Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון מפות ניוט מאזדה 3 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

בכרטיס זיכרון למפות יש עדכון מ2017

המפות כבר לא מעודכנות

יש למישהו אפשרות לשלוח לי קבצים במידה ויש לו את המפות המעודכנות יותר?

התקשרתי לחברה igo שמציעה את השירות ורוצים 350 שקל על עדכון מפות 🤣🤣

עריכה אחרונה על ידי icc
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לגבי עדכון מפות - לדעתי אי אפשר להעביר בין רכבים, הקבצים מוגנים בעזרת קבצי sgn. לפי מה שאני מבין ההצפנה מקודדת לפי מספר השלדה. החלפה רק של קובץ המפות (הלי הsgn) לא עובדת. מה גם שלמרות שתוכנת הניווט די נוחה, עדיין אין בה עדכונים בזמן אמת על משטרות ועומסים שזה מאוד קריטי לי. לא מוצר שמצדיק 350 שקל עבור עדכונים ל3 שנים בעיניי.

לגבי אנדרואיד אוטו - עשיתי את העדכון ואני ממש לא מרוצה. מסך המגע בכלל לא זמין (גם לא במנוחה) וזה לא הכי נוח לעבוד עם הגלגלת. גם אי אפשר לשחק עם הזום. ידעתי את זה מראש ותכננתי פשוט להשתמש בטלפון במקביל במקרי הצורך הנדירים - אבל אז גיליתי שכשהטלפון מחובר, הווייז יכול להיפתח רק במסך של הרכב. אם יש למישהו פתרון לזה, אשמח לשמוע.

אם אתה משתמש אייפון - הבנתי שהאפל קאר פליי עובד הרבה יותר טוב.

אם אתה רוצה לנסות לשחק גם עם המפות וגם עם האנדרואיד אוטו במאזדה ואתה לא מוצא מישהו קרוב - אני גר בבאר שבע ואגיע לקראת סוף השבוע למרכז. מוזמן ליצור קשר. 

עריכה אחרונה על ידי daniel.asu
פורסם

אני צריך לחפש, אולי יש לי את הגירסה האחרונה ששוחררה באופן חופשי - מסוף 2019 נראה לי...

לפני 28 דקות, daniel.asu כתב:

לגבי עדכון מפות - לדעתי אי אפשר להעביר בין רכבים, הקבצים מוגנים בעזרת קבצי sgn. לפי מה שאני מבין ההצפנה מקודדת לפי מספר השלדה. החלפה רק של קובץ המפות (הלי הsgn) לא עובדת. מה גם שלמרות שתוכנת הניווט די נוחה, עדיין אין בה עדכונים בזמן אמת על משטרות ועומסים שזה מאוד קריטי לי. לא מוצר שמצדיק 350 שקל עבור עדכונים ל3 שנים בעיניי.

אפשר להחליף את קבצי המפות בלי לגעת בקבצי ה-license.

ככה עשיתי במשך 3 שנים עם הרכב הקודם, כל פעם הורדתי קובץ ZIP עם המפות המעודכנות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אוקיי, אז אשמח גם לקבל את הקבצים. כשניסיתי עם כמה קבצים שמצאתי באינטרנט - זה לא ממש עבד לי.

פורסם
לפני 44 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני צריך לחפש, אולי יש לי את הגירסה האחרונה ששוחררה באופן חופשי - מסוף 2019 נראה לי...

אפשר להחליף את קבצי המפות בלי לגעת בקבצי ה-license.

ככה עשיתי במשך 3 שנים עם הרכב הקודם, כל פעם הורדתי קובץ ZIP עם המפות המעודכנות.

מאיפה אפשר להוריד?

והאם הכרטיס זיכרון באמת נעול רק לרכב אחד?

פורסם

פעם היה אפשר להוריד מהאתר של מאזדה שהפנה לדף מיוחד באתר של iGo.

היום כבר לא. ולכן אני צריך לבדוק אם עדיין נשארו לי קבצים מאז.

הכרטיס זכרון לא היה נעול לרכב אחד, לקחתי את הכרטיס זכרון שלי, מהרכב הקודם שלי, והכנסתי אותו לשלל רכבי תצוגה באולם של מאזדה ברעננה.

• אהבתי 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני שעה, icc כתב:

מאיפה אפשר להוריד?

