודה והגיר פשוט זוועה

פשוט לא כיף לנהוג וההעברות הילוכים מתישות.

ממליץ לך בחום למחוק את הרכב הזה.

כמוהו גם יונדאי i10 מאותה סיבה.

אני כן ממליץ לך בחום כפי שאמרו לך כאן לשקול לקפוץ קצת למאזדה 2 או לסיאט איביזה שיהיו עדיפות משמעותית על הרכבים שרשמת.

• תוכן חדש...