Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דונגל carplay

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני נפלתי עם מערכת הקונקטד של מיצובישי

עובד זוועה
הומלץ לי לפרוץ (לפתוח) ולחבר דונגל חיצוני
יש המלצה על דונגל שעובד ממש טוב? לא אכפת לי לשלם על משהו טוב.
או בכלל ללכת על החלפת HU?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

כבר רבות דובר וסופר על נפלאות הקונקטד והמערכת הזאת כבר די יצאה לי מכל החורים.

האפשרות ההגיונית היתה פשוט לנסוע לחוף הצוק ולזרוק אותה לים (תקווה שלא תיפול על הראש של איזה נודיסט)

אפשרות שניה היתה לפתוח את המערכת ואז להשתמש בקופסה חיצונית שתומכת ב AA ו CP.

אני מבין שהרבה אנשים הסתבכו עם הפריצה ולפעמים אפילו דפקו את ה HU אז נתתי למומחה לפרוץ לי את המכשיר. זה בהחלט תהליך שדורש רמת ידע והבנה מעבר לבסיסים, בטח את הקבצים הנכונים וגם להכיר את כל הניואנסים של התהליך, מתי צריך לעשות ריסט למערכת, כי זה בהחלט דורש ניסיון. אני א עושה פרסומת למתקינים, מי שבאמת רוצה ידע למצוא אותו. אגב הוא מטפל גם במערכות סגורות של מותגים אחרים כמו WV ושות'. יש מספיק קבוצות של נפגעי גיל קאר שיש בהם מידע.

התהליך לוקח כמעט שעה ולאחר מכן הותקנו האפליקציות הבאות:

1.      סייר קבצים – להתקנות עתידיות של APK

2.      חנות אפליקציות אלטרנטיבית – אפטוייד

3.      נטפליקס

4.      דפדפן

5.      יוטיוב

6.      ישרא-TV כולל ערוצי ספורט

7.      האפליקציה של הדונגל  (AutoKit)

כמובן שתוכלו להתקין כל אפליקציה שתרצו דרך החנות.

כל האפליקציות שהותקנו עובדות ממש יפה!

הפיקוד מההגה לא השתנה. חשוב להקפיד לא לשדרג את הגרסה כי כל שדרוג גרסה ידרוס את הפריצה!

את הדונגל של Carlinkit רכשתי מהדוד אלי אקספרס עבור פחות מ50 ירקרקים ושבועיים המתנה. אני לא יודע לומר אם זה היצרן הכי טוב אבל הוא ללא ספק מהגדולים וסה"כ יש לו גם תמיכה טכנית טובה בפייסבוק ובוואטסאפ. רכשתי את הדגם הכי מתקדם שלהם עם תמיכה ב CP אלחוטי (שזאת פונקציה ממש מיותרת) בכל מקרה AA לא נתמך אלחוטית.

איך זה עובד?

אני רגיל לראות את ה AA עולה בתוך 10-20 שניות מההתנעה במערכות שבמקור תומכות ב CP/AA, במערכת של מיצובישי תחכו דקה עד דקה וחצי. ממליץ בזמן הזה תמתינו בסבלנות כי לחיצות מיותרות על האייקון עשויות לתקוע אותו לגמרי (כמו שקרה לי בהתחלה)
אז ניסיתי לנווט עם הוויז הפנימי של המערכת וביחד עם העומס של הדונגל על המערכת הוויז פשוט לא תפקד. הכל היה איטי להחריד ולא התעדכן, ככה שאם הדונגל לא עובד מסיבה כלשהי... תנתקו את הדונגל אם אתם רוצים להשתמש בוויז.

אם חיכיתם 60-90 שניות, הכל עולה יפה באופן אוטומטי והממשק נראה כמו כל
CP רגיל (לא מכיר את AA כי אין לי אנדרואיד).

גוגל Maps – מתפרץ לשידור הנחיות – יש איזו השהייה והמילה הראשונה בדרך כלל נבלעת, זה לא נורא אבל קצת מעצבן.

בוייז, לא נתקלתי בבעיה

ספוטפי – הסאונד מעט חזק, על גבול הרוויה – מבחינת שמע עדיף להיצמד ל BT שם האיכות לטעמי עדיפה. מבחינת ממשק כמובן ש CP נראה הרבה יותר טוב.

מקווה שעזרתי למישהו עם הקונקטד...

WhatsApp Image 2021-11-11 at 10.44.02 AM.jpeg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...