והאם הכרטיס זיכרון באמת נעול רק לרכב אחד?

לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

הכרטיס זכרון לא היה נעול לרכב אחד, לקחתי את הכרטיס זכרון שלי, מהרכב הקודם שלי, והכנסתי אותו לשלל רכבי תצוגה באולם של מאזדה ברעננה.

מצאתי אצלי קבצים שמתאימים למאזדה  מ-2019.07 (יולי 2019). ברור שהם לא עדכניים, אבל כנראה עדיף על מה שיש אצלך, אם אתה מעדיף להמשיך להשתמש במערכת הזו.

תוכל להוריד את החבילה (קובץ rar)  מכאן. תעביר את המחיצות בהתאמה לכרטיס שלך במקום המחיצות שקיימות שם כרגע. ולפי מה שכתב @m3x7r3m3, לא אמורה להיות עם זה בעיה.

• אהבתי 4

פורסם
לפני 50 דקות, pasat04 כתב:

מצאתי אצלי קבצים שמתאימים למאזדה  מ-2019.07 (יולי 2019). ברור שהם לא עדכניים, אבל כנראה עדיף על מה שיש אצלך, אם אתה מעדיף להמשיך להשתמש במערכת הזו.

תוכל להוריד את החבילה (קובץ rar)  מכאן. תעביר את המחיצות בהתאמה לכרטיס שלך במקום המחיצות שקיימות שם כרגע. ולפי מה שכתב @m3x7r3m3, לא אמורה להיות עם זה בעיה. 

תודה!

אם יש מישהו עם מפות אפילו יותר עדכניות, אשמח!

פורסם

אני לא בטוח שיצאה גרסה מעודכנת יותר למזדה, שהופצה כבעבר והייתה זמינה להורדה חופשית.

מפות תואמות Igo (לא ספציפית למאזדה, ללא קובצי sgn) שהופצו מאוחר יותר, לא עבדו עם כל תוכנה. אתה מוזמן לנסות, אבל גם לקרוא קצת בשרשור הרלוונטי.

• אהבתי 2

פורסם

לא חושב שיש יותר מאוחר מ-2019.07, אבל אבדוק בכל מקרה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תחפש בגוגל מתמחים טופ יש שם את העדכון האחרון של איגו אני לא יודע אם זה מתאים למאזדה אבל תנסה לגבות קודם את כל הקבצים ואחרי זה לעדכן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

@icc , ניסית את ההמלצות פה? עבד לך?

ניסיתי להוריד את הקבצים מהקישור של pasat04, אבל לא עבד (צירפתי צילום של מה שרואים). ניסיתי גם כל מיני שילובים של קבצי sgn וקבצי מפות, עדיין לא עבד (עד שחזרתי לקבצים המקוריים שהיו לי).

מצאתי גם מפה ממרץ 2021, אבל לא היו שם את קבצי ה-sgn. גם זה לא עבד.

אז לדעתי יש איזה עניין עם ההצפנה של הקבצים, או שסתם יש בעיה ספציפית אצלי. אשמח לדעת אם מישהו ניסה את אחד הפתרונות שעלו בשרשור ועבד לו.

20211003_202628.thumb.jpg.274d6a51bd5c6388b4a2c3447635f14a.jpg

פורסם

לדעתי, זה קשור לתוכנה שאתה מריץ, האם היא Igo או Primo? ולפי התמונה, האם מדובר על מכשיר ייעודי, עם מערכת הפעלה winCe?

ראית את הדיון לגבי גרסאות המפות שלא עובדות, שהתקיים תחת הקישור שהעליתי בפוסט למעלה?

אם אתה על מכשיר ייעודי, ולא סמרטפון, הייתי ממליץ לנסות להתקין במחיצה נפרדת את גרסת ה-Primo.

• מעניין 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זו המערכת המובנית של מאזדה (Mazda Connect). ממה שהבנתי מדיונים בפורומים שונים, מדובר בגרסה מיוחדת של iGO שפותחה במיוחדת עבור המערכת הזו. אני מאוד מסופק שאצליח לשחק איכשהו עם הגרסה של התוכנה, אבל אנסה מחר. 

תודה רבה על המאמץ!

עריכה אחרונה על ידי daniel.asu
  • תוכן חדש...